Mama Helenki
i Aniki :D
No to biorę się do roboty, zobaczymy co z tego będzie Waga powoli spada, ale brzuch to cos marnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry! :-)
Mnie też kiedyś Anabuba ścigała A jak już ona ściga to trzeba się poprawić, ojjj trzeba ;-)
A ja nie mam co pisać, bo u nas nic nowego. No może oprócz tego, że mamy z m prawdziwy rozkwit uczuć. Prawie jak w okresie polowań
witojcie babiska
mlody szaleje w pokoju
maa narzie spi a ja nie wiem za co mam sie zabrac zaraz musze wstac i poscielic lozko i posciel pozmieniac, z mluchami na spacer trza sie wybrac kokardek porobic by sie zdało bo w nocy do 3 zasówałam i do tego z m sie poprztykalismy
no i musze sie wam pochwalic mieszcze sie do swoich spodni z przed ciązy:-):-):-)
ino jeszcze musze ten worek co mi wisi na brzuchu w jakis cudowny sposob zlikwidowac
znacie jakies cwiczenia na to czy wogole mozna si tego pozbyc
Hej
Dawno nie pisalam a teraz nie mam weny, przeziebienie mnie bierze, bo dzieciaki (wszyscy troje) chore i ja od nich chyba zlapałam, narazie gardlo boli ale czuje sie tak ze.....
Pozdrawiam was kochane
napiszę tylko tyle że Julka jak większość dzieci ostatnimi czasy na poranny ból brzucha tu dzież inne choroby szkolno nieobecnościowe
nakarmilam,posprzatalam i musiałam ubierac sie bo dzis bylismy umówieni u dr.od rehabilitacji na kontrole.na wizycie wszystko ok,dzieci prawidłowo sie rozwijają i nie ma sie do czego przyczepic czyli jednym slowem jestesmy zdrowi i juz nie musimy chodzic na kontrole do niej!!!!:-)
strasznie sie ciesze ze tak to sie skonczyło,bo martwilam sie o mikołaja bo on maił strasznie wysokie to napiecie miesniowe ale dzieki rehabilitacji wyszedl z tego super ze teraz to biega,szaleje,spina sie wszedzie i na wszystko.
jak wrucilam to obiad zrobilam(dzis nalesniki)m pojechal po krystiana,dzieci poszły spac a ja musiałam zabrac sie za prasowanie.
]
Witam,ja tylko wpadam sie przywitać :-)
Była dzisaj u mnie As Poplotkowałyśmy sobie
A na koniec Kuba sie uparł żeby odebrać Helenkę z przedszkola więc maiłam eskortę
:-szok:koradli mnie
Dobrze ze Agnieszka akurat do mnie zadzwonila i szybko poszlismy na Policje
Kurde wszystkie dokumenty mniejsza o kase bo mialam tylko 20e teraz to trzeba latac i zalatwiac
Laura wcina kolacje i zaraz klade ja spac
Ale jestem wsciekla.BO 2 minuty przed kradzieza wkladalam portfel do wozka i napewno wtedy ktos sobie mnie upatrzyl.Tylko odwrocilam sie na chwilke zeby ogladnac golf dla Laury odwracam sie patrze a tu kieszen otwartaOdrazu powiedzialam babce w sklepie, biegiem do banku a potem na policjeale jestem wsciekla
Witajcie dziewczynki.
Wreszcie mi włączyli neta.
Mam znów kontakt ze światem.
no to musze jutro poszukacsuper! ja cwiczylam ''8 minute abs'' wpis sobie to na you tube i bedziesz miala.. 2 gości i jedna laska w niebieskich spodenkach nie chcąc się chwalić brzuch mam jak przed ciąża.,.a w sumie nawet lepszy
aaa nawet nie zadzwonili a niby mieli zadzwonic bez względu na to jaka bedzie decyzja
no prosze chwila nieuwagikoradli mnie
Dobrze ze Agnieszka akurat do mnie zadzwonila i szybko poszlismy na Policje
Kurde wszystkie dokumenty mniejsza o kase bo mialam tylko 20e teraz to trzeba latac i zalatwiac
Laura wcina kolacje i zaraz klade ja spac
Ale jestem wsciekla.BO 2 minuty przed kradzieza wkladalam portfel do wozka i napewno wtedy ktos sobie mnie upatrzyl.Tylko odwrocilam sie na chwilke zeby ogladnac golf dla Laury odwracam sie patrze a tu kieszen otwartaOdrazu powiedzialam babce w sklepie, biegiem do banku a potem na policjeale jestem wsciekla
właśnie o tą skórę mi chodzihej
cwiczenia owszem,ale tez pamietaj zeby czetso go wciagac trcohe to mimo woli miesnie beda pracowac
ja w sumie po obydwu ciazach szybko brzuch zgubilam bo w zasadzie glowi mialam tylko skore rozciagnietaale jakso sama sukcesywnie sie cofala
nieraz jak miałam zapał ćwicyłam 2 razy dziennie...No to biorę się do roboty, zobaczymy co z tego będzie Waga powoli spada, ale brzuch to cos marnie
nosz k**** nauczycielka od siedmiu boleściHej laseczki piątkowo
Anka nosz qrwa mać a by się złodziejowi w poprzek obiad ułożył no!!!!!!!!!!1
As super że wróciłaś kochana
Liduś SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!! ale fajnie
Natali to ile ty dziennie robisz tych kokardek?????
Medea ja też lukne zaraz na te ćwiczenia o ile mi moje dzieciaki pozwolą po tygodniu powiadasz:-) z moim brzucholem to jak po 3 m-cach coś będzie widac poza tłuszczem to będzie cud
Hej Myszunia
Anabubka kurcze szkoda że zachorowała mała a widzę że przedszkolak z niej pełn,a gębą może do wtorku jej przejdzie
Iwcik no i Lenka przybiera pięknie jeszcze wagą brata dogoni :-):-)a ty co eferalgan pijesz choroba cię jakaś bierze?????
A mnie dziś o 5 obudziły moje dzieci Julka z Adamem bawili sie w najlepsze w"jaka to melodia"i słychac było tylko riki tiki tak jeśli masz ochotę daj mi jakiś znak...........jak się masz kochanie jak się masz.......hej dziewczyno ooooooo............nosz myślałam że wyjdę z siebie wstaje żeby ich opierdzielić i co?????patrzę a mój Antocha siiedzi sobie na parapecie i obserwuje ruch uliczny z oknemjak mnie zobaczyl to co?????czeć mama wypałam się no i juz było dla nas rano
Co do Julki pani tonp sytuacja z wczoraj odprowadzam Julkę do szkoły wchodzę z nią do szkoły jest godzina 13.15 pani mnie zobaczyła i mówi to co ma pani przebranie dla Julki????ja jakie przebranie???pani no bo zapomniałam napisac od 17 do 19 dzieci mają zabawę haloween i mają dyskoteke potrzebna 1 zł na wstęp i przebranie....i tak teraz czekam na rodziców żeby im powiedzieć..pomijam fakt że dzieci kończą lekcje o 16.45 a pani nam o tym mowi po 13
Druga sytuacja...przychodze po Julkę we wtorek do szkoły kończy o 14.30 bo ma koło teatralne patrzę a moja Julka i 3 koleżanki siedzi w szatnizdziwiona pytam co sie stało kółko się wcześniej skończyło????patrzę dziewczyny zapłakane i co????okazało się że pani je z kółka wygoniła a dlaczego???bo od pocątku koła pani pracuje tylko z 5 dzieci więc dziewczyny prosiły żeby pani im dała jakąś rolę ..pani powiedziała że nie!!!no to sie laski nudziły i skakały po materacachpani je wygoniła a Julka nie była by soba żeby nie powiedzieć pani ,ze czekała i marzyła o tym kiedy pani to powie bo po co ona ma chodzć na kółko skoro nie bierze udziału w niczym i pierdzielneła drzwiami na odchodne no to pani za nią wyszła i powiedział że jak jej się nie podoba to może wogóle do tej szkoły nie chodzić a Julka nie pozostając jej dłużna (ale już ze łzami w oczach) odpowiedział pani że mocno się nad tym zastanawia bo dłużej jej nie zniesie
Trzecia sytuacja w naszej szkole szatnia jest maleńka ma 2 na 2 metry jeszcze ze skosem bo to pod schodami...nauczycielki ja skończa lekcje dzieci wpuszczają do sztni 2 klasy pierwsze 2 drugie i dwie trzecie co daje w rezultacie 97 dzieci domyślacie się co tam się dzieje ......dzieciaki wchodzą sobie na głowęno i depczą po kurtkach czapkach głowie......no i zaproponowaliśmy jako rodzice że może w ich klasie zakupimy wieszak i zamocujemy na wolnej ścianie (a klasę mają naprawde dużą...) dzieci będą tam zostawiać kurtki i będzie im łatwiej...a co pani na to"ona sobie nie życzy ich sMIERDZĄCYCH kurtek i butów w klasie " na szczęście tatuś który z nią w naszym imieniu rozmawiał znając ją miał włączony dyktafon bo się wszystkiego usiłuje wyprzeć
Kolejna sytuacja zadaje dzieciakom bardzo bardzo dużo np wczoraj cała strona q zeszycie literki "S" 5 linijek w zeszycie kaligrafi literek "S" czytanka do nauczenia czytania i w matematyce cyfra 3....Julka siedziała od godziny 17.30 do 20 a teraz kończy resztęrozmawiamy z panią że ma w klsie większość 6-latków że dzieci płaczą że za dużo im zadaje że ciężko im np czytać skoro nie umieją ...a pani co?????????????????że my jesteśmy od tego żeby im pomóc ..że powinniśmy wziąć i ruszyć trochę swoje 4 litery i zacząć pracować z dziećmi to nie przedszkole to szkoła...zamiast spijać kawki po koleżankach czas pracować z dzieckiemno to mamy założenia programowe dla dzieci klas 1 i dla 6 latków w klasie pierwszej zaprosiliśmy już panią dyrektor na zebranie klasowe i porozmawiamy a jak to nie przyniesie efektu to kuratorium zostaje jeszcze
Kolejna Julkę we wtorek pani wygoniła z lekcji w-f dlaczego????????????????????????????bo się Julka pomyliła i zamiast granatowych spodenek i białej koszulki na gimnastykę wzięła niebieskie spodeni i granatową koszulkę ...i co Julka lekcje spędziła w szatni........a gdyby sobie wyszła bo by jej się nudziło to cotak więc szala goryczy się przeważyła już
przepraszam że tak długoooooo ale musiałam to z siebie wyrzucić bo od tygodnia poprostu rodzice wreszcie się zmówili i się okazało że to nie poszczególne dzieci są takie tylko z panią coś nie tak...np pani od muzyki od angielskiego mówi że dziec są super dzieci obie panie kochaja a nasz pani mówi że dzieci są trudne że krnąbrne że że że......