reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zaraz tam zajrzę.

Tak tylko trochę na innych zasadach
Na farmie NK też jestem jakby co :-D:-D:-D
Podaj dane na pw to Cię odszukam ,albo Ty odszukaj mnie.;-)
Farmerama też jest na Nk.:tak::-):-)

Oki.
Ja codziennie na prezenty rozsyłam skrzynki z narzędziami,ale jak chcesz to Ci wyślę jakąś tam laseczkę.:-D:-D:-D:-D

Dziewczynki zapomniałam się pochwalić.
Byłam dziś z młodym w tej klinice stomatologicznej.
Mieliśmy konsultacje na grudzień a planowany zabieg na koniec stycznia początek lutego.:szok::szok::szok:
Dzięki temu,że dziś pojechałam to już dziś mieliśmy pełną konsultację a zabieg Kubuś ma zaplanowany 8 listopada.:tak::-):-)
Ależ ja się cieszę ,że tak dużo udało się przyspieszyć.:-D:-D:-D
Do tego 1.800 zł zostanie mi w kieszeni,bo zrobią to na orzeczenie - czyli płaci NFZ.:tak::tak:
no to dobra wiadomosc
Nie wiedziałam ze na nk jest farma jaksa dawno tam nie zaglądałam
AS ja też wole skrzynki z narzedziami tylko chciałam sprawdzic co to są te laseczki

reklama
nawit nie wiedzialam ze jakas farmerama jest....zaraz wchodze i popatrze :-D
zaczelam grac w te jakies tam pet ale nie wiem o co kaman....:sorry2:
na nk nie znalazlam farmeramy tylko ta farme happy harvest ale w to to gram juz od dawna...

ta farmerama to gdzie wkoncu????

Ostatnia edycja:
nawit nie wiedzialam ze jakas farmerama jest....zaraz wchodze i popatrze :-D
zaczelam grac w te jakies tam pet ale nie wiem o co kaman....:sorry2:
na nk nie znalazlam farmeramy tylko ta farme happy harvest ale w to to gram juz od dawna...

ta farmerama to gdzie wkoncu????
Wyślę Ci zaproszenie .Chcesz?
Ja mam przez zadane .pl ,ale znajoma dawała mi linka z NK ,więc musi tam być.:tak:

Witam Was Kochane :tak: wybaczcie ale nie dam rady przeczytać dosłownie pół godziny temu weszliśmy do domu :sorry2: musieliśmy jechać do łęknicy po sprzęt bo kolegi koleżanka robi w sobotę wesele i jej facet ze sprzętem nawalił :no: nie ma to jak liczyć na kogoś :sorry2: na szczęście M ma znajomych którzy trzymają teścia sprzęt :laugh2:i wycieczka zaliczona :tak: Kuba po drodze się zdrzemnął i to było tylko jego spanie dzisiaj :sorry2: latał jak szalony po sklepach ja nie wiem skąd on dzisiaj ma tyle energii :-D mam nadzieję że szybko zaśnie bo ja padam :sorry2: idę coś zjeść i uciekam bo nawet literki mi się strasznie mylą na klawiaturze i co chwilę pisze na nowo :-D zajrzę jutro :tak:

Hej
ja tylko na chwile,Darus sie kąpie a Julek juz tnie komara....tatuś z Tyskim w wyrku a ja na bb:)

Może i ja na ta farmermame zajrze w sumie nie wiem o co kamannn ale warto sprawdzic.....

Natalineczka-kochana toć Ty juz za chwile rodzisz:)ja tez na chwile przed szorowałam okno:)

do jutra dziewczynki,spadam nakarmic Julasa i do wyra bo mnie dzis plecy nawalają ze szok....

reklama
Do góry