reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anaconda a czesto Majka oglada bajki bo dzis to moja chyba bedzie rekord miala juz oglada 3 bajke:eek:
Malinka az fajnie sie czyta o tym ze ktos w waszym przypadku Adam wzial to co chcial i niczego wiecej nie bral mimo iz mogl.Super postawa:tak:Zakupy widze bardzo udane i ta obnizka:szok: dobrze ze wczesniej nie kupilas:rofl2:

A dodam tylko ze niemcy to narod ktory uwielbia ba,owac pija piwko tancza na ulicach, spiewaja, extra to mi sie tu bardzo podoba

reklama
oj dziękuję :-):-):-):-) wszystkim za tak miłe przywitanie ,wróciliśmy ze spacerku moja mała zmęczona ale zadowolona ,może zaśnie:-D i będę miała więcej czasu żeby zwami popisać .

Napisał Mama Helenki
Malinka, współczuje twojemu synkowi :-( A koledzy brak słów, dzieci są bardzo brutalne w swoich osądach:no:

Napisał Mama Helenki
Malinka, współczuje twojemu synkowi :-( A koledzy brak słów, dzieci są bardzo brutalne w swoich osądach:no:

Fajna taka zabawa na ulicy:tak::tak:ludzie się bawią radują:tak::tak::tak:u nas niestety na ulicy jest szaro a ludzie jacyś tacy niewiem ponurzy chodzą:eek:dziś po raz pierwszy od x czasu stanełam w big kolejce do kasy uprzywilejowanej i nie chciało mi sie z ludźmi kłócić a tu pani kasjerka ówi proszę pani z dziećmi bez kolejki to dla pani kasa:szok::szok::szok:

woow Malinka co za szok w Polsce to jakies swieto jak ktos reaguje na takie rzeczy:-D
Ja jak bylam w ciazy to sama sie wszedzie pchalam heheh CHociaz w PL na lotnisku Pan tez mnie zawolal jak Lali byla w maxi cosi:tak: a jednak jeszcze troche kulturki maja:-)

Monik jak chcesz wiecej postow cytowac to klikasz w poscie na dole plusik a potem odpowiedz i tam masz gotowe posty na ktore chesz odpowiedziec;-)

woow Malinka co za szok w Polsce to jakies swieto jak ktos reaguje na takie rzeczy:-D
Ja jak bylam w ciazy to sama sie wszedzie pchalam heheh CHociaz w PL na lotnisku Pan tez mnie zawolal jak Lali byla w maxi cosi:tak: a jednak jeszcze troche kulturki maja:-)

Monik jak chcesz wiecej postow cytowac to klikasz w poscie na dole plusik a potem odpowiedz i tam masz gotowe posty na ktore chesz odpowiedziec;-)
dziękuję za podpowiedż myślę że pomału ale dam rade .pozdrawiam:-)

Malina, ale promocje trafiłaś :szok::tak:

A bryka świetnie się spisała :rofl2: Ale i tak nie obeszło się bez ciągnięcia :eek: w parku przykryło ławki :szok: śniegu jest na wysokości siedzeń...

Monik, dasz radę :tak:

Niki padła, ale będe miała nockę :/

Ostatnia edycja:
reklama
Witcie odrazu mówie ze nie poczytam sorki ledwo na oczy patrze jest mi słabo wszystko mnie boli,nie moge nic jesc jest mi zimno miałam stan podgorączkowy:szok:tak ze mam nadzieje ze zrozumiecie.Miłego dnia.
Zdrowka:tak:
Witam :-)dziękuję za przywitanie tak jestem nowa tutaj ale w domu już 8 lat mam synka Mateusz 2002 oraz córeczkę Laure 2008 może będę mogła z wami pisać :zawstydzona/y: tak przeglądałam i odpisałam na post Malinki
Witamy
OK szczesliwa mamusia i żonka prowadząca dom oraz wychowuje moje szkrabki niestety mój mąż chciał tak :szok:
cały dzień sama z Lalą ale jest grzeczna i jak na swój wiek dużo potrafi ma się od kogo uczyć hi hi
lubię czytać no i gotować mało znajomych i brak sąsiadów:-( niestety mieszkam troszkę na uboczu ,całymi dniami ,snuję się po domu no i doszło do tego ze rozmawiam ze ścianami odpisuję teraz bo zazwyczaj jak ja jestem na dole to Lala jest na górze i muszę tak chodzić po schodach żeby zobaczyć co robi :-)
Rozgosc sie u nas na znajomych na bb jest wiele i uwaga bb wciaga:tak:
Madziula to prada na ostatki byla:tak:

Ja po sadyscie nic nie czuje bo znieczulenie dziala:-DZeba nie ma:-(Umowilam sie za za tydzien na usowanie malutkiego kamienia:-p
Dobrze ze dalas rade u sadysty.

MH ja bylam dzis z Oliwka pol godziny na dworze a w butach to plywalam:wściekła/y:.
JUSTA usmialam sie .Dzieki za mile slowa.Ale osiwiec do 24 roku zycia mi nie grozi bo w marcu koncza 27 lat:-D:-D:-D.

Spacer zaliczony,obiad zrobiony i zjedzony.Ide sie bawic z mala.G dzis w domu to moze pobawi sie z nami.Porobilam sobie plan co jeszcze do konca tygodnia mam zrobic aby sie wyrbic i czegos nie zapomniec.Od jutra koniec lenistwa hihihi:tak:

Do góry