reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej laski :happy2::happy2::happy2::happy2:
moje dzieci wyciągnęły ze mnie całą energię :szok::szok::szok::szok::szok:byłam z nimi na placu zabaw a ci nie dali mamusi posiedzieć z krzyżówką na ławeczce tylko mamo ganiamy się ..mama chodź na ciasto..mama ugotowaliśmy zupę...mama Toni je piasek..mama pobujaj ..mama wejdziesz na ślizgawkę...mama trzymaj Antka bo wchodzi mi na głowe...a na koniec mama goniła za nimi i jak nie wyrżnie jak długa to....moje dzieci w śmiech a mi sie płakać chciało bo kolano boli auć auć auć :-( a ci głupawka i mama a gdzie masz zająca??????:confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D wróciliśmy do domku dokończyłam leczo i teraz dałam im kolorowanki Antkowi blok i zasiadłam z kawulcem muszę zebrać siły przed pracą :-D:-D:-D:-D
Liduś obejrzałam twoją galerię na NK kochana jaka ty jesteś laseczka :tak::tak::tak:śliczna z ciebie kobieta śiczni chłopcy i mąż no no przystojniak i wygląda na luzaka :-D:-D:-D:-D:-Di nie wiem nie byliście wy nigdy w pobierowie albo okolicy na wczasach ?bo mam wrażenie że gdzieś was widziałam :szok::tak::tak::tak:
MH a babcia to ta z którą mieszkacie??????? naprawdę hospicjum???????? myślą że stan babci będzie na tyle trudny że nie dacie rady w domku się nią zajmować????????
Agunia kochana jak fajnie jak teraz tak zaglądasz:tak::tak::tak::tak: kochana a masz na oku jakąś pracę??????????
Lunka kochana a składałaś cv gdzieś jeszcze oprócz tego komornika sądowego????? no pamiętasz te obuwnicze :-D:-D:-D:-D
a właśnie u nas w coccodrillo są duże wyprzedaże :tak:kupiłam dziś Antoniemu śliczny bodziak na naramki w paseczki za 9 zł :tak::tak:i Julce trampki w kratkę za całe 11 zł a cena wcześniej 49 zł :tak:

reklama
udało sie zamówic tort w mojej cukierni ufffffffffl;-)
wziełam szwarcwaldzki- sprawdzony dziesiatki razy;-)

u nas w cocodrillo nigdy nic taniego nie ma:baffled:

udało sie zamówic tort w mojej cukierni ufffffffffl;-)
wziełam szwarcwaldzki- sprawdzony dziesiatki razy;-)

u nas w cocodrillo nigdy nic taniego nie ma:baffled:
Najlepszy tort pod słońcem :-))))) wszyscy go lubimy
a amy czasami w coccodrillo kupujemy jak Antek był młodszy miał masę bodziaków właśnie z tego sklepu bo często mają przeceny kiedyś Pietruszka kupił mu chyba z 10 sztuk bo były za 6 zł ..co prawda ceny bez promocji sa zawrotne np getry 3/4 dla Julki białe cena 49 zł a na ryneczku takie same nie firmowe 12 zł .......śliczne dziś mieli koszule chłopięce ale cena 70 zł nie dla mnie podejdę do lumpka i kupię za 5 zł :-) :-) :-) ja w sklepach kupuję na promocjach i wyprzedażach ..np juz mam cynk że w wójciku będzie wyprzedaż mega pod koniec lipca to czekam ściubie i coś im kupię na przyszłą wiosnę -lato :-)

Madea, super, ze sie udało z tortem :tak:

Malina, ja tez dzisaj orła wywinęłam :szok: spadam ze schodów, całe szcęście ostatnich trzech, oczywiście miałam Anikę na rekach :no: No ale skonczyło sie na poobijanych kolanach :sorry2:

A co do babci, to lekarz, przewiduje, ze potrzebna bedzie ciagła opieka pielęgniarki... :-(

hej kobietki!!!
a co tu taka cisza?pustki straszne:szok:
i ja jednak nie pojechałam dzis na te zakupy,ale na szczescie jutro m też ma wolne wiec na 100%zmykam na cały dzien na miasto.
ja własnie wruciłam z cmentarza bo dzis dzien taty wiec wypadało isc i zapalic znicza.
zaraz zabieram sie do kąpania moich raczkow i wieczorem postaram sie jeszcze wejsc na bb.

malinus-a dziekuje bardzo za miłe słowa,ale kochana wcale taka laseczka nie jestem.
a mój m to luzak i jak na swoj wiek jest bardzo rozrywkowy i zabawny.a dzieciaczki to moje kochane slodziaczki.
a wiesz ze ja też kojarze twoją buzie:tak:i caly czas sie zastanawiam skąd ja cie moge znac.a w pobierowie i w okolicach nigdy nie byłam:no:

madeuska-super że udalo Ci sie zamówic tort tam gdzie chciałas.

Najlepszy tort pod słońcem :-))))) wszyscy go lubimy
a amy czasami w coccodrillo kupujemy jak Antek był młodszy miał masę bodziaków właśnie z tego sklepu bo często mają przeceny kiedyś Pietruszka kupił mu chyba z 10 sztuk bo były za 6 zł ..co prawda ceny bez promocji sa zawrotne np getry 3/4 dla Julki białe cena 49 zł a na ryneczku takie same nie firmowe 12 zł .......śliczne dziś mieli koszule chłopięce ale cena 70 zł nie dla mnie podejdę do lumpka i kupię za 5 zł :-) :-) :-) ja w sklepach kupuję na promocjach i wyprzedażach ..np juz mam cynk że w wójciku będzie wyprzedaż mega pod koniec lipca to czekam ściubie i coś im kupię na przyszłą wiosnę -lato :-)

no wlasnie u mnie nigdy w tym sklepei nie ma nic na wyprzedazy:baffled:

jak nie zagladałam to tygodniami a teraz to nawet dwa razy dziennie:-D:-D:-D:-D

Medea super torcik zamówiłaś:tak::tak::tak::tak::tak:

MH jak to dobrze, ze skończyło się tylko na poobijanych kolanach a nie jak u mnie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:i ja spadłam z jednego schodka:szok: ale widać nie jestem tak wysportowana jak Ty:tak::tak::tak:

Malinka pracy nie mam na oku, szukam przez neta ale wszędzie chcą żeby im kasę na początek wysłać więc jak dla mnie to lipa straszna, oszuści jak nic:tak:
a wyprzedaze to macie super w tym Szczecinie, u nas nawet nie ma firmowego sklepu wójcika, owszem ciuszki są dostępne ale tak ogólnie w sklepach dla dzieci (ale mają cudne rzeczy:tak::tak: i dobre jakościowo)

co tu tak pusto?

pogoda się popsuła, zachmurzyło się strasznie, ciemno i wieje ale może nie będzie padać

Mika nie ma na nic alergii oprócz tych roztoczy i kurzu ale chyba lekarz podejrzewa astmę bo zapisala jej wziewy ze sterydami (tak mi się wydaje bo jestem laikiem w tej sprawie) i nadal robimy nebulizacje, jak nie urok to.... ciągle kaszle i po pediatrze i laryngologu trafiłyśmy do pulmunologa i to chyba była dobra droga

hej

u nie słonce powedrowało no i pewnie zacznie lac bo zrobiło sie ciemno:-(
no ale dzisiaj bez wymiotów jak narazie tylko zgaga ale zadzwoniłam do lekarza i powiedzial ze jak tak bedzie sie utrzymywac to mam sie zgłosic do szpitala ale jak narazie jest oki a i gadał zebym zwróciła uwage czy skurcze nie wystepuja czesciej niz poprzednio a ja nawet o tym nie pomyslałam i nic mu nie powiedziałam bo nie miałam pojecia .......no i byłam w aptece i kupiłam reni mietowe wiec jak bedzie juz strasznie doskwierac to bede ssać były jeszcze owocowe ale bałam sie je wziąść bo nie mam pojecia jak smakuja a mieta to wiadomo:-D:-D:-D

mężulek wstał dzisiaj godzine wczesniej i normalnie smigał z kosiarka i trawe kosil cos niemozliwego a ja myslalam ze do soboty zarosne i bede chodzic po trawniku po pachy:-D:-D:-D

