reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to ja jeszcze wieczorkiem wpadam na bb:-)
ale straszne tu dzis pustki:szok:
moje dzieci juz spia tylko krystek jeszcze szaleje ale za chwilke go wykapie i niech juz idzie spac.
a jeszcze sie wam nie pochwaliłam ze moj mikołaj od soboty sam juz chodzi:tak:jeszcze sie przewraca ale z kazdym dniem jest co raz lepiej.wiec teraz to juz wogole oczy w kolo glowy mam;-)ale strasznie sie ciesze ze juz chodza bo sie troszke martwiłam.

dobranoc:-)

patrysia-a jaki ten tatułaz bedzie?i gdzie?
a jesli chodzi o samochud to masakra-tyle kasy:szok:

madziulanatasza-udanego grilla:tak:
oczywiscie ze pokaze ale juz zrobiony ;-)
Witam lasencje kochane :happy:
Wszystkim Aniom Aneczkom Anusiom wszystkiego naj naj naj :tak::tak::tak::tak:a Ani naszej podwójnej jubilatce podwójne życzenia :-):-):-)
Bardzo dziękuję za życzenia i pamięć o mnie :-):-):-):-)
oj pracowity dziś dzień miałam :tak::tak::tak::tak: poszłam spać o 4 a o 8 już byłam na nogach leniwe śniadanie ..potem zakupy i big porządki a co trzeba korzystać że rebiaty nie ma :-D:-D:-D:-Dmam wszędzie pomyte okna lodówka rozmrożona i umyta u dzieciaków w biurkach błysk w szafkach błysk w płytach błysk u nas w pokoju tez wsio ogarnięte jutro kuchnia i łazienka mi została :tak::tak::tak:
Moje dzieci najprwdopodobniej w ten weekend wracają i się cieszę bo już się stęskniłam bardzo bardzo :tak::tak::tak::tak::tak: a jutro Pietruszka wraca z Tonim:-D:-D:-D:-D ale fajnie :tak::tak::tak::tak:
Anabubka my możemy z Pietruszką do bólu rozmawiać przez telefon bo ja mam jego numer wbity jako darmowy więc gadamy i gadamy:-D:-D:-D:-D:-Daż się wszyscy z nas śmieją :zawstydzona/y:no ale co jak nie możemy przestać:baffled::-D
Natali kurcze co to za nerwowy wieczór???a czemu z kokardkami nie wyszło?????????
MH no nareszcie jesteś :-D:-D
Pati ja też ciekawa jaki tatuaż i gdzie ???mi też się marzy ale to cholerstwo drogie żeby w studio zrobić a nie mam zdolnego znajomego:dry:
Liduś gratki dla Mikołaja :tak::tak::tak:o teraz to faktycznie oczy dookoła głowy :-D:-D:-D
Madziula no kupe lat :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lunka kochana wiesz już coś z pracą?????
Patrycja super że zdrówko wraca :tak::tak::tak::tak:
Iwcik dzięki za info biedronkowe fakt dawno nie byłam ale jutro chyba się przejdę bo muszę jeszcze kupić bibułę część zeszytów papier kolorowy bloki mazaki ....no trochę mi jeszcze brakuje ale już mniej jak więcej :-D:-Da ty się kochana oszczędzaj bo niedługo będziesz na pełnych obrotach:-D:-D:-D:-D
Laski a co z Kerną??????????????
No As poszalałaś:-D:-D:-D:-Dle nowe łóżko trzeba było wypróbować :-D:-D:-D:-D
Laseczki myk myk na bb bo sama pić nie będe :-p:-p:-p:-p:-pto chyba moje pierwsze imieniny zupełnie w samotność :szok::szok::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: chyba jestem zwierzę stadne bo nie lubię tych samotnych wieczorów i nocy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:w dzień jest ok ale wieczór noc nie bardzo :sorry2::sorry2::sorry2:
pokaze pokaze jak bedzie gotowy to sie pochwale
Witam z rana :tak:

Dzisaj lecę z Niki do ortopedy, ale mi się chce :baffled:

Pati, czekamy na fotke tatuażu :tak:
Malina, ja tez zwierze stadne :-D nie lubie samotnych wieczorów :sorry2:
Iwcik, cierpliwości kochana :tak:
ok ok:-D:-D
fajnie ze znow jestes
popsutego autka nie zazdroszcze:no:
najwazniejse ze dzieci zdrowe to polowa kasy w kieszeni:tak::tak::tak::tak:
dokladnie :tak:
Witam wszystkie mamuski !!!
jestem od dluzszego czasu na forum i postanowilam do was zajrzec moze uda mi sie wbic do waszego towarzystwa :tak::tak:i zagoscic na codzien jesli mnie przyjmiecie hihi :-):-)
Cos o mnie wiec na imie mi Magda :-)
mieszkam od stycznia tego roku w niemczech dokladnie w Hannoverze :tak:
mam corke "pyskaczke" Hanie ktora ma 7 lat i 10 sierpnia zaczyna 1 klase :-)
oraz syna Szymona "łobuziaka i nerwusa" ktory ma 3 latka i tez zaraz w sierpniu zaczyna przedszkole :tak:
na codzien siedze sobie w domu ale za jakis czas chyba to sie zmieni :tak:
no to tyle u nas w skrocie :-):-)

POzdrawiam wszystkie nowe kolezanki :happy:
witaj:-D
heloł paple :rofl:

u mnie nic ciekawego, Maks zasypia własnie, więc mam chwilę żeby wejść....:-)

mam mnóstwo swoich ciuchó do szpredania bo mi się gust pozmienial troche:eek:(troche?:-D) ale jakos nie chce mi się tego focic póki co:-D moooże mi się zachce....

od Patryka też mam tego sporo.. ale to w piwnicy i tez mi się nie chce:eek:

a musze to posprzedawać bo z kasą cieżko teraz:baffled:

aaaa w sumie nie mówilam Wam.. że Patryk cały połamany:szok:

w niedzielę spadł z takiej skarpy i złamał rękę w dwóch miejscach i poobijał żebra... a najlepsze że pierwsze co, jak wrócił z pogotowia to się cieszyl,że będzie duuuuuuuuże odszkodowanie:-D

a mnie brzuch cholernie boli:baffled:

witam nowa mamę:-)
borok,

witam ja tylko na chwile bo jestem u mamy.
u nas net nie dziala wiec sorki ze przeczytalam tak polebkach....
zmykam bo mamma czeka z kawa :-D

reklama
AS, Lunka dobrze ze garnki nie przypalone:-D:-D:-D:-D
Patrysia fajnie ze wlecialas w przerwie na kawulca :))
Medeuska oj bedzie odszkodowanie i to dosc wysokie:-D:-D:-DFotki rob i wrzucaj ciuchy na allegro;-)

A ja bylam z kolezanka i jej mala na placu zabaw
Po9tem Laure do wanny i zrobilam k9olacyjke, jajka bo dawno nie jadlam :D
Laura zjadla 2 i do tego kanpke.Po czym poszla sie bawic a ja przytulilam sie do chlopa i zasnelam na 30 minut.Musial wyjsc na spotkanie z klientem wiec sie obudzilam.lali oglada dobranocke i zaraz ja klade spac a ja musze po kolacji ogarnac i moze zelazko wlacze:rofl2:

mnie dalej brzuch boli:baffled: żołądek nawala jak nie wiem... teraz sobie zrobie gorzką herbatkę gorącą to może przejdzie... bo z malym to nie miałam jak nawet... bo Maks tez jakis nie w humorze dziś był....

Luna:-D

czesc mamuski!!
kurcze,ale u nas pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zimno,pada i wieje jak nie wem-masakra.
moje dzieci spa a ja miedzy gotowaniem obiadu to wkoczyłam z kawka na bb.posprzatane juz mam wiec jest ok.
a ja m am dzis lenia jak nie wiem nic mi sie nie chce:no:

wszystkiego najlepzego dla juli i natali!!!!

magdamir1-witaj!!!!!!!!!!!
im nas wiecej tym lepiej.
a dzieciaczki masz slodkie.

natalineczka-a co to za nerwy masz od wczoraj?????????
a nie wiem co to za nerwy
jakies takie mnie dopadly
ale dzis juz sie z mama pogodzilam,

HA HA HA :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lunka u mnie nie wyparowało tyle,ale to dlatego,że ja dziś w naczyniu Zeptera gotuję.
:tak::-):-):-)
Gdyby to był zwykły garnek to pewnie też bym wodę przypaliła.;-):-D:-D:-D:-D
Widzę,że dziś znów świętujących mamy.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NATALII I JULECZKI.:tak::-):-)
Uciekam do łóżka,bo znów mnie muli....:baffled::baffled::baffled:
nadal cie muli???
no tos niezle poszalala:sorry2::-D:-D
heloł paple :rofl:

u mnie nic ciekawego, Maks zasypia własnie, więc mam chwilę żeby wejść....:-)

mam mnóstwo swoich ciuchó do szpredania bo mi się gust pozmienial troche:eek:(troche?:-D) ale jakos nie chce mi się tego focic póki co:-D moooże mi się zachce....

od Patryka też mam tego sporo.. ale to w piwnicy i tez mi się nie chce:eek:

a musze to posprzedawać bo z kasą cieżko teraz:baffled:

w niedzielę spadł z takiej skarpy i złamał rękę w dwóch miejscach i poobijał żebra... a najlepsze że pierwsze co, jak wrócił z pogotowia to się cieszyl,że będzie duuuuuuuuże odszkodowanie:-D

a mnie brzuch cholernie boli:baffled:

witam nowa mamę:-)
połamany no nie moge, ale odszkodowanie duze:-D:-D:-D
moja siostra tez sie cieszyla jak lape zlamala ze odszkodowanie bedzie, a na wiosce to takiego goscia mielismy co sobie specjalnie lape lamal jak mu kasy brakowalo:sorry2:
i tak raz noga raz reka caly czas w gipsie:tak:

jutro przyjezdza ta baba z jkokardkami i zobaczymy co z tym bedzie mam nadzieje ze znajdzie wreszcie czas:sorry2:
i raczy mi jakies zamowienie przywiezc:sorry2:
bo juz sobie zaplanowalam ze kasa z kokardek pojdzie na lozko dla czarka:tak::tak::tak:

dziekuje wszystkim za zyczonka

A naszej ukochanej gadułce forumowej Julince sto lat!!!

Ostatnia edycja:
Wszystkiego naj naj dla Julki i Natali :-D:-D:-D:-D

Witam. Pogoda w miarę, fajnie chłodno nie za ciepło :tak: jak dla mnie tak może już być cały czas :tak: Dla M dzisiaj przyszedł elektroniczny papieros, a ble :baffled: w ogóle to nie smakuje jak papieros :no: ale przynajmniej że tak powiem zdrowszy niż zwykły :tak: a dal mnie przyszły erotyczne krzyżówki, zamówiłam sobie na allegro :-D polecam ;-) Ja dzisiaj coś głowy nie mam, znowu z M brykaliśmy prawie do 3 nad ranem :-D a M o 6 z domu wychodzi do pracy :tak: a ja jakaś nie wyspana jestem chociaż Kuba spał prawie do 9 ale ja jak się rano obudzę to już potem nie mogę zasnąć :sorry2: ciotki dzisiaj nie było i całe szczęście bo nie chciało mi się z nimi siedzieć :sorry2: chociaż z drugiej strony szkoda bo myślałam że jakąś kaską by sypnęła :sorry2: ale dzięki że mama dzisiaj u mnie była to chociaż mi lekkie zakupy zrobiła bo nawet mąką nie miałam i chleba :-p jakoś tak zapomniałam, ale ja chleba nie jem więc to M się o to martwi :tak: idę się wykąpać i herbatki sobie zrobić bo coś mnie brzuch boli :baffled: ach witam nową mamuśkę :-D zajrzę jutro :tak:

hej mamuski wieczorkiem.
ja tak wpadam tylko wam powiedziec dobranoc:-)

moje dzieci juz spia,m z krystianem w szachy graja wiec co ja moge innego robic jak nie na necie siedziec.

madeuska-zrob fotki i wrzuc na bb:tak:moze ktoras z nas cos kupi.

natalineczka-oby Ci wypalilo z tymi kokardkami.

helo laseczki babaeczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

pogadalam z tym znajomym od netu i sie okazalo ze trzeba postwic nowy system i wszytsko smiga jak zle:tak::tak::tak::tak::tak:
mowie o moim neciku:-)
tzn p prawei do 22 wlaczyl zeby wiekszosc potrzebnych programow powgrywac ale jest git poki co:tak::tak::tak::tak:

ja dzis ogranelam trcohe w ogrodku bo zaroslo zielskie nie wiem skad,pozniej pojechalysmy z dziewczynami rowerami na wycieczke-najpierw do tesciowej bo miala problem z druikaraka(i najpierw do mnie dzwoni pozniej gdzies dalej szuka ratunku:rofl2:),a pozniej do mamy
ale tak sie rozpadalo ze szok,ale trafila nam sie podwozka wiec nie zmoklysmy

Witam wszystkie mamuski !!!
jestem od dluzszego czasu na forum i postanowilam do was zajrzec moze uda mi sie wbic do waszego towarzystwa :tak::tak:i zagoscic na codzien jesli mnie przyjmiecie hihi :-):-)
Cos o mnie wiec na imie mi Magda :-)
mieszkam od stycznia tego roku w niemczech dokladnie w Hannoverze :tak:
mam corke "pyskaczke" Hanie ktora ma 7 lat i 10 sierpnia zaczyna 1 klase :-)
oraz syna Szymona "łobuziaka i nerwusa" ktory ma 3 latka i tez zaraz w sierpniu zaczyna przedszkole :tak:
na codzien siedze sobie w domu ale za jakis czas chyba to sie zmieni :tak:
no to tyle u nas w skrocie :-):-)

POzdrawiam wszystkie nowe kolezanki :happy:

witamy i zapraszamy

KOCHANA NATALI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA SPOKOJU SPEŁNIENIA MARZEŃ MORZA PIENIĘDZY CÓRECZKI SPOKOJNEJ SYNKA SZCZĘŚLIWEGO I MĘŻA CO DUŻO KASY DAJE A MAŁO WYMAGA :-D:-D:-D:-D]

Natali wybacz gadfe:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
jakso nie doczytalam:-(
ale najlepszego zycze:tak::tak::tak::tak::tak:

el
Ciekawe jak tam Agnieszka wczoraj wyjezdzali do PL i jeszcze nic mi nie napisala, mam nadzieje ze sa juz na miejscu:blink:

no wlasnie
co z nia?

DZ
Liduś nie masz pogody???u nas jest słonecznie choć to słonko jakoś tak słabiej grzeje ale dla mnie pogoda bomba bo na termometrze 27 * i co jakiś czas obłoczek przemknie prze niebo no bajka :tak::tak:
M

wez nic nie mow
ostatnia pogoda byla w sobote
wczoraj w najcieplejszym momencie dnia byla u mnie 15 stopni a dzis 18
brrrrrrrrrrr
i teraz pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

he

R]
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a co on tam robil?????????????????????????????????????????????????
tylko nie mow ze trzeba go karmic:rofl2::rofl2::rofl2:

.....
znowu z M brykaliśmy prawie do 3 nad ranem :-D a M o 6 z domu wychodzi do pracy :tak: a ja jakaś nie wyspana jestem chociaż Kuba spał prawie do 9 ale ja jak się rano obudzę to już potem nie mogę zasnąć :sorry2: ciotki dzisiaj nie było i całe szczęście bo nie chciało mi się z nimi siedzieć :sorry2: chociaż z drugiej strony szkoda bo myślałam że jakąś kaską by sypnęła :sorry2: ale dzięki że mama dzisiaj u mnie była to chociaż mi lekkie zakupy zrobiła bo nawet mąką nie miałam i chleba :-p jakoś tak zapomniałam, ale ja chleba nie jem więc to M się o to martwi :tak: idę się wykąpać i herbatki sobie zrobić bo coś mnie brzuch boli :baffled: ach witam nową mamuśkę :-D zajrzę jutro :tak:

no kochana widze ze na nowym mieszkanku szalejecie:-p:-p:-p:-p
a tynk ze scian nie leci??????????????:-p:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
hej laski

wpadam powiadomic ze badania oki wkoncu troszeczke sie poprawiły, KTG tez oki jeszcze raz mam przyjechac w piatek tylko ze na 16.00 dopiero do szpitala i zrobi mi usg i ktg i umówimy sie co dalej:-D:-D:-D
Bylam na zakupach miałam prezenty kupic i nie kupiłam:-D a 200zł wydalam:szok::szok::szok:ale na co to nie mam pojecia bo nic takiego nie kupiłam oprócz przescieradła frote 200x220 b juz dawno miałam zamiar kupic a reszta:szok: to pierdoły :-D:-D:-D

WITAM nowa mamusie :tak::tak::tak:

No i ja składam zyczenia naszym jubilatkom dzisiejszym , wszystkiego naj naj .........:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry