reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena fajny torcik:-)
a co do ząbkowania to mojemu właśnie druga górna 2 sie pokazała i widzę że na dole też nie długo będą
też jest marudny ale tylko przy pierwszych było najgorzej

reklama
Lena fajny tort :tak:
Ja wlsnie dzisiaj od rana wzięłam się za obyslanie, bo urodzinki Heleny niebawem :sorry2: Do ogladania tortów na necie pryłaczyła się zainteresowana i zażyczyła sobie, biedronke :szok::szok::szok::-D:-D No cóz bede musiał dac rade :-D wczoraj juz sobie kupiłam pianki, na mase plastyczna, tylko jeszce dumam co do środka :dry: Bo kremy to mi zawsze średnio na jeża wychodzą :baffled:

Wiki ja włsnie usiadłam, tylko, że z rumiankem ....

podaj jeszcze raz to nowe gg... bo ja wlsnie swoje odpaliłam

czesc kobietki!!!
witam sie i ja w sobotni dzien.
za oknem pada,wieje i jest paskudnie.:wściekła/y::wściekła/y::cool:
dzieci spia krystian z m ogladają siatkówkę a ja glowe umyłam paznokcie pomalowalam i odpoczywam.;-)dzis wieczorem jedziemy do znajomych na imprezke(mam nadzieje ze bedzie fajnie):tak:;-)

miłego weekendu życze.:-)

kernus-co za lekarz,:wściekła/y::szok:zaraz antybiotyk jak osluchowo ok-dziwny jakiś.:baffled:
u nas moje chlopaki mieli ten syrop pulneo i pomogl.:tak:

kakusia-zdrowka dla dziewczynek życze.

iwicik-kochana ty tez sie rozchorowalaś???:-(
a na bol ucha moze cos w aptece kupisz bez recepty???
zdrowiej szybciutko.

lena-fajny ten tort.:tak:

Witam i ja :-):-):-)
Pogoda paskudna więc w domu wszyscy siedzimy :baffled::baffled: i co chwila córa chce do komputera siadać i grać :sorry2::sorry2:
Zdrówka dla wszystkich chorowitków :tak::tak:

Kokusia zdrówka dla dziewczynek :tak:
Lena super tort :tak: a co w środku jest? :-) a mała słodka :-D
Lidka miłej zabawy dzisiaj :-)
MH powodzenia z biedronką :tak: ja będę musiała coś wymyśleć na swoje urodziny ale jakoś mi się nie chce na razie :tak:

Witam. Kubek poszedł się zdrzemnąć bo zaczął marudzić :sorry2: nic dziwnego skoro wstał po 10.00 to musi się chociaż z pół godzinki zdrzemnąć :tak: u mnie dzisiaj ładna pogoda była, słoneczko świeciło ale strasznie wiatr wiał więc siedzieliśmy w domku :tak: mieliśmy iść na zakupy ale jakoś nie chciało mi się szykować itd :-) lenistwo się szerzy :tak: idę dokończyć ciasto i będę siedzieć i nic nie robić :-D

reklama
Witam dziewczynki.
Wpadam na chwilkę.
Sprawozdania skończyłam :tak::tak:,ale siedziałam prawie do 5 rano. :-p:-p:-p
Mały dziś przeszedł samego siebie .
Wuobraźcie sobie ,że on się obudził o 3.40 i już nie usnął do rana. :szok::szok::baffled::baffled::baffled:
Biega do tej pory i spać mu się nie chce. :no::no:
Jutro piszę próbną maturę z polskiego,więc proszę trzymać za mnie kciuki.:tak:
Z góry wiem,że obleję ,ale nadzieję trzeba mieć. :-D:-D:-D:-D:-D
Dobra laski spadam ,bo nauki trochę jest,a jakoś nic mi do głowy do wchodzi. :baffled::baffled::no::no:

Do góry