Wczoraj zrobiłam sernik na zimno z truskawkami i własnie z maksiem sie rzucilismy na niego po takim porzadnym kawałku sobie poucinalismy ze szok ale co tam pyszne było ale wiecej nie bede jadła na noc bo znów bede do 1 koczowac w łóżku:-):-)

SZukałam na allegro plecaka dla maksia do szkoły ale ceny :szok::szok::szok:trzeba najmniej 60zł dac za jakis fajny a jeszcze mój syn zazuczyl sobie ze chce w mc queena z bajki CARS masakra jakas :baffled::baffled::baffled:

Medea suoer ze torcik zamówiony

Malinka ty to jestes mamuska pełna para nie jedna siadzie na ławce i ma gdzies dzieci niech sie bawia na placu , równa babka z ciebie i mamuska:tak::tak::tak:szkoda tylko ze nie mam mozliwosci spotkac sie z toba na zywo:tak::tak::tak:
no własnie mamuska złapałaś tego zająca bo w smietanie super smakuje:-D:-D:-D

MH szkoda ze tak rokuja :-( u mnie tez twierdza ze tesciowa nadaje sie pod opieke calodobowa bo ona juz nic nie wie co i jak a na dodatek nic nie mói bo mowe jej zabralo i nawet jak cos chce to ja nie mam czasem pojecia o co chodzi jej:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
hej dziopki poczytalam ale nie chce mi sie wciskac tych klawiszy:-p sorki
bylismy na dzialeczce
mlodzi sie wychasali a ja znow zapomnialam wziac tabletke:cool::cool::cool:
moj czarek jest coraz bardziej niegrzeczny
uczy sie wszystkiego od mojego brata, niestety nie uczy sie tych dobrych rzeczy tylko tych zlych:dry: (czasem mam wrazenie ze wiktor tylko to potrafi)
staje sie coraz bardziej rozwydrzony
a ja jestem coraz mniej cierpliwa
do tego ciocia z dolu uwaza mnie za matke ktora tylko wrzeszczy na swoje dziecko i jest surowa:sorry2:
jak tak nadal mi bedzie dogadywac to czrek przestanie do niej chodzic, proste:sorry2:
ja nie bede tolerowac tego ze ktos ma gdzies moje zasady wobec mojego dziecka i lekcewazy je na kazdym kroku, a niestety moj m czesciej jest po stronie cioci:sorry2:
dzis sie zabieram za dzem truskawkowy :confused::-p
mam tylko 2 kg truskawek ale po co mi wiecej:tak:

reklama
hEJKA, WPADAM I Z WIECZORA.

ups-sorki za capsa

Mlenko, oczywiście, że pamiętamy-opowiadaj gdzie byłas jak Cię nie było i co robiłąś!!!

Malinuś
no widzisz i zając byłby na kolację a tak nic, cos za wolno , hehehehe.
A tak mi się przypomniało dziewczyny-wecie, ze na nk zmienili regulamin? moga kiedy i gdzie chca wykorzystywac nasze zdjęcia z galerii.
A nigdzie jeszcze nie skladałam, bo troszku za wczesnie. Na razie robi erekonensans gdzie mogłabym ewentualnie. no wiesz, godziny pracy, ech...
A u nas w coccodrillo nie ma takich promocji:no:
A w wojciku to jaki sezon beda wyprzedawać? Letni chyba, co?

Cos mi zjadło, na bank zaznaczyłam więcej, hehehe.
Mój jak zwykle w pracy, młoda sprzata pokój, matko zasiadła. POskracałam spodnie i popodszywałam, jedne jeansy Piciowi zwężyłam, miała przyjśc koleżanka na maszynę i coś jej sił zabrakło. Szkoda, ze w ostatniej chwili mówi, bo bym maszyny dzis nie wyciagałą jak mialam chate wysprzataną, pomytą, a sam wymeczona na maksa.

U mnie tez słoneczko poszło gdzies, ciężkie chmury wiszą, ciemno sie zrobiło. Bydzie dysc:-)

Ostatnia edycja:
Do góry