reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc jednak dzis nie wychodzimy bo nie udalo sie Oliwce pobrac tej krwi w nocy o 24 I teraz nie wiem kiedy jej beda pobierac Ona jest juz taka sina z tego klucia A jeszcze ,aja ja kuc :-(
Dzis byl GENETYK i wykryl jak ja macal powiekszona sledzione czy nerke czy cos tam jeszcze on sam nie wiem co to jest i trzeba zrobic usg Zbadaja ja pod karzdym wzgledem Nawet to jej nie spanie w dzien i w nocy Bo z tym to juz mamy klopot od urodzenia praktycznie :-(
No ale nie ma zle Mam tu dziewczyny z ktorymi gadam Tylko one wychodza jutro Mam nadzieje ze kogos poznam od poniedzialku nowego Aby miec z kim tu pogadac :-)
Nie wiem ile tu polezymy jeszcze ale mam nadzioeje ze od poniedzialku ostro wezma sie za jej badania i wrocimy szybko do domu
Oliwka teraz spi bo od 6 na nogach Dzis przyjedzie G Jutro mama Jaiu i G ma byc pol dnia wiec nie bedzie zle :-)
Dzis byl GENETYK i wykryl jak ja macal powiekszona sledzione czy nerke czy cos tam jeszcze on sam nie wiem co to jest i trzeba zrobic usg Zbadaja ja pod karzdym wzgledem Nawet to jej nie spanie w dzien i w nocy Bo z tym to juz mamy klopot od urodzenia praktycznie :-(
No ale nie ma zle Mam tu dziewczyny z ktorymi gadam Tylko one wychodza jutro Mam nadzieje ze kogos poznam od poniedzialku nowego Aby miec z kim tu pogadac :-)
Nie wiem ile tu polezymy jeszcze ale mam nadzioeje ze od poniedzialku ostro wezma sie za jej badania i wrocimy szybko do domu
Oliwka teraz spi bo od 6 na nogach Dzis przyjedzie G Jutro mama Jaiu i G ma byc pol dnia wiec nie bedzie zle :-)
Ostatnia edycja:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
AGNES dzieki jakos damy rade musimy :-)
A jak twoj M sie czuje?
A jak twoj M sie czuje?
Natalineczka555
kocham kochać :)
witam ponownie ;-);-)Cześć :-)
Dziękuje za ciepłe przyjęcie
Chciałbyście coś o mnie więcej wiedzieć
wiec...
na imię mam Ewelina, mam 31 lat (duzo :-() i mieszkam z mężem Grzegorzem i córeczką Weroniką w Tarnowskich Górach. Mam tez ukochaną siostrę ,która na moje nieszczęscie mieszka w Niemczech z męzem i córeczką.
Obecnie nie pracuje, niedawno skończył mi się staż i nie dostałam umowy o pracę ( chociaz obiecywali :-()
Mała chodzi do przedszkola a właściwie chodzi to za duże słowo bo ciągle choruje i właściwie w przedszkolu bywa okazjonalnie.
Weronika jest alergikiem, uczulona na roztocza, pyłki większości traw i drzew i na kilka innych rzeczy. Jedynie pokarmowo ok bo tylko orzechów unikamy.
Do alergii małej dokłada się początkująca astma- duszenie przebiegające z obrzękami krtani towarzyszy nam b często przy byle infekcjach. Stale jest na sterydach niestety :-(
Cięzko mi więc szukać pracy skoro i tak w ciągu miesiąca około 2 tygdni mała zawsze jest chora i siedzimy w domku.
Tak poza tym to jestem całkiem normalną mamą ;-) lubiącą sobie poklikać na BB
na stałe okupuje dzieciazki lipcowe z 2005 roku
kochana dacie radę, szkoda mi tylko oliwki, kurcze tak ja meczycCzesc jednak dzis nie wychodzimy bo nie udalo sie Oliwce pobrac tej krwi w nocy o 24 I teraz nie wiem kiedy jej beda pobierac Ona jest juz taka sina z tego klucia A jeszcze ,aja ja kuc :-(
no ale jak trzebva to trzeba
a my dzis wstali 0 10:30 czarek obudzil mi sie o 7:30 ale ze ja nie dospana polozylam go w lozeczku no i zasnelismy
zaraz mykam na miasto, tzn do bo trzeba dojechac 13 km
musze kupic czarkowi jakies kapcie bo mam juz tylko te od chrztu a nie chce ich poniszczyc
ale tu dzis pustki,ale jak zwykle w weekend
marudzi,stęka że go bolo,leży cały czas w łóżku,nie wiem jak on dojdzie w poniedziałek do tego lekarza
jak zwykle cos chwilę coś się musi stać bo nigdy normalnie byc nie może
AGNES dzieki jakos damy rade musimy :-)
A jak twoj M sie czuje?
marudzi,stęka że go bolo,leży cały czas w łóżku,nie wiem jak on dojdzie w poniedziałek do tego lekarza
jak zwykle cos chwilę coś się musi stać bo nigdy normalnie byc nie może
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam
Wczoraj bylismy z M na bilardzie jubilat stawiał
He, he moje też ranne ptaszki
Trzymajcie się w tym szpitalu Oby jak najszybciej wszystko się powyjaśniało
Wczoraj jak wyszliśmy z M zostawiliśmy dziewczyny z babciami A Helenka wytrzymała tylko trzy godziny bez nas Jak jeszcze niedawno bezproblemowo nocowała u babci, to wczoraj strasznie pilnowała, żeby ją do domu zabrać W prawdzie wcale nie planowaliśmy zostawiać je na noc, ale nawet jakbysmy chcieli to by nie dao rady
Wczoraj bylismy z M na bilardzie jubilat stawiał
Czytam,ze Wasze dzieci śpią długo zazdroszcze
moja Weronika (mówimy w domku na małą Nisia) wstaje najpóźniej o godzinie 7.00 masakra w taką pogode.
He, he moje też ranne ptaszki
Czesc jednak dzis nie wychodzimy bo nie udalo sie Oliwce pobrac tej krwi w nocy o 24 I teraz nie wiem kiedy jej beda pobierac Ona jest juz taka sina z tego klucia A jeszcze ,aja ja kuc :-(
Trzymajcie się w tym szpitalu Oby jak najszybciej wszystko się powyjaśniało
Wczoraj jak wyszliśmy z M zostawiliśmy dziewczyny z babciami A Helenka wytrzymała tylko trzy godziny bez nas Jak jeszcze niedawno bezproblemowo nocowała u babci, to wczoraj strasznie pilnowała, żeby ją do domu zabrać W prawdzie wcale nie planowaliśmy zostawiać je na noc, ale nawet jakbysmy chcieli to by nie dao rady
My juz po zakupach i wlasnie siedze przy capucinkoDziewczynki spia a Dominik u siebie:-)
Dzisiaj jest bardzo nieprzyjemnie na dworze i troszke zmarzlysmy(Dominik zostala ze szwagrem u Nich w domu i ogladal bajki):-)
Musze sie wziasc za jakis obiadek na jutro i ugotowac jakas zupe ale jakos mi sie nie chce
DOROTKA
Dobrze ze mala bedzie przebadanaTylko najgorsze jest to lezenie w szpitaluJa na szczescie z kazdym z moich dzieci bylam tylko jeden dzien (ten w ktorym mieli gastroskopie) a na reszte badan umowilam sie ze bede dojezdzalaJak np kardiloog byl w innym szpitalu to podjezdzalam do tego mojego szpitala i stamtad jechalismy karetka na badaniaAle mja gastroenterolog(do ktorej chodze zreszta prywatnie)pracuje w tym szpitalu i ta mi to pozalatwiala
Jak mozesz to informuj nas na biezacoTrzymaj sie Kochana
Dzisiaj jest bardzo nieprzyjemnie na dworze i troszke zmarzlysmy(Dominik zostala ze szwagrem u Nich w domu i ogladal bajki):-)
Musze sie wziasc za jakis obiadek na jutro i ugotowac jakas zupe ale jakos mi sie nie chce
DOROTKA
Dobrze ze mala bedzie przebadanaTylko najgorsze jest to lezenie w szpitaluJa na szczescie z kazdym z moich dzieci bylam tylko jeden dzien (ten w ktorym mieli gastroskopie) a na reszte badan umowilam sie ze bede dojezdzalaJak np kardiloog byl w innym szpitalu to podjezdzalam do tego mojego szpitala i stamtad jechalismy karetka na badaniaAle mja gastroenterolog(do ktorej chodze zreszta prywatnie)pracuje w tym szpitalu i ta mi to pozalatwiala
Jak mozesz to informuj nas na biezacoTrzymaj sie Kochana
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
A tu nadal zadnej nie ma
Ja usmazylam sobie kotlecik,a robil je DominikKlaudia juz wstala a Wiktoria jeszcze spi
MH
Tez bym sie przeszła na bilard:-)Albo na lotkiuwielbiam te gry
A oto moj pomocnik podczas pracy;-)
Ale masz fajnego pomocnika
A ja dzisiaj zrobiłam spaghetti I jadłam je sama M najadł się u babci fasolówki,a Helenka w ogóle nie chciała jeść Ale jakie dobre, nie wiedza co tracą
Moja Helenka też lubi babrac sie we wszystkiem co lepię w kuchni, ale o efektach nie będę wspominać
Niki własnie poszła spać ciekwa jestem ile pośpi
A Nikusia to ostatnio szleje , kręci się w koło z brzuszka na plecki z plecków na brzuszek Do tego doszło czołganie Juz nie można jej na 5 sekund zostawić samej
A to moja lalunia:
By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-11-07
Ostatnia edycja:
Podziel się: