reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witaj Malina.
Kupę lat żeśmy się nie sklikały.

A ja dziś dzień lenia.
Do roboty to ja się nie nadaję.:no::wściekła/y::-D:-D:-D:-D
Kac mnie męczy jak cholera.
Zatrułam się tym winkiem.:szok::-D:-D:-D
Powinszowałam dziś mojemu ,że jest wytrzymały na picie ,że jak wie co potem się przeżywa.
Ja już nie tknę wina w takich ilościach.:-D:-D:-D:-D
Właśnie zasiadłam z kolacją przed BB .
Ziemniaczki z jajkiem i kefirkiem ,bo tylko to mi wchodzi.:-D:-D:-D:-D
2 posiłek mój dzisiaj.
Pierwszy to serek Turek ze szczypiorkiem i 2 plasterki wędliny tuż przed 18.:szok::szok::-D:-D:-D

Cały dzień przeleżałam z małym w łóżku (no wyjątek to zakupy i obiad dla małego) :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
to ja jeszcze wieczorkiem wpadam na bb:-)
ale straszne tu dzis pustki:szok:
moje dzieci juz spia tylko krystek jeszcze szaleje ale za chwilke go wykapie i niech juz idzie spac.
a jeszcze sie wam nie pochwaliłam ze moj mikołaj od soboty sam juz chodzi:tak:jeszcze sie przewraca ale z kazdym dniem jest co raz lepiej.wiec teraz to juz wogole oczy w kolo glowy mam;-)ale strasznie sie ciesze ze juz chodza bo sie troszke martwiłam.

dobranoc:-)

patrysia-a jaki ten tatułaz bedzie?i gdzie?
a jesli chodzi o samochud to masakra-tyle kasy:szok:

madziulanatasza-udanego grilla:tak:
no to gratulacje kochana dla kolejnego piechura:tak::tak::tak:
hej laski

sorki ale jakos ostatnio czasu mi brakuje cały czas cos od soboty miałam gosci bo przyjechala ciocia z irlandi z dwójka dzieci zostali na noc , wiec nie było nawet kiedy właczyc lapka wieczorami ok 18 codziennie jezdze do tescia zagadnąc i tak schodzi do 21 .
Byłam dzisiaj u gina wszytko oki , jutro tylko szpital i znów badania kontrolne wiec bede w rzeszowie :tak: musze kupic prezent dla siostry i dla mojej chrzesnicy i jeszcze do NFZ musze isc załatwic tesciowej zlecenie na laske bo cos ostatnio za duzo sie przewraca moze z laska bedzie lepiej .

Ogólnie jest oki ale juz mam nerwy na wszystko jakos tak mi hormony buzuja juz chcialabym miec wszystko za soba i urodzic

MALINKA w biedronce juz sie zaczeła akcja szkoła cz.1 od 22 lipca bo ja juz byłam szisiaj byłam tez i mam juz gazetke na akcja szkoła cz.2 wiec chyba dawno nie b yłas w biedronie. Ja kupiłam maksiowi farby plakatowe 12kolorów za 9.99 bibułke kolorowa 8szt za 5.99 papier kolorowyw teczce po 2.49 ale tam jest podwojne kolory bo jedne normalne kartki do wycinania a drugie takie jak naklejki :tak: plasteline 12kolorów 2.49zeszyty były 16kart po 0.79 a bruliony 96kartek po 1.49 t:tak:trampki rózne do szkoły dla dzieci sa po 12.99 i plecaki po 24,99 a takie na k,ółkach były chyba po 60zl , worki na kapcie po 5.99 piórniki z wyposazeniem po 17,99 i reszta ma byc jeszcze w nastepnym tygodniu jakies kredki mazaki podkładki na biórka i fotrele obrotowe itp

No i wszystkim ANNĄ wszystkiego naj naj lepszego:-):-):-):-)
no nareszcie bo juz myslalam ze urodzilas;-):-D:-D:tak::tak::tak:
Witaj Malina.
Kupę lat żeśmy się nie sklikały.

A ja dziś dzień lenia.
Do roboty to ja się nie nadaję.:no::wściekła/y::-D:-D:-D:-D
Kac mnie męczy jak cholera.
Zatrułam się tym winkiem.:szok::-D:-D:-D
Powinszowałam dziś mojemu ,że jest wytrzymały na picie ,że jak wie co potem się przeżywa.
Ja już nie tknę wina w takich ilościach.:-D:-D:-D:-D
Właśnie zasiadłam z kolacją przed BB .
Ziemniaczki z jajkiem i kefirkiem ,bo tylko to mi wchodzi.:-D:-D:-D:-D
2 posiłek mój dzisiaj.
Pierwszy to serek Turek ze szczypiorkiem i 2 plasterki wędliny tuż przed 18.:szok::szok::-D:-D:-D

Cały dzień przeleżałam z małym w łóżku (no wyjątek to zakupy i obiad dla małego) :-D:-D:-D:-D:-D
no kochana po takim szalenstwie to sie nie dziwie, sama bym z wyra nie wstala:no::no::no:

Hous sie skonczyl i co na bb trza zajrzec, troche nerwow ze mnie zeszlo
zaraz do wyrka nyny:tak::tak:;-)

Natali nie tak szybko jeszcze musze poczekac chociaz nie mialabym nic przeciwko temu zeby to malenstwo zobaczyło juz swiat bo ja mam dość serdecznie dosc:baffled::baffled::baffled:

Spania nie mam nogi bola i na dodatek kregosłup masakra jakaś:baffled::baffled::baffled::baffled:

Malinka moja droga no to do biedronki hop hop i moze przejzyj ta swoja szklana kule i powiedz ze za dwa tygodnie juz urodzeeeeeeeeeeee:-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ide pewnie pogram na grach az zechce mi sie spać :sorry2::sorry2::sorry2:

Witam z rana :tak:

Dzisaj lecę z Niki do ortopedy, ale mi się chce :baffled:

Pati, czekamy na fotke tatuażu :tak:
Malina, ja tez zwierze stadne :-D nie lubie samotnych wieczorów :sorry2:
Iwcik, cierpliwości kochana :tak:

witam porannie
wczoraj wypilam 3 kawy a po 22 juz padlam jak detka przez to cisnienie.
wpadli rodzice i sasiadka na ciasto:tak:
a dzis juz nie spie bo mala po 6 zawolala mleko,potem siusiu,pozniej ponad pol godz musialam ja glaskac po glowie i w oncu zasnela znowu.
tyle ze juz sie rozbudzilam:baffled:

witajcie moje kochane
ale sie stesknilam za Wami

na p[oczatek to
Aniu kochanie wszystkiego naj z okazji urodzinek buziaczki :*****

no troche mnie znow nie bylo
ten net mnie doprowadza do szalu :dry:
c chwile nam przerywa
z m robilismy w sobote przemeblowanie
mala spi juz w pokoju z Sewkiem
jak narazie git... tylko ze rano jej nie slyszalam bo wczoraj pierwsza noc :sorry2:
ale kwestia przyzwyczajenia :-D
teraz fajnie bo wiecej przestrzeni.... :-D

no i wogole to chcialam sie Wam pochwalic - robie sobie tatuazyk (znajomy mi zrobi po taniemu) wiec wkrotce sie pochwale :tak::tak::tak::tak:

u nas ogolnie wporzadku, mali zdrowi rosna jak na drozdzach
ale nam sie auto wczoraj zepsulo - prawdopodobnie skrzynia biegow.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a to koszt ok 500-1.000 zl :szok::szok::szok: ciekawe skad to wezmiemy... :sorry2::sorry2::sorry2:
trudno nie bedziemy jezdzic :-)

no to ide sie kapac i za chwile znow wroce jak bede miala net oczywiscie :tak:

fajnie ze znow jestes
popsutego autka nie zazdroszcze:no:
najwazniejse ze dzieci zdrowe to polowa kasy w kieszeni:tak::tak::tak::tak:

to ja jeszcze wieczorkiem wpadam na bb:-)
ale straszne tu dzis pustki:szok:
moje dzieci juz spia tylko krystek jeszcze szaleje ale za chwilke go wykapie i niech juz idzie spac.
a jeszcze sie wam nie pochwaliłam ze moj mikołaj od soboty sam juz chodzi:tak:jeszcze sie przewraca ale z kazdym dniem jest co raz lepiej.wiec teraz to juz wogole oczy w kolo glowy mam;-)ale strasznie sie ciesze ze juz chodza bo sie troszke martwiłam.

dobranoc:-)

patrysia-a jaki ten tatułaz bedzie?i gdzie?
a jesli chodzi o samochud to masakra-tyle kasy:szok:

madziulanatasza-udanego grilla:tak:

gratulacje dla malego chodziarza:tak::tak::tak::tak:

Hej Anabubka ,a gdzie imprezka imieninowa??My właśnie szykujemy sobie grilla ,czekamy jeszcze na mojego brata,tak imieninowo właśnie moje i Krzyska zarazem ,ale lajcikowo ,bo jutro musimy do miasta jechać ,a nie chcę sie czuć jak ostatnio kiedy z Anabubką ijej P.pogrillowaliśmy:baffled::rofl2:

Malinka ale masz fajnie ,dom dla siebie ,zobaczysz,że jak ferajna wróci ,to po tygodniu zatęsnisz za tą ciszą:tak:

Natalineczka ,przykre takie kłótnie

BOSZ,As to akwarium jest wieeelkie:szok:

Oj laski już mnie m goni do grilla....:baffled:

drill by byl jakby byl:rofl2:
nie bylo pogody ani grilla
ale moj wczoraj kupila jakies specjalne elektrody wiec mysle ze niedlugo sie zrobi:tak::tak::tak:

MALINKA DLA TOWJEJ KOCHANEJ MALEJ GADUŁY JULII WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Natali nie tak szybko jeszcze musze poczekac chociaz nie mialabym nic przeciwko temu zeby to malenstwo zobaczyło juz swiat bo ja mam dość serdecznie dosc:baffled::baffled::baffled:

Spania nie mam nogi bola i na dodatek kregosłup masakra jakaś:baffled::baffled::baffled::baffled:

Malinka moja droga no to do biedronki hop hop i moze przejzyj ta swoja szklana kule i powiedz ze za dwa tygodnie juz urodzeeeeeeeeeeee:-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ide pewnie pogram na grach az zechce mi sie spać :sorry2::sorry2::sorry2:
kochana skad ja to znam, pley mnie rwa cale brzuch ciagnie i wszystkie kosci miednicy z czarkiem sie tak nie czulam:no::no:

witam sie porannie z wami
dzis od rana jakiegos nerwa mam znow
nerwowa jestem ostatnio niemozliwie
nie do zniesienia:no::baffled:

Witam wszystkie mamuski !!!
jestem od dluzszego czasu na forum i postanowilam do was zajrzec moze uda mi sie wbic do waszego towarzystwa :tak::tak:i zagoscic na codzien jesli mnie przyjmiecie hihi :-):-)
Cos o mnie wiec na imie mi Magda :-)
mieszkam od stycznia tego roku w niemczech dokladnie w Hannoverze :tak:
mam corke "pyskaczke" Hanie ktora ma 7 lat i 10 sierpnia zaczyna 1 klase :-)
oraz syna Szymona "łobuziaka i nerwusa" ktory ma 3 latka i tez zaraz w sierpniu zaczyna przedszkole :tak:
na codzien siedze sobie w domu ale za jakis czas chyba to sie zmieni :tak:
no to tyle u nas w skrocie :-):-)

POzdrawiam wszystkie nowe kolezanki :happy:

hej laski wtorkowo :happy::happy::happy::happy:
Anabubka bardzo dziękuję za życzenia dla Juleczki już jej przekazałam bo właśnie do niej dzwoniłam :tak::tak::tak::tak:babcia jej w prezencie zafundowała jakieś plecione warkoczyki i doczepiane pasemka mam nadzieję że poznam moje dziecko jak wróci :-D:-D:-D:-D:-Di z tego co wiem to dobrze że dostaliśmy dodatkową szafę bo babcia jej z dziadkiem trochę ubrań kupili :baffled::-D:-D:-D:-D
Magdamir witaj u nas :happy::happy::happy::happy:pewnie że przyjmiemy u nas im więcej tym lepiej jak będziesz codziennym gościem to się napewno "wgryziesz" w wątek :tak::tak::tak:a dzieciaczki masz świetne i widzę że duże zmiany nowy kraj teraz szkoła przredszkole czyli to co ja lubię coś się dzieje :-D:-D
KOCHANA NATALI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA SPOKOJU SPEŁNIENIA MARZEŃ MORZA PIENIĘDZY CÓRECZKI SPOKOJNEJ SYNKA SZCZĘŚLIWEGO I MĘŻA CO DUŻO KASY DAJE A MAŁO WYMAGA :-D:-D:-D:-DMALINKA Z FAMILIĄ
a ja śniadanko zjedzone zaraz szybki prysznic i chyba śmignę po ziemniaczki i może do mojego osiedlowego lumpka bo mi kobitki wczoraj mówiły że dostawa była i są jakieś fajne kurtki zimowe może coś upoluję :baffled::baffled:o ile jeszcze sa bo to niby lump exskluziw :-D:-D:-D ale ruch tam jak w rzymie :tak::tak::tak:parę rzeczy fajnych już tam kupiłam np Julce nówka sztuka dres welurkowy liliowy za 12 zł czy Antoniemu 3 pack body na długi rękaw nexta jeszcze oryginalnie zapakowany za 10 zł :tak::tak::tak:może znów coś upoluję a co :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam wszystkie mamuski !!!
jestem od dluzszego czasu na forum i postanowilam do was zajrzec moze uda mi sie wbic do waszego towarzystwa :tak::tak:i zagoscic na codzien jesli mnie przyjmiecie hihi :-):-)
Cos o mnie wiec na imie mi Magda :-)
mieszkam od stycznia tego roku w niemczech dokladnie w Hannoverze :tak:
mam corke "pyskaczke" Hanie ktora ma 7 lat i 10 sierpnia zaczyna 1 klase :-)
oraz syna Szymona "łobuziaka i nerwusa" ktory ma 3 latka i tez zaraz w sierpniu zaczyna przedszkole :tak:
na codzien siedze sobie w domu ale za jakis czas chyba to sie zmieni :tak:
no to tyle u nas w skrocie :-):-)

POzdrawiam wszystkie nowe kolezanki :happy:
witamy na naszym forum :)

a ja znikam kwiaty podlac i cos do zarelka zakupic ;-):tak:

Do góry