reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiadomo... weekend wywial wszystkich:-p
ja jestem strasznie zmeczona....:sorry: u mnie 9 na zegarku....
i wogole sie dzisiaj nie wyspalam... mam nadzieje e jak mala mi zasnie to utne sobie komara w tym czasie;-)

reklama
ja myślałam że bede miala nadrabiania a tu pusto:-D

dowikla
YouTube - ‪8 Minute Abs‬‎

Weszlam sobie na te cwiczonka i wygladaja fajnie:tak::tak::tak:
Dalas rade za pierwszym razem przejsc je w 8 minut?

Witam z ranca:-)
jestem znowu nie wyspana przez tego gowniarza:no:Tak jak wczoraj zaczal imprezowac to skonczyl dzisiaj po 9 rano:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Myslalam ze go zabije:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Powiedzialam jemu ze jeszcze raz to zostanie wywioziony do lasu hehe:-p
A tak wogole to pojde jeszcze raz do nich jak jego matka wroci do domu bo wyjechala se na weekend (albo nie daj Boze na dluzej)i palant szaleje:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wlasnie zjedlismy sniadanko-jajecznice z pomidorkiem i chyba niedlugo wszyscy pojdziemy sie polozyc:tak::tak::tak:

BEATKO
Fajnie ze jakies sianko wleci,ale szkoda ze M tak musi wyjezdzac

dowikla pierwszy raz byl cieeeeeeeeeeeznko bardzo- tymbardziej ze robilam to praktycznie po porodzie, wiec miesnie wogóle nie pracowały:-D po minucie już mialam dośc, ale robiłam do konca ostatnimi siłami i tak jak umiałam:tak: po tygodniu już robiła, wszystkie ćwiczenia poprawnie bez wielkich bóki mięśni:tak:

a to co za gówniarz? sąsiad? czemu nie zadzwonisz na policje w koncu cisza nocna:p

Witajcie, chciałam się do Was dołączyć. Siedzę w domku z synkiem, mąż pracuje dość dużo, teraz jest trochę lepiej, bo w jednej pracy zaczyna mu się urlop. W drugiej jakoś do 17 jeszcze ma trochę do porobienia. Będzie mi raźniej, jeśli mnie przygarniecie:)

o jeny a co tu się dzieje że nikogo nie ma :szok::szok::szok::szok: no w szoku jestem i to ogromnym :szok::szok: ja byłam na zakupkach, zajechałam też do ciotki na chwilę. Kuba narozwalał zabawek i pojechaliśmy do domu :-) lekko się zachmurzyło ale za to jest fajnie na dworze :tak: głowa mnie dzisiaj boli a M zabrał mi wszystkie tabletki a ja zapomniałam kupić :confused2: co cóż mam nadzieję że mi przejdzie :tak:
Witam nową mamuśkę :tak: zapraszamy napisz coś więcej o sobie :tak:
Kamcia od ilu mieszkacie w Irlandii?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczorkiem
Ja nadal jestem jakas przymulona:no::no::no::wściekła/y:Nic mi sie nie chce i oczy same mi sie zamykaja:no:jak mlodzi pojda spac to ja tez sie planuje polozyc i mam nadzieje ze mi sie uda:tak::tak::tak:
Zaraz zmykam pod prysznic

Witam nowa mamusie:tak::tak::-):-):-)

MEDEA
Ale jestes hard core:szok::szok::szok:ja po porodzie to dlugo nie cwiczylam:no:jak urodzilam mlodego to uzywalam ab gymnic ale tak jakos sie balam

hej
Wkoncu znalazlam chwilke zeby napisac ze zyjemy:)Iwcik pewnie pisze z twojego konta:eek: ale nie chce mi sie logo:eek:wac poszlam na latwizne:-D
laura w swoim zywiole bo od rana do wieczora na podworku Teraz jak jestem u siostry to non stop z Maxem szaleja, oboje juz w lozku no i oczywiscie w jednym :)
dzis bylismy u lenki jak bedzie wszystko ok to jutro wyjda do domku
Mala jest cudowna mam fotki ale trzeba zrzucic na lapka wiec moze jutro mi sie uda:-)

Beata jestesmy z 3 lata z hakiem;-)

jade do pl na wakacje....:-) z jednej strony sie ciesze bo sie spotkam ze znajomymi i wogole.. a z 2 to nie bardzo bo sama z mala :-( niestety w wakacje nie da rady zeby moj D dostal wolne... najwczesniej na pazdziernik:baffled:

reklama
Iwcik, ma córeczkę !!! :-) 11:10 CC Waga, 2,870kg, Zdrowiutka :-) Maleńka na razie jest na wcześniakach. Mamusia, czuje się dobrze :tak:
Gratulacje kochana dla szczęśliwej mamusi!!!

hej dziopki sorki za nieobecnosc ale jak pisalam dostalam zwrot z kokardek i niestety teraz musze nadrabiac material:crazy:
ale juz babce powiedzialam ze sie nie wyrobie wiec luzik

jutro do gina na kontrole i usg, ciekawe ile mala juz wazy,
m wymysla imiona i nie moze sie zdecydowac
ostatnio wpalo mu w glowe Wiktoria ale juz mu chyba przeszlo
a jak wczoraj kalendarz przegladal wymyslił Joanna mi sie bardzo podoba:tak::tak:
ale oja mama dzis wpadla na pomysl Lena,
decyzja nalezy do mezusia bo mu obiecalam wiec Iwcik i Lenka sorki za nieświadome odgapianie:-D:-D

ok spadam bo nikogo nie ma ;-)

Do góry