madziulanatasza
Fanka BB :)
Hej laseczki moje ,ja wpadam na minutkęMOIM WSZYSTKIM ANIOM ŻYCZYĆ WSZYSTKIEGO ABSOLUTNIE NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN I PRZEZ RESZTE ŻYCIA TEZ
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
melduję że żyję
własnie zaczęło padać,znowu zimno już drugi dzień ja chce znowu ciepełko :-)
a ja się ze swoim zagadałam przez telefon ponad godzinę mama jego stwierdziła że my to bez siebie żyć nie możemy no cos w tym jest jakoś tak bez niego dziwne to życie ...Boże to juz uzależnienie
Beatko dobrej nocy
Ania udanej i owocnej nocki
Joasiu meldunek że żyjesz przyjęty a teraz napisz co u ciebie?????jak dzieciaki???praca???mąż????
Laski kupiłyście już wyprawki dzieciakom do szkoły????nie wiecie kiedy w biedronie zaczyna się akcja szkoła???bo w realu tesco itp już jestale te ceny w realu to jak dla mnie w większości mało korzystne bo przed akcją szkoła kupowałam Julce zeszyty w 3 linie z kolorową liniaturą za 1.05 a teraz w promocji są po 1.99 farbki były po 4.99 a teraz te same 6.99
Bardzo dziękuję w imieniu męża Krzysztofa! ;-):-):-):-):-):-):-)
A tak przy okazji życzę szczęścia, słońca i uśmiechu na co dzień wszystkim forumowym Aniom z okazji naszego święta. A jednej z Aneczek z okazji podwójnego święta ;-);-);-)
Pozdrawiam serdecznie! :-)
Witam po krótkiej przerwie
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Anki, oraz życzonka imieninowe, dla Krzysiów Ann i Jakubów
U mnie dzisaj przyjemnie dzeszczowo, jedyny minus taki, ze dzieci się nudzą
W wekend byliśmy na weselu :-) im to chyba juz ostatnie w tym roku, ufff
W
Co do akwa to moje takie
Więcej nie pamiętam
Od zeszłego roku znów chodzę w kostiumie 2 częściowym,bo takie lubię.
Niech się wstydzi ten kto widzi ,a komu przeszkadza to może nie patrzeć.
Wczoraj mąż mnie spił winkiem.
Obejrzeliśmy filmik a potem zaszaleliśmy w łóżku.
Nie wiem do której,ale już było widno jak próbowaliśmy zasnąć.
Wstałam na mega kacu
Pierwszy raz w życiu tak mnie spił,ale powiem szczerze,że sama chciałam się odstresować i wyluzować.
To wyluzowałam na maxa mnie mogłam wstać z łóżka ,bo to za duży wysiłek był.,ale wszystko pamiętam,więc nie jest źle.;-);-):-):-)
Idę się położyć ,bo głowa nadal ciężka ,a z jedzenia to tylko gorzka herbatka.
...
Hej dawno Cie tu nie było jak tam dzieciaczki ??
...
...
moje tez dzis sie nudza
10sierpnia jestem na kasprzaka z Weronika.to moze wtedy zawiatmy?
ale do nas tez zapraszam
...
ANKA sto lat z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego naj imienniczkom:-)