reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ellooo

Wkoncu dotarlam i ja :)
Serdecznie dzieuje za tak liczne i cudowne zyczenia.
Sama skladam najlepsze zyczonka dla Wszystkiech ANECZEK no i dzis szczegolne zyczonka dla Natalki i Julci

Wczoraj od rana mialam cos na glowie wiec nie bylo szans na kompa.Z rana szybko na zakupki potem obiadek i na 14 zaprosilam dziewczyny na kawke i ciacho.Mialam gosci wiec nie wyapdalo usciasc do komputera.Bylo bardzo fajnie i w sumie poszlam spac o 2:rofl2: Dzis o 10 obudzil mnie telefon i po spaniu:sorry2:Ale ze t byl tato to wybaczam mu:-D:-D
Jeszce musze sprzatnac w kuchni bo tak juz mam ogarniete jak zwykle kuchnia na koncu:-D

Akcja szkola:rofl2: dla mnie to jak narazie abstrakcja bo tu sie nic nie kupuje dla dzieci przedszkolnych. W sumie u nas w sklepach tez mnostwo artykulow szkolnych:nerd:

Ciekawe jak tam Agnieszka wczoraj wyjezdzali do PL i jeszcze nic mi nie napisala, mam nadzieje ze sa juz na miejscu:blink:

reklama
Dziekuje za mile powitanie :-):-)
postaram sie zagladac w miare mozliwosci ;-)
narazie mam troszke kompa zepsutego i tylko wpadam na kilka chwil i wylaczam dalej bo wiatraczek nam nie chlodzi i boje sie ze sie spali albo cos a tego bym nie chciala :no:

aniu witaj kojarze cie z watku mam z niemiec :-):tak:

ja juz wyprawke dla mojej uczennicy mam gotowa ksiazki kupione przybory tez plecak tez jest wiec moze ruszac:tak:
zostalo tylko kupic kapcie dla przedszkolaka hehe :-):-)
jestem ciekawa jak bedzie z tym moim malym on taki mamisynek :-D:-D ze sam nigdzie zostac nie chce bezemnie :no: atu jeszcze obcy jezyk i nic nie bedzie rozumial ech..jakos bedzie chyba :tak:

no ja tez wyruszam ide pomyje sobie podlogi bo tylko siedze dzis z tym dupskiem i nic nie robie hehe :no::-D

milego dnia kobietki !!!

czesc mamuski!!
kurcze,ale u nas pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zimno,pada i wieje jak nie wem-masakra.
moje dzieci spa a ja miedzy gotowaniem obiadu to wkoczyłam z kawka na bb.posprzatane juz mam wiec jest ok.
a ja m am dzis lenia jak nie wiem nic mi sie nie chce:no:

wszystkiego najlepzego dla juli i natali!!!!

magdamir1-witaj!!!!!!!!!!!
im nas wiecej tym lepiej.
a dzieciaczki masz slodkie.

natalineczka-a co to za nerwy masz od wczoraj?????????

DZiękuję za życzenia dla mojej Julci :happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Ania to tatuś nie zna twoich zwyczajów długiego spania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Magdamir1 kochana obcy język to napewno początkowo bariera ale Szymon mały więc zapewne najszybciej załapie :tak::tak::tak::tak:a on jak czytam to taki mami synek jak mój Antoni tylko że on taty synek :-D:-D:-Dna tatusia woła mamo!!!! i na placu zabaw jak z nim jest to wszyscy maja ubaw :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a mała idzie do Polskiej szkoły czy Niemieckiej????? jak u niej ze znajomością języka?????
Liduś nie masz pogody???u nas jest słonecznie choć to słonko jakoś tak słabiej grzeje ale dla mnie pogoda bomba bo na termometrze 27 * i co jakiś czas obłoczek przemknie prze niebo no bajka :tak::tak:
Mój synus z tatusiem i babcią zaraz mają autobus i koło 16 będą w domku:tak::tak::tak::tak: musze zaraz za obiadek się zabrać a wymyśliłam sobie roladki z piersi kurczaka z serem i szynką w sosie serowo -pieczarkowym no muszę ich smakowicie powitać :-D:-D:-D
Byłam w lumpku z dużo ciekawych rzeczy nie było jak kurtka ładna fajna to dziewczęce rozmiarem na Antoniego a chłopięca rozmiarem na Julinę :baffled:ale babeczka mówi że pod koniec sierpnia będzie miała dostawę samych zimowych ubrań właśnie kurtki czpki kombinezony ciepłe spodnie to się wtedy może na coś załapię:tak: ale kupiłam Julce tunikę h&m różową w groszki za 10 zł a nówka :tak:i fajne polo turkusowo błękitne nexta za 2 zł a nic nie zniszczone :tak:Toniemu bluzę w paseczki gap za 7 zł nówka i Adamowi spodnie 3/4 next z fajnego dżinsu mam nadzieję ze mu się spodobają :tak:sobie nic nie wypatrzyłam ale kupiłam fajny obrus turkusowy w kratkę do kuchni i w paseczki zółto zielono pomarańczowe no superaśny do kuchni na mój okrągły stół :tak::tak::tak:więc jestem zadowolona :tak::tak::tak::tak:
kawkę dopiję i się za obiad zabiorę ale jakoś mi się średnio chce :baffled::-D

Magdamir ja tez cie kojarze z tamtego watku:tak:
Malinka no tatus moj zapomnial ze ja to spioch jestem:-D:-DCiekawa jestem tego obrusu i ten kolorek truskawkowy woow:rofl2:
Lidka a ja dopiero co gadalam z mama u Iwony takze pada i ogolnie pogoda do niczego:baffled:U mnie slonmeczko sie przebija zza chmurek wiec spoko

O 15 kolezanka ma wpasc na kawe i ciacho.Zostalo z wczoraj to trzeba zjesc.Mialam isc na zakupy ale to pozniej sie wybiore bo teraz nim sie wyszykuje to bedzie za pozno zeby wyjsc:baffled:
Wieczorkiem tez jest czas:-DW sumie mam zaplanowane prasowanie i tego sie bede trzymala:-D Walizke musze spakowac na urlopik.Juz widze jak sie zmieszcze z L:ali w jednej walizce tym bardziej ze musze wziasc ciuchy letenie i co na chlodne dni:dry:

Hej hej hej
Mężowy w pracy już, młoda zajeła się kolorowankami, wszyscy po obiedzie tylko nie ja, hehe. Mój dopiero się robi-zupa kalafiorowa. Wczopraj u tesciowej, spacer, młoda pięty poobcierałą. Nie maiala butów na nogach miesiąć i już za małe, kurcze, nie zauważyłam:zawstydzona/y:. Dziś już w banku o kredyt( ale za dużo ludzi i po pół h zrezygnowaliśmy, ) w komisie już autko oglądac byliśmy, teraz zupka sie szykuje, a ja mam wolne, jakoś tak mi nudno. MIalam w planach do mamuśki pojechać, ale do 18 robi, lipa.

Anabubka czekam ja na focię Twojego zbiorniczka, no, czy tam Piotrka-mało ważne, hehe.

Natali czemu kokardki nie wypał?Może jednak?
I kochana- miłości, miłości, miłośći, zdrowia i cierpliwości!

Pati!!!!!!!!!! Kope lat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malinka nudy zaraz Ci sie skończą, hehe, szkoła w bezdomce już trwa_
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Gazetki/szkola_1/
hehe-żebyś nie przeoczyła-możesz sobie poprzeglądać gazetki, hehe.
A z pracą jeszcze nico. No nie spodziewałam sie szybkich rezultatów, cóż...
I dla mojej najulubieńszej gaduły i tekściary dużo radośći, dużó przyjaciół-dziewczyn i chłopaków, nawet i do podziału, hehe, słodyczy i słońca na co dzień!!!
A Ty widze kochana znów się pięnie obkupiłaś-no super. A ja kupiłam Twoemu młodemu fajną czapulkę, tylko moja jej z głowy zdjąć nie chce:baffled:-taki kapelusik-śliczny.No jakoś musze jej go wykraść, hehe.

Witaj Magdamir!

No i co? Idę sprawdzić czy wywar juz gotowy...

No tak, jak zaczyna się gadac z Aneta przez telefon, to można i wode przypalić:-D:-D:-D:-D, hehe. A teraz to już czas warzywka kroić i wrzucać, wiec wpadnę później.

HA HA HA :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lunka u mnie nie wyparowało tyle,ale to dlatego,że ja dziś w naczyniu Zeptera gotuję.
:tak::-):-):-)
Gdyby to był zwykły garnek to pewnie też bym wodę przypaliła.;-):-D:-D:-D:-D
Widzę,że dziś znów świętujących mamy.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NATALII I JULECZKI.:tak::-):-)
Uciekam do łóżka,bo znów mnie muli....:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
heloł paple :rofl:

u mnie nic ciekawego, Maks zasypia własnie, więc mam chwilę żeby wejść....:-)

mam mnóstwo swoich ciuchó do szpredania bo mi się gust pozmienial troche:eek:(troche?:-D) ale jakos nie chce mi się tego focic póki co:-D moooże mi się zachce....

od Patryka też mam tego sporo.. ale to w piwnicy i tez mi się nie chce:eek:

a musze to posprzedawać bo z kasą cieżko teraz:baffled:

aaaa w sumie nie mówilam Wam.. że Patryk cały połamany:szok:

w niedzielę spadł z takiej skarpy i złamał rękę w dwóch miejscach i poobijał żebra... a najlepsze że pierwsze co, jak wrócił z pogotowia to się cieszyl,że będzie duuuuuuuuże odszkodowanie:-D

a mnie brzuch cholernie boli:baffled:

witam nowa mamę:-)

reklama
HA HA HA :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lunka u mnie nie wyparowało tyle,ale to dlatego,że ja dziś w naczyniu Zeptera gotuję.
Nie no, nie tak źle, żarcik, hehe. Ale gdybym ni estała przy garach to kto wie co to byłby za obiad:-):-):-)
A Ty sie nie włócz po chacie tylko leż!!!

Medea no co za aparat! Odszkodowanie-no ale wiadomo, z czegoś zawsze trezba isę cieszyć, czy czymś pocieszyć-widać wielce nie cierpiał, ale model, no nie mogę!
A Ciebie co z tym brzuchem?

Boziu, no nie mogę się tej zupki doczekać, a jeszcze nie wszystko wrzucone, ech, no chociarz już pokrojone i czeka...No jak kobita w ciąży...

Edit:
Dziewczyny w Bezdomce od 2sierpnia bedzie za 79 zł urządzenie do gotowania na parze. Sąsiadka mojej tesciowej kupiła taki przy wczesniejszej okazji-no rewelka-ja kupuje na bank!
Nie iwem, czy będę miała co do niego wrzucić, ale to już późniejszy problem:-D:-D:-D. Nie no, żartuję,jakiś kartofelek zawsze sie znajdzie:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry