reklama
aguska2017
Fanka BB :)
to ja prasować mogę ale właśnie mam problem ze zmywaniem ja rzadko prasuje chyba że przed samym założeniem to wtedy owszem
zaraz chyba kawke sobie strzele bo normalnie śpioch mnie wzywa
zaraz chyba kawke sobie strzele bo normalnie śpioch mnie wzywa
witaj moj maz tez tak uwaza
z tego co wiem to wiekszasc mezczyzn tak mysli
z tego co wiem to wiekszasc mezczyzn tak mysli
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Hejka!
Witam się po weekendowo ;-).
Fajnie, że dużo nie naskrobałyście to mogę nadrobić :-) i każdej odpisać
Dobrze Ci się obiło o uszy . Ja teraz różne zdjęcia psów wrzucam, a nóż któryś trafi do adopcji. Ostatnio troszkę zaczęłam się udzielać w schronisku z którego wzięliśmy Ozzie'go i już zalatana jestem totalnie.
Fajnie, że zaglądasz jak masz chwilkę. Coś nie chce mi się wierzyć, że Karolcia taki klocek;-). Wydaje się być taka drobniutka .
Bodzia, odkujesz się zobaczysz. Grunt, że maszyna działa. Złap wenę i do dzieła!!! Od marudzenia weny nie nabierzesz .
Spóźnione życzenia i wszystkiego najlepszego dla juniora :-)
Oj chciała bym być taka mądra ale wiesz co od nauki serio głowa boli . Masakra. Mówisz, że papierek już masz. No to super i gratki kochana! :-)
uuu nie fajnie! Szczerze to Ci napiszę, że nikt nie sprząta po psach. Ja jak idę ze swoim przed dom, to lecimy między garaże bo tam nikt nie chodzi <tylko ludki z pasami>, a jak gdzieś na miasto, do parku, to niestety ale woreczek musi być. Bo po pierwsze wstyd jak licho jak się pies zesra, a po drugie kary są nie małe. Zresztą kocha się pieska, to i kupki trzeba zbierać .
Fajne choinki, znając życie to są ogromne . Widzę, że wena jest ale nie na maszynę .
Zdrówka dla Ciebie kochana i oby do wizyty przeszło . Dziecko masz udane nie ma co ale grunt, to szczerość ;-).
Spokojnego dnia w pracy :-)
Fajnie, że wypad do kina się udał :-). Dzięki za relacje z filmu ;-). Co do zgnilizny, to ja mam równe 0 na termometrze mam nadzieję, że przymrozku nie będzie, bo strasznie ślisko będzie .
Aguska, podrzuć gary do mnie . Wczoraj T prasował więc mam z głowy . Póki co. Ale narożnik muszę wyprać, bo jest w stanie okropnym , a by był wstyd gości posadzić na Dudka urodziny... . W tygodniu jakoś go wypiorę, teraz mam weekend wolny od szkoły tylko do sekretariatu skoczę po indeks i notatkami się z koleżanką wymienić. Zobaczymy jak mi pójdą zaliczenia.... mam trochę dużo tej nauki i nie myślałam, że aż tyle do wykucia będzie .
Witam się po weekendowo ;-).
Fajnie, że dużo nie naskrobałyście to mogę nadrobić :-) i każdej odpisać
Faith super chłopaki;-) mój też rocznik 2010 ale mój chodzi do niepublicznego przedszkola bo do innego by sie nie dostał
Fanta no właśnie gdzieś mi sie obiło o uszy że wy znowu psa macie na fb coś widziałam ale w końcu nie wiedziałam czy to waszoj zakręcona jestem nie ma co
atfk to super prezent też taki bym chciałaudanej imprezki;-)
u nas też pogoda okropna....mgła jeszcze nie opadła jakoś ciemno to już wolę ten śnieg
Ja nastawiłam pranko jeszcze muszę co nie co ogarnąć bo wcześniej na zakupach byłam ale w sumie nic ciekawego nie kupiłam
Hej my już w domu mały mi zasnął w autobusie ledwo go przytargałam do domu i nadal śpi.Miał dzisiaj zdjęcia w przedszkolu i w jego grupie było tylko 10 dzieci na 25!!!
Dobrze Ci się obiło o uszy . Ja teraz różne zdjęcia psów wrzucam, a nóż któryś trafi do adopcji. Ostatnio troszkę zaczęłam się udzielać w schronisku z którego wzięliśmy Ozzie'go i już zalatana jestem totalnie.
Wróciłam do pracy.Pracuję tylko w piątki i w tym czasie szefowa z Karolinką mi siedzi.
Tak to ja mogę pracować
Skoczek to fajna rzecz. Dziecko szczęśliwe i ja też ,bo trochę ręce mi odpoczną od tego mojego klocka.
Witaj na mamuśkach i rozgość się .
Super fotka twoich chłopców.
Dziś dzień mi szybko jakoś uciekł.
Na 11 do pracy ,na 15,30 z Kubą na angielski ,potem obiad dla Klaudii i już był wieczór ...
Dopiero teraz znalazłam chwilkę ,by do Was zajrzeć.
Fajnie, że zaglądasz jak masz chwilkę. Coś nie chce mi się wierzyć, że Karolcia taki klocek;-). Wydaje się być taka drobniutka .
Hej laseczki...
Padła mimaszyna...Wezwałam pana naprawiacza i już działa ale koszt taki,że od wczoraj mam takiego doła, że jak eks sięwyprowadził to takiego nie miałam I zgubiłam wene...Musze pilnie ja odnależć
Bodzia, odkujesz się zobaczysz. Grunt, że maszyna działa. Złap wenę i do dzieła!!! Od marudzenia weny nie nabierzesz .
Hejo. Melduje sie
Pieke wlasnie biszkopt na tort bo jutro JR ma urodzinki
"Tesciowa" stwierdzila, ze bez wyprawiania sie nie obejdzie i mu robi impreze
Moi rodzice oczywiscie zaproszeni tez
Spóźnione życzenia i wszystkiego najlepszego dla juniora :-)
hejjj nerwicowe baby
Bodzia oo kurczaka,,to praca stoi,,ło matko,ciekawa jestem ile cie naprawa kosztuje??...wspolczuje..
a
guska ja tez nigdy nie widzialam,aby ktos szanownie posprzatal po swoim pasiaku,,bez kometarza to zostawiam..ale musialas miec nerwa...przeszlo ci juz??
fait ale fajnie wygladaja,,jak blizniaki,a do tego te oczka na zdjeciu tez maja identyczne)
as sliczna karola,a rosnie,i wloskow ma duzo,,co narzekałas?? a gdzie pracujesz,ze mozesz tak sobbie pozwolic??
fancia nie ucz is etyle,bo bedziesz za madra.....ii głowa cie rozboli))
wiktoria masz pW ...zadanie z fizy...
Renia czekamy an fottee
MOj dzisiaj zjechal w nocy,tzn wczoraj,,ja na szkoleniu bylam od 9..zaliczylam i spoko,,papierek jest..a moj gdzie u mamusi....no i maly u babci z kuzynem,wiec ja sama....
nie mam weny na nic...
Oj chciała bym być taka mądra ale wiesz co od nauki serio głowa boli . Masakra. Mówisz, że papierek już masz. No to super i gratki kochana! :-)
Hej i ja wpadam w ten okropny sobotni dzień ale mam nerwy!!!!!!!
byłam z Bartkiem w sklepie i się przejść zaliczyliśmy nawet huśtawke choć krótko bo zimno dziś u nas.mały biegał i co?musiał wleźć w gów... ja wiem że te psy gdzieś muszą robić ale kurcze mamy taką fajną alejkę i dookoła trawka latem kwiatki no i dzieci często biegaja właśnie po trawniku no i już kolejny raz mały mi wlazł w .... szlag mnie trafił że normalnie myślałam że wybuchnę!!!!!!bo nawet spodnie sobie upierniczyłludzie to nie myśla w ogóle jak maja i chca mieć psa to niech chociaż wyprowadzaja je gdzieś dalej na jakąś trawe a nie gdzie ludzie chodza albo niech sprzątaja po swoim psiaku ja tu nigdy nie widziałam żeby ktokolwiek sprzątał kupe po swoim psie!!!!!!!!
no i mam nerwy
uuu nie fajnie! Szczerze to Ci napiszę, że nikt nie sprząta po psach. Ja jak idę ze swoim przed dom, to lecimy między garaże bo tam nikt nie chodzi <tylko ludki z pasami>, a jak gdzieś na miasto, do parku, to niestety ale woreczek musi być. Bo po pierwsze wstyd jak licho jak się pies zesra, a po drugie kary są nie małe. Zresztą kocha się pieska, to i kupki trzeba zbierać .
