Może nie będzie tak źle
No mam taką nadzieje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nie będzie tak źle
ale co się dzieje???moze jedz na ostry dyżur??Lena ja wziełam tabletke i zaraz odlece...
Kurcze internista mi przepisal tylko jedno opakowanie :-( nie wiem jak ja do 18 dotrwam bo pewnie już mi nie przepisze...a tak ze 3 tabletki by mi sie przydały jeszcze...i to tak mówie, jak teraz wszystkimi siłami sie starając w pionie trzyamć...ale mam już dość...a najlepiej jakbym miała jeszcze jedną paczke to bym na lajcie dotrwała a tak....
ślicznyz racji tego ze Gaja śpi wkleję Wam zdjęcia pokoiku Gajusi
Zobacz załącznik 496110Zobacz załącznik 496111Zobacz załącznik 496112Zobacz załącznik 496113Zobacz załącznik 496114
piękneNo i kochane skończyłam literki. Pochwale się jak mama pozwoli ;-)
i zawieszki z płyt CD
Same rameczki
w środku są podkładki ozdobione decu
tutek na te zawieszki na blogu "Czary Mary z materiału'
Dzięki Lena dodajesz mi skrzydeł ;-) Najwyżej mnie prześwięcisz, ale stworzyłam je dzięki Tobie więc....
Literki ;-)
śliczności.Hej baby
AsienkaPL rowniez gratuluje.
Lena piękny pokoik
jutro jade po wyprawke dla chlopców. juz sie boje rachunku ;/
hehe spokoCieszę się ze Wam się podoba;PLenka - a zaadoptujesz mnie i wstawisz moje łozko do pokoju Gai? Piekny ten pokoik!
Bodzia - trzy sie!
Dobranoc babeczki!