oczywiscie ze pokaze ale juz zrobiony ;-)to ja jeszcze wieczorkiem wpadam na bb:-)
ale straszne tu dzis pustki
moje dzieci juz spia tylko krystek jeszcze szaleje ale za chwilke go wykapie i niech juz idzie spac.
a jeszcze sie wam nie pochwaliłam ze moj mikołaj od soboty sam juz chodzijeszcze sie przewraca ale z kazdym dniem jest co raz lepiej.wiec teraz to juz wogole oczy w kolo glowy mam;-)ale strasznie sie ciesze ze juz chodza bo sie troszke martwiłam.
dobranoc:-)
patrysia-a jaki ten tatułaz bedzie?i gdzie?
a jesli chodzi o samochud to masakra-tyle kasy
madziulanatasza-udanego grilla
pokaze pokaze jak bedzie gotowy to sie pochwaleWitam lasencje kochane
Wszystkim Aniom Aneczkom Anusiom wszystkiego naj naj naj a Ani naszej podwójnej jubilatce podwójne życzenia :-):-):-)
Bardzo dziękuję za życzenia i pamięć o mnie :-):-):-):-)
oj pracowity dziś dzień miałam poszłam spać o 4 a o 8 już byłam na nogach leniwe śniadanie ..potem zakupy i big porządki a co trzeba korzystać że rebiaty nie ma mam wszędzie pomyte okna lodówka rozmrożona i umyta u dzieciaków w biurkach błysk w szafkach błysk w płytach błysk u nas w pokoju tez wsio ogarnięte jutro kuchnia i łazienka mi została
Moje dzieci najprwdopodobniej w ten weekend wracają i się cieszę bo już się stęskniłam bardzo bardzo a jutro Pietruszka wraca z Tonim ale fajnie
Anabubka my możemy z Pietruszką do bólu rozmawiać przez telefon bo ja mam jego numer wbity jako darmowy więc gadamy i gadamyaż się wszyscy z nas śmieją no ale co jak nie możemy przestać
Natali kurcze co to za nerwowy wieczór???a czemu z kokardkami nie wyszło?????????
MH no nareszcie jesteś
Pati ja też ciekawa jaki tatuaż i gdzie ???mi też się marzy ale to cholerstwo drogie żeby w studio zrobić a nie mam zdolnego znajomego
Liduś gratki dla Mikołaja o teraz to faktycznie oczy dookoła głowy
Madziula no kupe lat
Lunka kochana wiesz już coś z pracą?????
Patrycja super że zdrówko wraca
Iwcik dzięki za info biedronkowe fakt dawno nie byłam ale jutro chyba się przejdę bo muszę jeszcze kupić bibułę część zeszytów papier kolorowy bloki mazaki ....no trochę mi jeszcze brakuje ale już mniej jak więcej a ty się kochana oszczędzaj bo niedługo będziesz na pełnych obrotach
Laski a co z Kerną??????????????
No As poszalałaśle nowe łóżko trzeba było wypróbować
Laseczki myk myk na bb bo sama pić nie będe to chyba moje pierwsze imieniny zupełnie w samotność chyba jestem zwierzę stadne bo nie lubię tych samotnych wieczorów i nocyw dzień jest ok ale wieczór noc nie bardzo
ok okWitam z rana
Dzisaj lecę z Niki do ortopedy, ale mi się chce
Pati, czekamy na fotke tatuażu
Malina, ja tez zwierze stadne nie lubie samotnych wieczorów
Iwcik, cierpliwości kochana
dokladniefajnie ze znow jestes
popsutego autka nie zazdroszcze
najwazniejse ze dzieci zdrowe to polowa kasy w kieszeni
witajWitam wszystkie mamuski !!!
jestem od dluzszego czasu na forum i postanowilam do was zajrzec moze uda mi sie wbic do waszego towarzystwa i zagoscic na codzien jesli mnie przyjmiecie hihi :-):-)
Cos o mnie wiec na imie mi Magda :-)
mieszkam od stycznia tego roku w niemczech dokladnie w Hannoverze
mam corke "pyskaczke" Hanie ktora ma 7 lat i 10 sierpnia zaczyna 1 klase :-)
oraz syna Szymona "łobuziaka i nerwusa" ktory ma 3 latka i tez zaraz w sierpniu zaczyna przedszkole
na codzien siedze sobie w domu ale za jakis czas chyba to sie zmieni
no to tyle u nas w skrocie :-):-)
POzdrawiam wszystkie nowe kolezanki
borok,heloł paple
u mnie nic ciekawego, Maks zasypia własnie, więc mam chwilę żeby wejść....:-)
mam mnóstwo swoich ciuchó do szpredania bo mi się gust pozmienial troche(troche?) ale jakos nie chce mi się tego focic póki co moooże mi się zachce....
od Patryka też mam tego sporo.. ale to w piwnicy i tez mi się nie chce
a musze to posprzedawać bo z kasą cieżko teraz
aaaa w sumie nie mówilam Wam.. że Patryk cały połamany
w niedzielę spadł z takiej skarpy i złamał rękę w dwóch miejscach i poobijał żebra... a najlepsze że pierwsze co, jak wrócił z pogotowia to się cieszyl,że będzie duuuuuuuuże odszkodowanie
a mnie brzuch cholernie boli
witam nowa mamę:-)
witam ja tylko na chwile bo jestem u mamy.
u nas net nie dziala wiec sorki ze przeczytalam tak polebkach....
zmykam bo mamma czeka z kawa