reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie mogłam się powstryzmac i przeleciałam kilka stron :p ;D A co mi tam ;) Piszecie coś o sadzaniu dzieci w nosidełkach. Jezeli chodzi Wam o takie samochodowe, to się zgodzę, ze nie wolno w nich sadzać dziecka , ale na dłuzej niż 1,5 godziny dziennie.

reklama
Witajcie!
MOj maly chlopak usnal wczoraj o 18. Ja juz nie moge co sie z nim dzieje??
A o 4 wyl gotow do zabawy, ale dalpo rade jeszcze pozpac b0 az6.45
ps. ale przeciez foteliki sa samochodowe wiec co zrobic jak jedziemy nad morze?? to nie potrwa 1.5 godziny

dzien doberek
my juz na nozkach! hubcio bardzo sie upominal o jedzonko i zjadl i nawet ne zwrocil! wiec mysle ze juz dzis nie bedzie kroplowki i wypuszacza nas do domciu! moze wiec dzis troszke duzej posiedze!
wszystkie nowe mamuski witam i pozdrawiam!

hej to ja nowa mamusia pozdrawiam wszystkie mamuski i mysle ze przyjmiecie mnie do siebie bo fajnie tu u was jest.ja jestem mama siedzaco w domku ,mam dwoje dzieciakow -chlopca 7,5 roku i dziewczynke co ma 21 mieciecy i juz kawal urwiska sie zrobilo z niej mieszkam w opocznie i jestem siostrzyczka mordziulki (to ona pokazala mi ze wy istniejecie tu w sieci i bardzo jej za to dzieki)no to chyba na poczatek tyle :) ;)

Witam wszystkie naowe mamuski!

Moja mysza od trzech dni wykreca mi ten sam numer jak juz jej znienia pieluche to po 5 min jest wielka kupa. Jakby maciejka nie mogła zrobic w stara pieluche, ale chyba lepiej sie robi w czysciutką :p

Czesc diewczyny!!!!!!!!!

Ja wlasnie wstalam i szybciutko wlaczyla kompa bo fajnie mi z wami. Moj Dawidek zawsze robil mi kupke jak mu zmienilam pieluszke po rannym jedzonku,a teraz sie zamartwiam bo bardzo purka i robi mi kupki co drugi dzien .Karmie go jaszcze piersia i raz dziennie dokarmiam bebilonem.Biedne malenstow ma wzdecia i sie meczy.
Moze macie jakies dobre doswiadczenia ,zeby mu pomoc!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry