reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Proszę o 3 głosiki dziennie
BebiKlub, Bebiko - Galeria

Renia ja Ci tylko napiszę zrób tam porządek iź do dyrektora na pewno nie zostaw tego tak jak jest.
Amalie przykre to co piszesz a tak sie zapytam to teraz twój synek miał urodzinki tak?bo sie pogubiłam:zawstydzona/y: jeśli tak to spóźnione sto lat
Bodzia adhd to nie tragedia ale jak sama wiesz ciężko czasami ty go najlepiej znasz i wiesz do czego jest zdolny ale widzisz teraz chociaż masz papierek na to;-)
As tak jak Ci pisałam mój Bartek w wieku Karolci tak samo ważył i też był taki pyzaty:-D;-)słodziutka jest twoja córeczka:tak:

Ja popijam kawe i sie ogarniam mały jeszcze śpi
spać w nocy nie mogłam:sorry:

reklama
As no wlasnie o to mi tez chodzi. zrobi ktoś posmiewisko z dziecka i jeszcze pretensja ze on za nerwowo zareagował. Jakby mu jeszcze bokserki zabrali to by moze sie czepiali ze dlaczego nago paraduje?? aaaaaaaaaaaaaaa rozebralam btm taką wiedzme, wywalila ciuchy na inny blok i tylko przypominala ze w takiej sytuacji to trzeba spokojnie, ze nerwy tu nikomu nie pomogą.. no powaleni ludzie. tak zastanawiam sie gdzie my zyjemy.

kiedyś ja mialam podobną akcje. Bylam w LO i byla " moda" na podnoszenie dziewczyn na stringi. niektore sie dawaly, ale trafilo na mnie. jeden "kolega" probował, a ze ja ina od pozostalych idiotek robiących z siebie jakies pustaki, co kolega moze reke w majtki wsadzić a one sie rechocząto mu sie oberwało. krzeslem dostał, a ze uciekac probował krzeslem rzucilam. kolega zwiał ale krzeslem dostal w czerep ;/ i tablice uszkodzilam. mozna by rzec ze w lekką furie wpadlam ;) oczywiscie winna bylam ja bo przeciez moglam inaczej zareagowac. dac sie za te majtki wytarmosić, bo w koncu to tylko zabawa dzieciaków ( po 16 lat mielismy ),Ze ja za nerwowo zareagowalam, i ze powinnam kolege przeprosić bo pobilam go.
no ale wtedy moi rodzice wojne w szkole zrobili, ze tego gnoja o molestowanie posądzą. No i juz przeprosin nie potrzebował, mnie przez 2 lkata omijał szerokim łukiem. zaden nie fiknął :D

A podejscie do F niektorych dam ze szkoly to mnie oslabia. w koncu moge nawrzeszczec na te baby co mnie uczyly..
Mnie jak chłopak w szkole "podskubywał" to go zepchnęłam ze schodów,ale poleciał górą przez barierkę :sorry::sorry::sorry: a to syn pielęgniarki był...:-D:-D
Oj też się wtedy działo ,ale nie odpuściłam i nie dałam się nauczycielom.
Od tamtej pory Daniel omijał mnie szerokim łukiem i miałam spokój:rofl2::rofl2::rofl2:

Podejście nauczycieli do takich dzieci jest niestety bardzo nieodpowiedzialne .W naszym orzeczeniu jest wyraźnie napisane ,żeby młodego nie prowokować ,żeby unikać sytuacji sresujących ,zapobiegać ewentualnym atakom agresji w chwili kiedy widać ,że coś się dzieje .Zapobiegać prowokacjom ze strony kolegów ...
i co?
Orzeczenie swoje -a nauczycielki swoje ...
Złamały wszystkie istotne punkty z tego orzeczenia :baffled::sorry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Późno, bo późno, ale się melduję!!
Pogoda piękna słoneczko i 6 stopni, chce się żyć!!!
Na razie problem szkoły mnie nie dotyczy, ale jak się człowiek naczyta, to aż się przykro robi. Szkoda tylko dzieciaków, bo w końcu to nie ich wina.

Aguska2017, 3 głosy oddane :-)
As 76, młoda słodka, cały czas uśmiechnięta, no a w tym wieku to tak jest, że dzieciaczki jak kluseczki :-)

Udanego dnia :-)

hej
ja p
o pracy,syna odebralam..
Potem na 16 zebranie i angielski,rozdwoje sie:)))...ale ciocia mlodego zabiera na angielski...

Faith na diecie jestes?? ja brzuszkuje:)

As Karolka slicznosci...pulpecik mały:)

As Renia ja wogole nie wypowiadam sie,bo ja nie wiem,ale czuje zw w masowkach z dziecmi z orzeczeniem to nic zero nie robia.a jeszcze do tego czepiaja i uwagi wpisuja,bo nie sa dopowiednio przeszkoleni..i ot taka prawda...

Bodzia ja bym zagryzła...

Renia no wlasnie i sadze ze ipetu tez mmuu nie zrobily i ppp,,bo nie wiedza jak..ciekawa jestem jakie kroki maja u ciebie w szkole..?? podpytaj..czy wiedza jak se radzic,,czy tylko wzieli dziecko i zlewka...normlanie mi sie juz noz otworzyl,bo pracuje z taka mlodzieza i dziecmi i inne mam podejscie...

Hejka!
Wpadam na chwilkę z herbatką i kanapkami. Przecież nie samym powietrzem człowiek żyje :-D:-D.
Wyprałam narożnik ciekawa jestem tylko czy dziś wyschnie i jak będzie wyglądał po wyschnięciu. Normalnie nie cierpię go, co z tego, że ładnie wygląda jak ta alkantara jest do duszy :dry:. Słoneczko wychodzi więc zaliczymy spacerek. Jak T wróci lecimy tort zamówić i na zakupy bo w lodówce światło :laugh2::-p:-(.
As, śliczna dziewczynka!! Ona nie jest kluską nie wygląda ale jest długa :szok:, normalnie modelka będzie, zobaczysz :-);-).
Renia, przykro mi że mają takie podejście... ja bym dyrekcji powiedziała, że informuję kuratorium. Już bym im dała bobu :no:. Banda głupich ludzi.
Bodzia, nie przejmuj się kochana, nie jesteś z tym sama. Zawsze możesz do nas wpaść i się wygadać. Zawsze któraś dobrym słowem wspomoże. 3maj się dzielnie :tak:.
Aguska, za głosowane :-).
Faith, ja też dziś jakoś późno. Ale większość rzeczy już porobiłam ;-).
Koralikowa, siorbnij sobie redbula ;-) przecież on dodaje skrzyyyyyyyyyyyyyyyyydeł :-D:-D:-D:-D;-). Dasz radę tym bardziej, że masz pomoc :-).

fancia hehe dobre....mam cole hoopa...hmmm//moze zadziala.,spoko dam rade
ale nie cierpie jezdzic na ten angielski,,caly dzien spitolony,,zanim sie ograniesz trza wylazic,,po 18 wracamy...grr

fancia hehe dobre....mam cole hoopa...hmmm//moze zadziala.,spoko dam rade
ale nie cierpie jezdzic na ten angielski,,caly dzien spitolony,,zanim sie ograniesz trza wylazic,,po 18 wracamy...grr
no tak cola ma też kofeinę :-D:-D ale skrzydeł nie dodaje, bynajmniej nie reklamują tak intensywnie :-D:-p. Wiem, doskonale :tak: rano człowiek otwiera oczy ciemno, wraca z zajęć ciemno :dry:. Masakra aż się wszystkiego odechciew. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :tak:. Angielski przydatny ;-)

reklama
Do góry