reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam nowa mamusie :tak::tak:
(((((((Ja też witam!))))!!

Monik czasami są problemy,które nas przerastają.
I ja jestem właśnie między młotem a kowadłem.
Sytuacja bez wyjścia niestety.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie jestem wstanie Ci tego wytłumaczyć ale nie do końca tak jest ,ja też nie miałam łatwo i myslałam żle i robiłam och:szok: lepiej tego nie wspominać i mam nadzieje że już nigdy nie wróci to a to nie była moja wina stałam się bardziej silniejsza i pozytywnie myślę może choć troszkę Ci dodałam otuchy :-):-):-)

reklama
No i sa fotki

Ide poczytac
Pranie powieszone, drugie sie kreci, posprzatne i czekam az kurka calkiem pusci tak co by ja dobrze natrzec przyprawami.Laura sie bawi kotkami i pieskiem wiec mogla zrzucic zdjecia na komp:tak:

pieinie!zazdroszcze takiej imrezy

No mam nadzieje ze szybko mi przejdzie ide dalej do łóżeczka zajże jutro pa

zdrowka
!

Medeuska zaginęła w akcji ( to do niej nie podobne :unsure::unsure::oo2:) więc ja publicznie ogłoszę , że forum " mamy siedzące w domach z dziećmi " ma od dziś dwóch nowych modów.:-) Jest nim medeuska i Justa_82 ( to chyba ja :unsure::oo2::rolleyes2:;-)).

W razie jakichkolwiek pytań, problemów prosimy o PW.:tak:

GRATULEJSZYN!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

WITAM NOWA MAMUSIĘ NA FORUM FAJNIE ŻE MÓJ POST CIĘ DO NAS ŚCIĄGNĄŁ:-D

witamy nowych modów na forum mamusiek:-D:-D:-D
Wiki duzo zdrówka:tak:
MH jak nowy wózek się sprawował na spacerku?
o tyle pamiętam:zawstydzona/y:
my po big spacerku w śniegu:szok:ale nawet ciepło i przyjemnie było:tak:po drodze zaszliśmy do reala Adam wybrał sobie ciacho:tak:pyszne było:tak::tak:Julina kupiła jemu komiks za 20 zł :szok:sam sobie wybrał Julka mówi mu możesz jeszcze coś sobie wybrać mam dla ciebie w budżecie 50 zł:-D:-D:-Dale Adacho zrezygnował powiedział że to chciał i bardzo dziękuje:tak::tak::tak:
Julinie kupiłam na wyprzedaży fajne adidaski wiosenne w kolorze śliwkowym z kwiatuszkami za 20 zł przecenione z 59 zł:szok:wiem bo kiedyś je oglądałam ale były drogiie a tu taka okazja:tak:i Antoniemu wiosenny kapelusz wiązany sztruksowy z nausznikami w pięknym czekoladowym kolorze tez z przeceny z 45 na 10 zł:tak:no więc się dzieci obkupiły:tak:Adas chciał jeszcze żel pod prysznic bonda to mu dokupiłam do bluzy w prezencie:tak::tak::tak::tak:
potem mieliśmy długi spacer i powrót i obiadzio na biegu:-D:-D
a jeszcze Ania super fotki:tak::tak::tak:świetna imprezka widać że ludzie się świetnie bawią:tak:

fajnie
Malinka jak juz butki kupilam to znaczy ze wiosna idzie:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
ja musze przejrzec to co mam na strychu i zrobic porzadek bo tylko wynosze i sie niezly bajzel zrobila
ale czekam na odwizl bo na gorze zimno i mi sie nie chce:-p

Fajna taka zabawa na ulicy:tak::tak:ludzie się bawią radują:tak::tak::tak:u nas niestety na ulicy jest szaro a ludzie jacyś tacy niewiem ponurzy chodzą:eek:dziś po raz pierwszy od x czasu stanełam w big kolejce do kasy uprzywilejowanej i nie chciało mi sie z ludźmi kłócić a tu pani kasjerka ówi proszę pani z dziećmi bez kolejki to dla pani kasa:szok::szok::szok:
o prosze
od razu sie milej robi
ja jak moge to zawsze ustepuje:tak::tak::tak::tak:

Malina, ale promocje trafiłaś :szok::tak:

A bryka świetnie się spisała :rofl2: Ale i tak nie obeszło się bez ciągnięcia :eek: w parku przykryło ławki :szok: śniegu jest na wysokości siedzeń...

