reklama
Agnieszka25w-wa
Zaangażowana w BB
Siemka mamuski. Czy to normalne zeby maly berbec juz tak malo spał- kurcze nic nie moge zrobic bo mój bin laden przypomina o sobie i obie zaczynamy gaworzyc hihi ;D
No ale teraz niech sie pali i wali i za wasza rada ide robic kaffcie, moze oczy szezej otworze bo od 5 mam na razie szparki
No ale teraz niech sie pali i wali i za wasza rada ide robic kaffcie, moze oczy szezej otworze bo od 5 mam na razie szparki
Joaska
Lipcowe mamy '05
Mija pisze:Cześć mamusie ja tylko na chwile żeby się przywitać ,wpadne na dłużej po poludniu lub wieczorkiem
Też robie kawunie (inke) i zaczyna dzionek....a Noe robi mi ostatnio kupke raz na 4 dni i to super wielką :
Mija ja tez inke pilam na poczatku, ale polecam nescafe bezkoreinowa......pyszna, prawie jak normalna i nie szkodzi dzidzi!!!!!
aha no i czesc babeczki
gaga
uzależniona
Kunda pisze:Witam wszystkie naowe mamuski!
Moja mysza od trzech dni wykreca mi ten sam numer jak juz jej znienia pieluche to po 5 min jest wielka kupa. Jakby maciejka nie mogła zrobic w stara pieluche, ale chyba lepiej sie robi w czysciutką
Majka robi dokładnie to samo dwa razy dziennie
Pycha
mama Mai i Marty
witam z rana
ja tez zaraz lece po kawusię , bo Majusia jakiegos pałera dostała i wczoraj po 22 była jeszcze rześka i rozbawiona, nie mogłam jej uśpić, nawet wziełam ja na ręce żeby ją uśpić, choc zarzekałam się że juz tak nie będe robic
a dziś juz prze 7 pobudka, nie wiem co w nią wstąpiło,
a teraz lecę na śniadanko i kawusuie a potem spacerek, dziś trochę wczesniej, bo w południe musze być w domciu.
ja tez zaraz lece po kawusię , bo Majusia jakiegos pałera dostała i wczoraj po 22 była jeszcze rześka i rozbawiona, nie mogłam jej uśpić, nawet wziełam ja na ręce żeby ją uśpić, choc zarzekałam się że juz tak nie będe robic
a dziś juz prze 7 pobudka, nie wiem co w nią wstąpiło,
a teraz lecę na śniadanko i kawusuie a potem spacerek, dziś trochę wczesniej, bo w południe musze być w domciu.
Agnieszka25w-wa
Zaangażowana w BB
Wow, moja terrorystka właśnie usneła hehe więc spadam do prasowania a później jedziemy do dziadków ;D - tak strasznie się nie najade bo raptem 4 km mam do nich ale Oleńka w samochodzie zasypia zaraz po odpaleniu autka, ale żeby ją uśpić w ciągu dnia nie będę jeździć wkoło bloku heh :. Pozdrawiam i zajrze po prasowaniu poczytać albo dopiero wieczorkiem. Buziole
reklama
Podziel się: