reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Faith super chłopaki;-) mój też rocznik 2010 ale mój chodzi do niepublicznego przedszkola bo do innego by sie nie dostał:no:
Fanta no właśnie gdzieś mi sie obiło o uszy że wy znowu psa macie na fb coś widziałam ale w końcu nie wiedziałam czy to wasz:-D:-poj zakręcona jestem nie ma co:-p:-D:baffled:
atfk to super prezent też taki bym chciała:-D:tak:udanej imprezki;-)
u nas też pogoda okropna....mgła jeszcze nie opadła jakoś ciemno to już wolę ten śnieg:-p:tak:

Ja nastawiłam pranko jeszcze muszę co nie co ogarnąć bo wcześniej na zakupach byłam ale w sumie nic ciekawego nie kupiłam:sorry2:

Hej my już w domu mały mi zasnął w autobusie ledwo go przytargałam do domu i nadal śpi.Miał dzisiaj zdjęcia w przedszkolu i w jego grupie było tylko 10 dzieci na 25!!!

Ostatnia edycja:
reklama
RenataT, jak tam po wizycie u fryzjera...zadowolona??

My o 20 wróciliśmy z urodzin mojej chrześniaczki i jestem wykończona, dziewczyny szalały z karaoke, aż uszy bolały...hehe... na szczęście moje dzieciaki już śpią a ja delektuję się błogą ciszą :-)

Aguska, pisała na fb przecież :tak:. Na innym wątku pokazywałam zdjęcie <nadrobić musisz p&p>;-). Gdzieś już też wspominałam, że mamy psiaka, chyba na zamkniętym :-p. Oj ciotka nadrabiaj teraz :-D. Niestety dziś już piątek, ja jutro mam uczelnię i już myślę co by tu zrobić, żeby w niedzielę nie pójść :zawstydzona/y:.

Wróciłaś już do pracy czy tylko w odwiedzinki wpadasz z Karolinką. Właśnie zdziwiona byłam, że Ty i chodzik.... coś mi nie pasowało :-D.

fajne chłopaki ;-) i extra wyglądają w tym samym :-D. Ja sobie robię kawkę mrożoną ;-)

ja tam obiadek już ugotowałam póki co zupkę żeby chłopaki na weekend bez obiadu nie zostali, a zaraz się biorę za drugie danie ;-). ej tam zaraz ciemno, u mnie mgliście :dry:... dlatego wolę śnieg niż takie nie wiadomo co ;-)
Wróciłam do pracy.Pracuję tylko w piątki i w tym czasie szefowa z Karolinką mi siedzi.:-D
Tak to ja mogę pracować :-D
Skoczek to fajna rzecz. Dziecko szczęśliwe i ja też ,bo trochę ręce mi odpoczną od tego mojego klocka.:-D

I ja się melduję :-)

fanta20062, co do śniegu, to zgadzam się z Tobą i już nie mogę się doczekać.
atfk, ja chętnie wypiję kawkę, co do zdjęć też bardzo lubię robić moim chłopakom, muszę mieć co wklejać do albumów, w końcu pamiątki muszą być. Poza tym dobry aparat to duża zaleta :-)
As76, mała śliczna :-)
Aguska2017, mały w przedszkolu, fajnie masz...Adasia nie przyjęli, bo rocznik 2010, więc czekamy do przyszłego roku.
Dobrze, że leki wystarczą i nie trzeba będzie młodego faszerować sterydami.

Dawid usnął, Adamos ogląda bajkę, chwilka spokoju i kawaaaaa...jakiś senny dzień dzisiaj.
A oto moje chłopaki :-)

Zobacz załącznik 515858
Witaj na mamuśkach i rozgość się .
Super fotka twoich chłopców.

Dziś dzień mi szybko jakoś uciekł.
Na 11 do pracy ,na 15,30 z Kubą na angielski ,potem obiad dla Klaudii i już był wieczór ...
Dopiero teraz znalazłam chwilkę ,by do Was zajrzeć.

Hej laseczki...
Padła mimaszyna...Wezwałam pana naprawiacza i już działa ale koszt taki,że od wczoraj mam takiego doła, że jak eks sięwyprowadził to takiego nie miałam:no::no: I zgubiłam wene...Musze pilnie ja odnależć:confused2::confused2:

Hej i ja wpadam w ten okropny sobotni dzień ale mam nerwy!!!!!!!
byłam z Bartkiem w sklepie i się przejść zaliczyliśmy nawet huśtawke choć krótko bo zimno dziś u nas.mały biegał i co?musiał wleźć w gów...:angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy: ja wiem że te psy gdzieś muszą robić ale kurcze mamy taką fajną alejkę i dookoła trawka latem kwiatki no i dzieci często biegaja właśnie po trawniku no i już kolejny raz mały mi wlazł w .... szlag mnie trafił że normalnie myślałam że wybuchnę!!!!!!bo nawet spodnie sobie upierniczył:angry::angry::angry:ludzie to nie myśla w ogóle jak maja i chca mieć psa to niech chociaż wyprowadzaja je gdzieś dalej na jakąś trawe a nie gdzie ludzie chodza albo niech sprzątaja po swoim psiaku:crazy::crazy::crazy::crazy: ja tu nigdy nie widziałam żeby ktokolwiek sprzątał kupe po swoim psie!!!!!!!!
no i mam nerwy:confused2:

hejjj nerwicowe baby

Bodzia oo kurczaka,,to praca stoi,,ło matko,ciekawa jestem ile cie naprawa kosztuje??...wspolczuje..
a
guska ja tez nigdy nie widzialam,aby ktos szanownie posprzatal po swoim pasiaku,,bez kometarza to zostawiam..ale musialas miec nerwa...przeszlo ci juz??

fait ale fajnie wygladaja,,jak blizniaki,a do tego te oczka na zdjeciu tez maja identyczne:))

as sliczna karola,a rosnie,i wloskow ma duzo,,co narzekałas?? a gdzie pracujesz,ze mozesz tak sobbie pozwolic??

fancia nie ucz is etyle,bo bedziesz za madra.....ii głowa cie rozboli:)))

wiktoria masz pW ...zadanie z fizy...

Renia czekamy an fottee

MOj dzisiaj zjechal w nocy,tzn wczoraj,,ja na szkoleniu bylam od 9..zaliczylam i spoko,,papierek jest..a moj gdzie u mamusi:eek:....no i maly u babci z kuzynem,wiec ja sama....
nie mam weny na nic...

Dobry
Dzieci mnie obudziłyo 5:30..Norma w weekend.
Amaliee Twoja kawa jest BOSKA!!!!!! Puściłam świąteczne piosenki ta kawa...I ach.....
Zrobie wersje kakałkową bez kawy dla Beboków ;-)

Hej dziewczyny!!!

Bodzinka
, głowa do góry!...jak tam Twoja wena...odnalazła się??
Aguska2017, no cóż, dla ludzi to chyba jakiś wstyd posprzątać po swoim psie, słów mi brakuje na takie zachowanie!!
Koralikowa, a z twoją weną co tam, odpoczęłaś sobie wczoraj??...ja sama chętnie bym posiedziała sama czasami :-)
Amaliee, no to wszystkiego najlepszego dla JR oraz udanej imprezki, impreza u Teściowej?? :D

A my po śniadaniu, lenistwo mnie ogarnęło... słońca mi potrzeba, a tu znowu chmury...bleee

reklama
cześć mamusie..dość długo mnie nie było, chciałąm podziękować Bodzince za kunszt i całokształt szycia dla mnie!To co robisz to cudy krawiectwa:)

Do góry