reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
pierwsza

pobudka!

witajcie
a ja dzisiaj wyspana. młody jak poszedł spać o 20.00 tak wstał o 6.30:szok: a nie jak zwykle o 5.00.
u nas od rana pada deszcz, aż się nie che nosa wystawiać na dwór.

idę zrobić jakieś śniadanko i kawkę.

miłego weeckendu:-)

cześć dziewczyny
ostatnie dni miałam problem z otwieraniem niektórych stron (net bezprzewodowy) nie chciałam tutaj zakładać stałego ale chyba będę musiała tylko trzeba się zorientować który można potem przenieść bez problemu w inne miejsce bo mnie już krew zalewa z tym raz chodzi bez zastrzeżen a czasem to koszmar i nadal mi emotki nie wchodzą :(
ale dosyć narzekania ;p

Dzisiaj wszyscy śpią jak zabici a ja właśnie kawkę w ciszy i spokoju piję :)

hejka.ja dzis srednio wyspana.
dziecko spało ale mąż nie dał :no::no::no:
przez ten kregosłup spał dzis na ziemi ale przez całą noc kręcił sie okropnie,jeczał ,3 razy w nocy obudził mi Oliwkę no myslałąm że go utłukę :cool:

no i w końcu spaliśmy do 8.00.
jesteśmy juz po sniadanku.

M miał iść dziś do pracy ale w takim stanie nie pujdzie,dzwonił i powiedział szefostwu ze nie przyjdzie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

także dziś będzie cały dzień leżęc w łóżku a ja mam podwójny obowiązek,dwójke dzieci dużego i małego:sorry2:

Witam i ja
Mlodzi dali mi dzisiaj pospac i wszyscy spalismy do 9;30:tak::tak::tak:Pogoda fatalna-echo słonca,ciemno,jakos tak mglisto i wogole bleee:no:
Jestesmy juz po sniadanku i niedlugo ide z tesciowa na zakupy do biedrony:tak::tak::tak:

reklama
Cześć :-)
Dziękuje za ciepłe przyjęcie
Chciałbyście coś o mnie więcej wiedzieć
wiec...
na imię mam Ewelina, mam 31 lat (duzo :-() i mieszkam z mężem Grzegorzem i córeczką Weroniką w Tarnowskich Górach. Mam tez ukochaną siostrę ,która na moje nieszczęscie mieszka w Niemczech z męzem i córeczką.

Obecnie nie pracuje, niedawno skończył mi się staż i nie dostałam umowy o pracę ( chociaz obiecywali :-()
Mała chodzi do przedszkola a właściwie chodzi to za duże słowo bo ciągle choruje i właściwie w przedszkolu bywa okazjonalnie.
Weronika jest alergikiem, uczulona na roztocza, pyłki większości traw i drzew i na kilka innych rzeczy. Jedynie pokarmowo ok bo tylko orzechów unikamy.
Do alergii małej dokłada się początkująca astma- duszenie przebiegające z obrzękami krtani towarzyszy nam b często przy byle infekcjach. Stale jest na sterydach niestety :-(
Cięzko mi więc szukać pracy skoro i tak w ciągu miesiąca około 2 tygdni mała zawsze jest chora i siedzimy w domku.
Tak poza tym to jestem całkiem normalną mamą ;-) lubiącą sobie poklikać na BB
na stałe okupuje dzieciazki lipcowe z 2005 roku :tak:

Do góry