reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry
wstałam po 6.
Dziś na noc nie miałam Młodej, więc rano polezeliśmy z chłopakami w łóżeczku.
Z jednej strony się ciesze, że juz jutro przedszkole a z drugiej..
Renata w realu są zeszyty po 99 gr i po 49 gr.
Ja dziś wstałam i szykuje sie piękny dzionek. Z zamierzeń tegorocznych wakcji nie zrobiłam jedynie wypadu do Palmiarni i Ogrodu Botanicznego bo to najbliżej :-p No i jednak przez pilnowanie młodej wakacje mi sie o 3 tygodnie skróciły. Ale pogoda piękna to do Ogrodu mykniemy dziś.Potem ma ich P. zabrać do McDonalda.
cyce mnie bolą.....A do Palmiarni do Gliwic możemy za tydzień. To i tak wypad bardziej dla mnie bo tam tylko rosliny są ;-)

reklama
Fanta wszystkiego naj naj :-)
Bodzinka super to zrobiłaś :-)

Witam, Kubie katar trochę zszedł bo od rana wymiotuje i wszystko prawie mu wyleciało :dry: musiałam pranie nastawić znowu ach życie :eek: teraz tylko pije, od wczoraj prawie nic nie zjadł :dry: no ale co się dziwić, niech sobie leży odpoczywa i pije :tak: mam nadzieję że zje obiad :tak: ja się muszę wziąć za ten przedpokój ale jak tam wchodzę i widzę że muszę wszystko ze ścian pościągać meble wywalić itd... ach w końcu się wezmę za to :-p

images

FANTA moja KOCHANA mój młotku:)

Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech wiecznie trwa,
nie trać swej własnej minki ,
dziś są Twoje urodzinki.;)
5c18088286_86154781_u.jpg

Bylam, wrocilam,. wydalam troche kasy. ale nie bylo tak zle. Sporo rzeczy malam dla Filipa z zerowki. Dla Oskara wiecej rzeczy musialam kupić :) Łącznie z ksiązkami, plecakiem i tym co dziś ok 450 zł poszlo. No jeszcze dla Oskara ksiązki we wrzesniu, i musze Filipowi kapcie kupić. Dziś nic fajnego nie było.Jakznalazlam jedną pare na oko mogą być to przy sprawdzeniu miekkosci podeszwy pękły
:szok:

Beata zdroweczka

My po długim spacerku było fajnie do tego piękną pogode mamy:tak::-)wieczorkiem może jakąś fotke na fb wkleje;-)
My zaraz obiad zjemy i idziemy do teściowej na kawke
Miłego dnia

reklama
Do góry