reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A co tu taka cisza....
dzisiaj kolezanka mi mówiła ze w naszym mieście jakiś pederasta zgwałcił 10 letnią dziewczynkę:wściekła/y:masakra :wściekła/y:

Lena ja wziełam tabletke i zaraz odlece...
Kurcze internista mi przepisal tylko jedno opakowanie :-( nie wiem jak ja do 18 dotrwam bo pewnie już mi nie przepisze...a tak ze 3 tabletki by mi sie przydały jeszcze...i to tak mówie, jak teraz wszystkimi siłami sie starając w pionie trzyamć...ale mam już dość...a najlepiej jakbym miała jeszcze jedną paczke to bym na lajcie dotrwała a tak....

Lena ja wziełam tabletke i zaraz odlece...
Kurcze internista mi przepisal tylko jedno opakowanie :-( nie wiem jak ja do 18 dotrwam bo pewnie już mi nie przepisze...a tak ze 3 tabletki by mi sie przydały jeszcze...i to tak mówie, jak teraz wszystkimi siłami sie starając w pionie trzyamć...ale mam już dość...a najlepiej jakbym miała jeszcze jedną paczke to bym na lajcie dotrwała a tak....
ale co się dzieje???moze jedz na ostry dyżur??

Lena tych tabletek na ostrym nie dostane. Jak pojade na ostry to mnie położą w szpitalu. ja mam stany depresyjne. i relanium. Spokojnie dam rade, czasem mam po prostu gorszy dzień i tyle ...

śliczny :tak::tak:

No i kochane skończyłam literki. Pochwale się jak mama pozwoli ;-)
i zawieszki z płyt CD
DSC07517.JPG

Same rameczki
DSC07522.JPG

w środku są podkładki ozdobione decu
DSC07523.JPG

tutek na te zawieszki na blogu "Czary Mary z materiału'
piękne

Dzięki Lena dodajesz mi skrzydeł ;-) Najwyżej mnie prześwięcisz, ale stworzyłam je dzięki Tobie więc....
Literki ;-)
DSC07526.JPG

Hej baby :)

AsienkaPL rowniez gratuluje. :)

Lena piękny pokoik :)

jutro jade po wyprawke dla chlopców. juz sie boje rachunku ;/
śliczności.
Ja za mojego Kuby wyprawkę zapłaciłam 507 zł...:baffled::baffled:

Witajcie.
Dziewczyny ja wiem ,że ona cycusia kocha najbardziej ...:tak:
Ostatnia jest i mi i jej ten kontakt potrzebny.
Mam nadzieję ,że do 18-stki ciągnać cyca nie będzie .:-D:-D:-D:-D

A tak serio to dziś miałyśmy super dzień .
Nocka tylko z jedną pobudką .
Jedna drzemka 3 godzinna w łóżeczku i po południu druga drzemka prawie 2 godzinna również w łóżeczku .
Chyba z tym cycem jeszcze tak źle nie jest...:no::-D:-D:-D:-D

Bodzinka zdrówka !!!!

I tyle udało mi się poczytać...
ech na nic czasu nie mam...
dobranoc babeczki

reklama
FAta wszystkiego najlepszego :)

Spalam tak lekkim snem ze mam wrazenie we ja wogole nie spalam ;/
a dziś te zakup w auchanie.. ehh wogole padne.

LENA JA TAKICH PEDOFILOW I GWAŁCICIELI TO BYM ZYLETKA POCHLASTALA I SYPALA SOL LUB COS INNEGO ZRACEGO.( ku...a ten capslock!! ).Nosi mnie jak slysze ze kolejny zwyrodnialec coś dziecku zrobił..

Do góry