Sie dekupowałam
Świeczniki się suszą ;-)
Fajne choinki, znając życie to są ogromne . Widzę, że wena jest ale nie na maszynę .
heja porannieF pojechal z Ł na przystanek, O zostal w domu. Chociaz juz choroby nie widac, ale znająć zycie jakbym go dziś puscila to by dzwonili ze on ma temperature. i jak bym dotarla po O do p-la? skoro tedy autobusy nie jezdzą.? a 2,5 km niesc go na rekach to mi sie nie usmiecha..;/ wiec dziś ma wolne.
ja czuje ze zdycham. doslownie azdycham, bo to nawet nie umieranie ;/ boli mi brzuch, boli mi glowa, do tego moj "przyjaciel" hemoroid sie obudził ;/ obym do srody ozdrowiala, bo z F do alergologa jade i wypadaloby gdybym jak zwloki sie nie prezentowala ;/
A wczoraj po poludniu tescie przyjechali naszym domem sie pozachwycac posiedzieli, obiad zjedli, pogadali i pojechali Oskar ofkors kultura pelna geba. tesciowa ledwie kawe wypila a on " mamo a oni dlugo jeszcze bedą siedzieli?" z takim wyrzutem ze po co siedzą hahahahahaha
Zdrówka dla Ciebie kochana i oby do wizyty przeszło . Dziecko masz udane nie ma co ale grunt, to szczerość ;-).
Haj
Ja przed praca.
Bodzia sliczne.
Renia zdrowka.
Spokojnego dnia w pracy :-)
dzień doberek!!!
ale zgnilizna na dworze...
własnie wróciłam od mamy - byłam jej kolejny zastrzyk dac..ehh
miała któras z Was do czynienia z rwą kulszową???ile to dziadostwo może trzymać
dzieciaczki w szkole, mąż w pracy a ja z kawką!obiadek wstawiłam i mam chwilkę.
dziś zebranie mam w szkole;-)
sobotni wypad do kina jednak na asterixa - Kaja poszła z chłopakami i po paru minutach pytała czy długo jeszcze hahaha sam film ujdzie..ale bywały lepsze i bardziej smieszne dla dzieci
renata ale sie mlody udał..hihihih
zdrowiej tam!!!i to szybko!
foto super!!jaka Pani poważna!!!;-)
bodzinka kolczyki urocze...aż mi sie świąt zachciało
aguska witaj!!jestes?
co dobrego?
lena zapracowana.. kobietko witaj!!
Fajnie, że wypad do kina się udał :-). Dzięki za relacje z filmu ;-). Co do zgnilizny, to ja mam równe 0 na termometrze mam nadzieję, że przymrozku nie będzie, bo strasznie ślisko będzie .
atfk ja dziś mam dużo do roboty w domu a co mi sie chce ... ale częśc już zrobiłam zostało mi tylko znienawidzone przeze mnie zmywanienie cierpię zmywać! a że nie posiadam zmywarki to muszę na ręcznym jechać
zaraz jeszcze klatke muszę sprzątnąć bo moja kolej żeby sąsiadki nie gadały
u nas na dworze też okropnie aż nic sie nie chce
Aguska, podrzuć gary do mnie . Wczoraj T prasował więc mam z głowy . Póki co. Ale narożnik muszę wyprać, bo jest w stanie okropnym , a by był wstyd gości posadzić na Dudka urodziny... . W tygodniu jakoś go wypiorę, teraz mam weekend wolny od szkoły tylko do sekretariatu skoczę po indeks i notatkami się z koleżanką wymienić. Zobaczymy jak mi pójdą zaliczenia.... mam trochę dużo tej nauki i nie myślałam, że aż tyle do wykucia będzie .
obiad ugotowany,głowa umyta...zaraz Kajulka wróci ze szkoły, Fifi po 14!
fanta a czy ty kochana nie znasz jakiegoś dobrego alergologa w szczecinie do którego warto by iść z dzieckiem?
poszukuje dość pilnie.
as zaglądaj zaglądaj
pozdrawiam!!miłego poniedziałku!
fanta a czy ty kochana nie znasz jakiegoś dobrego alergologa w szczecinie do którego warto by iść z dzieckiem?
poszukuje dość pilnie.
as zaglądaj zaglądaj
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
fanta ona jest drobniutka tylko na buzi .Popatrz na fotkach na jej udka i na brzuch
Witajcie .
Zeżarło mi posta i już nie będę po raz 3 pisać tego samego .
Czytam Was ,naprawdę
miłego dnia
fajnie, że nas podczytujesz no i zaglądasz w wolnej chwili . Nie wygląda na małego klocka, ale skoro mówisz to tak jest . Potem jak znajdę chwilkę, to popatrzę na jej zdjęcia ;-).
obiad ugotowany,głowa umyta...zaraz Kajulka wróci ze szkoły, Fifi po 14!
poszukuje dość pilnie.
as zaglądaj zaglądaj
Niestety ale nie znam osobiście żadnego alergologa . Wiem tylko, że poradnia w zdrojach jest dobra, bo moja kuzynka ze swoim małym była <już 2 razy> ale mogę wypytać u kogo i czy dobry lekarz. Tylko tyle.
Faith
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny!!!
Renata, kuruj się kobieto, dużo zdrówka dla Ciebie, no a Młody ma mistrza...hihi (no cóż dzieci mówią, co myślą...heh )
aguska2017, chętnie bym Ci pomogła, bo ja ogólnie lubię sprzątać, to mnie odstresowuje ...o moich oknach nic nie mówię, bo wstyd...ale dopóki nie ma słońca (bo wtedy widać tonę brudu na nich), to jeszcze nic z nimi nie robię, pewnie umyje je krótko przed świętami co by były czyste, a co do prasowania...też nie lubię.
Bodzinka, piękne rzeczy robisz...masz dar :-)
Fanta20062, no to masz dobrze z tym prasowaniem, jak to mój M mówi rzeczy prasują się na nim owocnej nauki i obyś wszystko zaliczyła, co z głowy będzie.
As 76, dla Ciebie również miłego dnia.
...po 2 kawach w końcu się trochę obudziłam, chyba dzisiaj zabiorę się za pieczenie drożdżówki...
Adaś od jakiegoś czasu znowu bunt i krzyk....głowa mi pęka...
Miłego dnia kobitki :-)
Renata, kuruj się kobieto, dużo zdrówka dla Ciebie, no a Młody ma mistrza...hihi (no cóż dzieci mówią, co myślą...heh )
aguska2017, chętnie bym Ci pomogła, bo ja ogólnie lubię sprzątać, to mnie odstresowuje ...o moich oknach nic nie mówię, bo wstyd...ale dopóki nie ma słońca (bo wtedy widać tonę brudu na nich), to jeszcze nic z nimi nie robię, pewnie umyje je krótko przed świętami co by były czyste, a co do prasowania...też nie lubię.
Bodzinka, piękne rzeczy robisz...masz dar :-)
Fanta20062, no to masz dobrze z tym prasowaniem, jak to mój M mówi rzeczy prasują się na nim owocnej nauki i obyś wszystko zaliczyła, co z głowy będzie.
As 76, dla Ciebie również miłego dnia.
...po 2 kawach w końcu się trochę obudziłam, chyba dzisiaj zabiorę się za pieczenie drożdżówki...
Adaś od jakiegoś czasu znowu bunt i krzyk....głowa mi pęka...
Miłego dnia kobitki :-)
Ostatnia edycja:
aguska2017
Hej mały już w domu byl dziś nawet grzeczny
ja już obiadzik przygotowałam ale zanim Ł przyjdzie to jeszcze miniekończy dopiero o 17
Bartuś ogląda Garfielda a ja zaraz jeszcze pranko nastawie
widzę że coś ostatnio mały ruch na naszym wątku chyba wszystkie przygotowuja sie małymi krokami do świąt;-)
ja już obiadzik przygotowałam ale zanim Ł przyjdzie to jeszcze miniekończy dopiero o 17
Bartuś ogląda Garfielda a ja zaraz jeszcze pranko nastawie
widzę że coś ostatnio mały ruch na naszym wątku chyba wszystkie przygotowuja sie małymi krokami do świąt;-)
reklama
Koralikowa
joł maleńkie))
Jezuuu jaka mgla,,,no mleko....hyh
Ja po pracy,musze jeszcze jechac na zakupy mojemu i podrzucic do kolegi 20km za miasto,bo jedzie tam do niego,bo razem pracuja.....ale nie chce mi sie...czekam smsa co mu kupic...
atfk wspolczuje rwy....
aguska ja lubie zmywac,,lepiej niz prasowac..wiec mozemy sie pozamieniac,.,hee
fancia zmienilas orientacje...fotki pstrykasz psom..pokaz ajkiegos,lub cos..
as znam ten bol,,wciagania posta ktorego sie drukuje dlugo....
faith kup se zatyczki)) hee
aguska ja nawet nie mysle o swietach...toz to listopad.....chociaz gwiazdki dziergam,ale tylko na kiermasze ..potem do siebie...
Jezuuu jaka mgla,,,no mleko....hyh
Ja po pracy,musze jeszcze jechac na zakupy mojemu i podrzucic do kolegi 20km za miasto,bo jedzie tam do niego,bo razem pracuja.....ale nie chce mi sie...czekam smsa co mu kupic...
atfk wspolczuje rwy....
aguska ja lubie zmywac,,lepiej niz prasowac..wiec mozemy sie pozamieniac,.,hee
fancia zmienilas orientacje...fotki pstrykasz psom..pokaz ajkiegos,lub cos..
as znam ten bol,,wciagania posta ktorego sie drukuje dlugo....
faith kup se zatyczki)) hee
aguska ja nawet nie mysle o swietach...toz to listopad.....chociaz gwiazdki dziergam,ale tylko na kiermasze ..potem do siebie...
Podziel się: