reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

lenka na cycku wisi wiec trzeba sobie radzic jedna reka :-D:-D:-D
maks wczoraj od te choroby zaczał goraczkowac pół nocy wył myslałam ze zwariuje jak nie on to lenka mnie budziła masakra jakas nic sie nie wyspalam ichyba dlatego głowa mnie boli , obiad trzeba ugotowac bo chlop w domu wiec cos zjsc musi :-D i u mnie tez pizdzi i ide za chwile rozpalic w centralnym bo w golfie nie mysle chodzic po chałupie:-D:-D:-D

KERNA jaka ona duża ile ona ma cm i ile wazy ???????? cudo :):-):-):-)

reklama
Jestem i ja
Mlody juz po szkole a dziewczynki oczywiscie nie spaly:tak:Teraz popijaja sobie inke a ja wlasnie skonczylam capucinko:tak::tak::tak:Nic mi sie nie chce i jestem mega zamulona:no:

KERNUS
Sliczna ta Twoja Laura:tak::tak::tak:

JUSTYS
No co za ludzie:szok::szok::szok:Masakra jakas:szok:

Medea mam ten kombinezon dwu czesciowy
Kurtka na moją jest jeszcze dobra, ale jak chcesz, to pożyczę ci spodnie, ciepłe, na szelkach, wyższe trochę. Dł nogawki 27 cm a 21 jak podwiniesz. Daj znać.
a jaki kolor? bo w sumie kurtkę mam to same spodnie by mi starczyly, fajnie jakby pasowały kolorystycznie:-)

Śliczna lalunia :tak: Dobrze, że pamiętałaś o tych szczepieniach :tak: A co do powrotu do zdrowia, to ona wyzdrowieje, ale musisz w to wierzyć :tak:

MH-a Ty w jakiej okolicy mieszkasz???może dało by rade kiedys sie na spacerek umówic:):).....

...

Praga Południe, bardzo chętnie się spotkam :-)

Lece po gwiazdeczkę do rpzedszkola, brat przyszedł to nie musze pakować Aniki :-p

hej mamuski popołudniowo.
ale wy dzisiaj dużo piszecie:szok::szok: ale mi sie to podoba ze tu sie robi tak jak dawniej i ze jest co czytac:tak:.ja juz obiad zjadłam,dzieci poszly spac a krystian puzzle układa.dzis na godz.16-30 jade z krystkiem do lekarza niech go zbada bede spokojniejsza.trzymajcie kciuki zeby to nie było nic powaznego.
m z pracy wrucil sam sobie wzia obiad i teraz siedzi w kuchni i czyta gazete.:baffled:no normalnie nie poznaje mojego meża ze on jest taki zawziety.:sorry2:
jeszcze musze pranie powiesic ale mi sie nie chce:-:)zawstydzona/y:
to do potem laski.

madziulanatasza-witaj,kope lat :-D;-)
zagladaj do nas czesciej.

wiktoria-sliczne dzieciaki i jakie juz duze.:tak:

iwicik-wspólczuje nocki.:-(oby maksiu jak najszybciej sie lepiej poczuł

kerna-sliczna jest ta twoja córeczka i taka czarnulka.:tak:
buziaczki dla niej.
trzymaj sie kochana.

malinka-gdzie jestes?

a jaki kolor? bo w sumie kurtkę mam to same spodnie by mi starczyly, fajnie jakby pasowały kolorystycznie:-)
tak biegiem zdjęcie telefonem zrobione
ale rozmiarowo pasują?
szelki sa regulowane, mozna je opuścić troszkę

Załączniki

• DSC02184.jpg
    DSC02184.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 34
tak biegiem zdjęcie telefonem zrobione
ale rozmiarowo pasują?
szelki sa regulowane, mozna je opuścić troszkę
dzieki kochana, nie musiałaś robić fotki:-)
ja mam niebiesko-granatową kurtkę więc niezbyt fajnie by to wyglądało w zestawieniu ;-)
ale dzieki kochana za propozycję:*

rozmiaru nie sprawdziłam, bo mały spał akurat i nie miałam jak wejsc do pokoju sprawdzic wymiarow tego, który już mam...

reklama
Do góry