Monik, dasz radę :tak:

Niki padła, ale będe miała nockę :/

u mnie snieg pod hustawke czyli ok 50-60cm

Lepiej by było dziś.
Lody powinno się spożywać zaraz po wyrwaniu zęba.:tak::-):-)
Sprawdzone,wtedy dziura po zębie nie boli.:tak:;-):-):-):-p

albo lodem policzek okladac:tak::tak::tak::tak:

Miłego seansu Aniu:tak:.A wiesz, że szewc bez butów chodzi - bo nie mam z czym kanapki zrobić:no::-p:-D:-D.Dopiero rano będzie chlebuś:tak:.
Medea - scaling to usuwanie kamienia nazębnego - raz do roku na NFZ bezpłatnie.
Jeszcze Olek z biegunką się przebudził - jak nie urok to sraczka:crazy::-(.
Ja też zmykam i miłej nocki życzę
diddl001.gif

zdrowka dla Was

Witam i ja
Przepraszam ale tutaj nie nadrobie za duzo tego:szok::szok: m mial pare dni wolnego i na ogolny nawet nie wchodzilam:no::no::no:
U nas nic ciekawego Emily po malu zdrowieje tzn po tym 3 antybiotyku kaszel juz jest duuuzo lepszy:tak::tak: jak sie antybiotyk skonczy musze z nia do kontroli:tak::tak: M poszedl na nocke a ja sie tak przyzwyczailam ze byl te pare dni w domu ze mi teraz strasznie nudno:-D:-D:-D

oj chlop w dom to czasu na bb brakuje:-p:-p:-p:-p

Monik czasami są problemy,które nas przerastają.
I ja jestem właśnie między młotem a kowadłem.
Sytuacja bez wyjścia niestety.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wyjscie przyjdzie samo
musisz tylko dac mu szanse zeby przyszlo
tule mocno

a tak w ogole to witam Cie na watku dla uzaleznionych:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak uzależnionych :-):-):-)witam witam spędziłam aż 4godz żeby więcej już tu nie nabroić:sorry::sorry: i widzę że się udało bardzo się cieszę że jestem tu :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ja zeby dziesiejszy dzien nadrobic starcilam godzine,ale to norma:tak:
posiedzisz z nami dluzej to saam zobaczysz:tak:

a jaciagle robie literowki wiec sie nie przejmuj:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

chyba zostalysmy same na polu walki
jak zwykle ja sie pojawiam a wszytskie myk i zadnej nie ma

cos mi sie tu nie podoba
jakas zmowa milczenia czy co???????:sorry::sorry::sorry::sorry:

dobra ja ide spac bo o 7 pobuka
dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie jestem wstanie Ci tego wytłumaczyć ale nie do końca tak jest ,ja też nie miałam łatwo i myslałam żle i robiłam och:szok: lepiej tego nie wspominać i mam nadzieje że już nigdy nie wróci to a to nie była moja wina stałam się bardziej silniejsza i pozytywnie myślę może choć troszkę Ci dodałam otuchy :-):-):-)
Kochana ja nie z tych co się łatwo poddają.
Kopa od życia w dupę dostałam takiego,że mało by która mogła znieść.
Wychodzę z założenia,że co mnie nie dobije to mnie wzmocni,ale to co się w tej chwili na raz wokół mnie dzieje ....
Po prostu mnie przerosło.
Totalna bezsilność :no::no::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry:

Anabubka ja jestem !!!!!:tak::-):-)

ja zeby dziesiejszy dzien nadrobic starcilam godzine,ale to norma:tak:
posiedzisz z nami dluzej to saam zobaczysz:tak:

a jaciagle robie literowki wiec sie nie przejmuj:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

chyba zostalysmy same na polu walki
jak zwykle ja sie pojawiam a wszytskie myk i zadnej nie ma

cos mi sie tu nie podoba
jakas zmowa milczenia czy co???????:sorry::sorry::sorry::sorry:

Jestem na etapie suwaczków :-D(studiuje )hi hi tak zaglądam co jaki czasś ,dziewczyny uciekły może i zmowa wcale się nie dziwie:zawstydzona/y: jak zobaczyły co robię pisząc na posty hi hi
zmykam Dobranoc bo trzeba się wyspać żeby dojśc do zdjęć tutaj(i znowu studiowanie).Pozdrawiam:-):-):-):-)

dzien dobry...
pobudka dzis 5.30;-)

sniadanko zjedzone, adla m zrobione, on dopiero sie z lozka zbiera powoli:-D:-D:-D
sluchajcie w biedronce sa body 2szt za 15zl:tak::tak::tak:rozmiary 56-68 ale gatunkowo bardzo dobre body z dlugim rekawem jakby ktoras byla zainteresowana
wydalam ponad 300zl ale mam wiekszosc zakupow na caly miesiac
tylko proszku do prania mi brakuje do szczescia:rofl2:
ale czesc zakupow byla mojej mamy
caly wozke naladowalam,ormlanie jeszcze cos i wywalalao by mi sie z wozka:-D
u mnie sa też pojedynczo po 7 zł i lepszej jakośći niz te w dwupakach:tak::tak::tak:

a ja kupiłam w biednorce śpiworek do spania za 10 zł:szok::tak::tak::tak: super bo akurat z tego co dostałam maks mi ju wyrastal- tak na styk był- a jednak tak wierga nogami ze sie rozkopuje w nocy;-)

reklama
Hejka, witam, nadrobiłam tylko 3 oststnie duże strony, a zajęło mi ponad godzinę... Szalone kobiety!
Malinka, strasznie przykro musiało byc i Małemu i Tobie. Powiedziałabym mu dokładnie to samo i też poszłabym sama się wyryczeć. Dzieci są okrutne, niejeden dorosły poległ by w walce. A mieszanka wedlowsak to zarąbiste cuksy i powiedz Adasiowi, że te dzieciaki to spaczony gust mają, bo my wszystkie właśnie te uwielbiamy!
Ale Adaś zachował się baaaaaaaardzo elegancko z tym komiksem , naprawdę podziwiam. No i super zakupy zrobiłaś kobieto, po takich cenach też bym chciala kupować!!!hehehe

Anka widać ze zabawa super. U nas wczoraj KOZA chodziła czyli też przebierańce cos jak u Ciebie, ale oni jeszcze mięłi baty ( boli ) i sadze do smarowania buzi tym co nie chcą z nimi zatańczyc, albo sie od tanca wykupic. No i były ogromne misie, hihi, mała zachwycona, a ja pomeietam jak siedzialam z bratem na kolanach takiego misia, hihi.

Wiki zdrówka

Fajna taka zabawa na ulicy:tak::tak:ludzie się bawią radują:tak::tak::tak:u nas niestety na ulicy jest szaro a ludzie jacyś tacy niewiem ponurzy chodzą:eek:dziś po raz pierwszy od x czasu stanełam w big kolejce do kasy uprzywilejowanej i nie chciało mi sie z ludźmi kłócić a tu pani kasjerka ówi proszę pani z dziećmi bez kolejki to dla pani kasa:szok::szok::szok:
no proszę, ktoś myślący.

A&E przyzwyczaiłas się do dobrego to i przyzwyczaisz się na powrót do gorszego, hihi. A poważnie , bedzie dobrze, przynajmniej czesciej do nas wpadniesz. Trzym się

No i koniec cytatów.
Wczoraj posżłam do apteki po ten saridon-dzięi dziewczyny-pomógł-cakiem nie przeszło, ale duużo lepiej. No i właśnie tak niechcący ( ba ja całkiem zapomniałąm) tą KOZĘ spotkałyśy, mała najpierw przestraszona, bo o ni dużó hałasu robią, ale jak zobaczyła bandę dzieciaków naokoło nich wysmarowanych i roześmianych, to luz, a na końcu szły big misie i już było oki. Dostałam z bata po nodze i mam siniaka, bo nie chciałam tańczyć z "panem młodym" a Wiki skrzyczała i udzieliła reprymendy-Bicie jest feeeee, pan jest brzydki z taką poważna miną, że mało nie wybuchłam śmiechem, no ale skoro dziecko poważne, to nie mogłam się z niej śmiać.:rofl2:
No i mała po kolana w śniegu chodziła, po największych na jakie mogła wejśc zaspach, hihi, radocha, że hoho, i jestem w szoku, że po przyjsciu do domu w butach sucho, bylam pewna, że pływa.

Dziś miałam jechac do mamy, głowa troche boli i tak dziwnie, jakby miała zaraz rozboleć na dobre i wiem, że np jak się schyle, to zdechnę, hihi. Ale jest ok. Zjem cos i wezme te saridon jeszcze, moze całkiem przejdzie.

Do góry