reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Siemka mamuski. Czy to normalne zeby maly berbec juz tak malo spał- kurcze nic nie moge zrobic bo mój bin laden przypomina o sobie i obie zaczynamy gaworzyc hihi ;D
No ale teraz niech sie pali i wali i za wasza rada ide robic kaffcie, moze oczy szezej otworze bo od 5 mam na razie szparki :p

Cześć mamusie ja tylko na chwile żeby się przywitać ,wpadne na dłużej po poludniu lub wieczorkiem :)
Też robie kawunie (inke) i zaczyna dzionek....a Noe robi mi ostatnio kupke raz na 4 dni i to super wielką ::)

Mija pisze:
Cześć mamusie ja tylko na chwile żeby się przywitać ,wpadne na dłużej po poludniu lub wieczorkiem :)
Też robie kawunie (inke) i zaczyna dzionek....a Noe robi mi ostatnio kupke raz na 4 dni i to super wielką ::)

Mija ja tez inke pilam na poczatku, ale polecam nescafe bezkoreinowa......pyszna, prawie jak normalna i nie szkodzi dzidzi!!!!!

aha no i czesc babeczki :)

Kunda pisze:
Witam wszystkie naowe mamuski!

Moja mysza od trzech dni wykreca mi ten sam numer jak juz jej znienia pieluche to po 5 min jest wielka kupa. Jakby maciejka nie mogła zrobic w stara pieluche, ale chyba lepiej sie robi w czysciutką :p

Majka robi dokładnie to samo dwa razy dziennie ;)

witam z rana

ja tez zaraz lece po kawusię , bo Majusia jakiegos pałera dostała i wczoraj po 22 była jeszcze rześka i rozbawiona, nie mogłam jej uśpić, nawet wziełam ja na ręce żeby ją uśpić, choc zarzekałam się że juz tak nie będe robic
a dziś juz prze 7 pobudka, nie wiem co w nią wstąpiło,
a teraz lecę na śniadanko i kawusuie a potem spacerek, dziś trochę wczesniej, bo w południe musze być w domciu.

Wow, moja terrorystka właśnie usneła hehe więc spadam do prasowania a później jedziemy do dziadków ;D - tak strasznie się nie najade bo raptem 4 km mam do nich ale Oleńka w samochodzie zasypia zaraz po odpaleniu autka, ale żeby ją uśpić w ciągu dnia nie będę jeździć wkoło bloku heh ::). Pozdrawiam i zajrze po prasowaniu poczytać albo dopiero wieczorkiem. Buziole

reklama
Joaśka ja słyszałąm żę kawusia bezkofeinowa jest bardzo nie zdrowa, ja czasmi piję normalna kawe z mlekiem albo tą co teraz reklamują Ricore i małęj nie szkodzi, wogóle na nią nie reaguje

Do góry