reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Marta ty pisałaś ,że on miał katar bakteryjny tak?
Dobrze pamiętam?
Jeśli tak to ta biegunka od kataru jest.
Doszła infekcja do żołądka.
Przeczyści go i powinien być spokój,ale ja bym mu coś z naturalnych środków podała na zatrzymanie,albo Nifuroksazyd przeciwbakteryjny jak masz.:tak:
Zdrówka życze.
As,nie doczytałaś;-):tak::-) katar to ma Julu a biegunkę miał w piątek, ja wczoraj a teraz Olek. Dałam mu właśnie Niforoksazyd w tabletce, bo syropu nie miałam:no: i Dicoflor osłonowo i jutro w domu zostaje. W razie czego to M wyśle do nocnej apteki:tak:.

As,nie doczytałaś;-):tak::-) katar to ma Julu a biegunkę miał w piątek, ja wczoraj a teraz Olek. Dałam mu właśnie Niforoksazyd w tabletce, bo syropu nie miałam:no: i Dicoflor osłonowo i jutro w domu zostaje. W razie czego to M wyśle do nocnej apteki:tak:.
Ja na biegunke dla dzieci uzywam enterol i jak dla mnei dziala rewelacyjnie:tak::tak::tak::tak:
Oby te leki co dalas pomogly

Kochana doczytać doczytałam,tylko z tego mojego przygnębienia i żalu chłopców Twoich pomyliłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jak tak szybko idzie to jest na bank wirusówka.Tu raczej nifuroksazyd nie pomoże,trzeba podać Enterol bardziej i będzie spokój.:tak:;-):-):-)

Ja na biegunke dla dzieci uzywam enterol i jak dla mnei dziala rewelacyjnie:tak::tak::tak::tak:
Oby te leki co dalas pomogly
A właśnie o tym napisałam :tak:;-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja
Przepraszam ale tutaj nie nadrobie za duzo tego:szok::szok: m mial pare dni wolnego i na ogolny nawet nie wchodzilam:no::no::no:
U nas nic ciekawego Emily po malu zdrowieje tzn po tym 3 antybiotyku kaszel juz jest duuuzo lepszy:tak::tak: jak sie antybiotyk skonczy musze z nia do kontroli:tak::tak: M poszedl na nocke a ja sie tak przyzwyczailam ze byl te pare dni w domu ze mi teraz strasznie nudno:-D:-D:-D

Witam dziewczyy, przepraszam, przeczytłam tak na szybko i niestety bez cytatów... bo dopiero niedawno mi neta wlaczyli i w sumie niedawno wróciłam:eek:

wykłócilśmy sie z szefem M o kase i jakos wyszło nawet, kupiłam sukienke na wyprzedaży w rybiku za 30 zł w Reserved- superowa- na wesele juz, bo w czerwcu bedziemy szli- najpierw miała byc na chrzciny,ale jednak na chrzciny w takiej nie wypada, a ze byla okazja za taką cenę to wziełam na inne wyjście;-)

Co do moreacji moze wieczorem juz sie za cos pozabieram:tak: eraz próbuje wogóle wszytko ogarnąć bo zaległosci tyle przez cały dzien nieobecności:szok: wiadomosci pełno i innych takich:tak:

wieczorem bedzie juz co nieco wiadomo- w razie jakichkolwiek propozycji zmian póki co prosze o wiadomosci pw, a dzis wieczorem albo jutro założę do tego specjalny wątek:tak::tak::tak:

dlaczego napisałas za mnie?:confused:
ja juz wczoraj wieczorem pisąłam:eek: zreszta nawet napisalam na ogolnym ze wieczorem napisze:sorry:

Witam nowa mamusię i zapraszam do nas- u nas sympatyczxnie miło i Mamusiowo;-);-):tak::tak::tak:

(((((Witam tak bardzo sympatycznie i Mamusiowo:-))))))))

As76 dasz rade napewno tylko nie myśl cały czas zle:-).pozdrawiam

Monik czasami są problemy,które nas przerastają.
I ja jestem właśnie między młotem a kowadłem.
Sytuacja bez wyjścia niestety.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
o wy malpy!!!!!!!!!!!!!!1
stron naskrobac przez caky dzueien???????????????????????
oszlalay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

łudziłam się że 60.30 to wystarczająca pora, żeby być pierwszą :-D:-D:-D;-) A tu proszę Madea pierwsza :-D

a co to za godzina???????????:-D:-D:-D:-D:-D

MEDEA Maks jest niezly z tym wstawaniem.No ale dobrze ze przesypia ci cale noce.Cos za cos :-D.
U nas Oli obudzila sie o 24 o 4 i od 7 juz nie spimy.Wiec u nas nocki sa lepsze odkad spi sama na normalnym lozku.Kasa by sie przydala to kupilabym jej lozko .Takie na 1 osobeTakie tylko dla niej:tak:.

ale jak na normlanej werslace dobrze spi to po co jej nowe lozko?werslaka jest szersza wiecmniejsze prawdopodobienstwo ze zleci

Sto lat dużo uśmiechu, super ocen w szkole i fajnych kolegów z okazji urodzin dla Adama Malinki
od Medeuski z rodzinką:-):-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D

dolaczam sie do zyczen

Przyłączam się do życzonek :tak::tak::tak:

A to moja bryka + trochę bałaganu z mojej kuchni :zawstydzona/y::-p

fajan fura
a Ty tylko zmieniasz fury jak rekawiczki:-D:rofl2:

n
1- to płacisz podobnie jak ja:tak:
2- a co to ten przepływowy coś tam?? Nie słyszałam:eek:
3- a bo ja wiem..kanapek nadal niet.:wściekła/y:Na kolacje hrabia sobie życzy coś gotowanego....a zjedzenie kanapek to dla niego kara..i zwykle ich nie je:no::wściekła/y: a z resztą jest ok:tak:
4- oo to zdrówka dla Weroniki! oby to tylko taka mini chrypka :tak::

ale ten ogrzewacz to tze jakos sie inaczej montuje
poprobuj najpeirw z terma

Weronice chrypka praktycznie przeszla
znakiem tego ze nadwyrezyla buzke:rofl2:

Agnes to sobie Oliwka zażyczyła za wizytę u pani doktor :-D:-D:-Da jej teksty coraz fajniejsze:-D:-D:-D
moja Julinka uparła się że jak Adaś wróci ze szkoły to idziemy na zakupy bo ona chce żeby brat wybrał sobie prezent a ona za niego ze swojej kasy zapłaci:szok::szok::szok:powiedziałą wiesz mama tak max do 50 zł co by mi trochę kasy zostało:szok::szok::szok:ja myslę kurcze to ile ona tej kasy ma???pokazuje mi swój portfelik a tam 170 zł:szok::szok::szok:mówi że sobie ciuła:szok::szok::szok:

jaka madrala;)ale dobrze ze juz w tym wieku tak kombib=nuje:tak::tak::tak::tak:

mi od jakiś 2 m-cy dopiero dane są przespane noce a i to nie zawsze z tym że teraz to już nie jest tak jak kiedyś że bujanie noszenie tulenie teraz się obudzi dostaje butelkę z wodą 3 razy zasiorbnie i spi dalej więc nawet tych pobudek się tak nie odczuwa:no:za to Adam jak miał 5 tygodni to przesypiał całe nocki tzn spał od 20-21 do 6 rano:tak:a Julka to była mega spiochem i jak miała 6 tygondni to spała od 19-20 do 9-10 rano bez pobudek:szok: ja wcześniej wstawałam od niej zdążyłam często śniadanko zjeść ogarnąć chatkę adama do przedszkol zaprowadzić a ta spała:tak::tak:

hmmm ale ja pamietam jak Ci Antos na samym poczatku pieknie spal
czy mam schizy????????
bo jakos to mi w pamieci utwkilo
zawsze moge poszukac Twoich postwo ale mi sie nie chce:-)

Witam dziewczyny
Przepraszam, że nie nadrobię, ale pewnie jest tego z milion stron, a ja nadal borykam się z mega bólem głowy.
Posiedzę sobie z Wami choć troszke, bo juz dostaję kręćka.
biedactow
zebys mieszkala blizej

MIalam napisać co mnie tak zakurzyło wiec w sobote chcialam Wojtkowi wytłumaczyć dzielenie pisemne z reszt bo niestety pani nie wytłumaczyła albo tłumaczyła ale Wojtek nie sluchal w kazdym razie ni w ząb zapomnial tabliczki mnozenia dodawania odejmowania :szok::szok: tłumacze mu a dziewczynki jak sie zaczęly wsciekac to jedeno darcie w domu to samo było w niedziel nerwówka darcie :szok::szok::szok::szok:
rozmowa z kierowniczka dotyczyla tego ze ktoś doniosł do prezesostwa ze ja 4 lata temu złozyłam skarge na swojego pracodawce to musialm wyjasniac ze sprawa dotycztyla tego ze ja byłam w ciiazy z Gabi a on chcialmnie zwolnic więc złoscliwosci w tym nie bylo ale wez sie tłumacz :szok::szok::szok: no ijeszcze doszedł migrenowy ból glowy mialm dosc Dzis i jutro ma wolne troche odsapne jak mi dzieci pozwola no i martwie sie troche bo Wojtek juz calkiem odpuscil sobie nauke i nie wiem jak z nim rozmawiac :-:)no:

to nieciekawei
faktycznie go do poradni zapisz
na pewno tez z pedagogiem bedzie gadala
i jak AS mowi-powiedz ze moze do egzaminu mu sie to przyda:tak::tak::tak:

Marta dzięki za info w sprawie reklamy.
Ja z moimi malowidłami nawet nie walcze...:no: staram sie na ściany nie patrzeć:sorry:
Joanna..no ale życzliwi ludzie w okół..wszyscy wszystko wiedza:sorry::sorry:
Lunka Ty dalej z tą głową....no wykończysz się.....

ja planuje w tym roku malowanie ale zobaczymysjak to wyjdzie

Dorota, a nie za szybko łóżko chcecie malej kupowac? moja ma ponad 2 lata i sie rozmyslilam, bo nie mam ochoty ja ganiac, zeby sie polozyla spac, hihi

Paulina do 4lat spala
Weronika tez jeszcze pospi.za bardzo sie kreci na normlane lozko
poza tym moje lozeczko ma 31lat i jest 6cm szersze od obecnych:tak::tak::tak::tak:
a to bardzo duzo:tak::tak::tak::tak:

Do góry