reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

takie o http://dziecko.onet.pl/21530,0,33,spanie_z_dzieckiem,artykul.html

ALe sie naczytalam o tym zasypianiu.
Wiec jak zasypiaja Wasze dzieci??i jak powinno zasypiac takie dziecko juz w wieku Milosza,bo jak narazie to go odkładalam i szedł spac a ja wychodzilam.A w 6 miesiacu jego zycia to go oduczalam zasypiania na raczkach przy bujaniu wg metod Superniani i dałam rade.

reklama
Witam! Obiad zrobiony, Zuzka zasnęła. Dzisiaj znowu wstała o 6,30:szok::wściekła/y: A już długi czas wstawała o 9:-(
Co do rodzinnego to muszę mieć dochody ze skarbówki tylko męża wiec pojechałam do US i była miła kobitka i dała mi od ręki. I teraz dochód wychodzi nie 800zł tylko 300;-)
Wczoraj bolały mnie plecy po lewej stronie, myślałam że nerki, a dzisiaj jeszcze noga-nie mogę chodzić a ból nie do opisania. Moja Mama mówi że to korzonki. Kurcze, jak mi nie przejdzie to jutro do lekarza bo łazić nie moge normalnie:no::no::no:

to po czesci tez chodzi o moje zmeczenie fizyczne jak i psychiczne.ja rozumiem kiedy 1 z rodzicow pracuje a 2 robi "wszystko" inne w domku i z dzieckiem ale nie kiedy 2 nie pracuje,a tylko 1 robi WSZYSTKO w dzien i w nocy,jestem tak zmeczona fizycznie ze wole by szybko zasnal niz mial wyc 3h a spychicznie zaczynam tak bardzo ze rycze wieczorami i nic mnie nie cieszy.

Współczuje Ci. A teraz jeszcze jesień idzie więc nie trudno o depresję:no::no::no:Trzymaj się;-)

witam porannie
nawet wyspana,wczoraj juz przed 22 poszlam spac ale po panienskim spalam niecale 5godz.
kaca-brak i fizycznego i moralnego:-p:-D
impreza udana!wytanczylam sie niezle,chociaz w klubie,malym zreszta byl niezly tlok:szok::szok:
wrocilysmy do sioryo 5 rano,ale zmeczona wcale niee bylam:tak::tak:
bylam bardzo grzeczna,sumienie czyste:-)
ciekawe jakie bedzie mial moj p za tydzien,bona kawalerksie do szwgra jedzie:sorry:
Super że imprezka sie udała a najważniejsze że kaca nie ma:-D:-D:-D

Słyszałyście o nowych pieluszkach Pampers?O kod pisać na PW lub GG.Mi przysłali dzisiaj 2 pieluszki:tak:
Pampers Premium Care

Słyszałam, że sa zaje... ale ponoć drogie:szok:

A M poszedł z Oliwką na plac zabaw a ja mam chwile wolnego na odsapnięcie :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Słyszałyście o nowych pieluszkach Pampers?O kod pisać na PW lub GG.Mi przysłali dzisiaj 2 pieluszki:tak:
Pampers Premium Care

a niepróbujesz małego odzwyczajać od pampersów??????

Moje mlode niestety juz nie spia-wstaly zdecydowanie za wczesnie:no:Tearz Klaudia jest nie do wytrzymania:no::no::no:Do tego Dominik Ja mega denerwuje-poprostu sajgon w chacie:no:
A ja sobie pije capucinko:-p
dowikla oj cos widzę ze ta Twoja ferajna daje Ci ostatnio nieźle popalić :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam poniedziałkowo.
Nic nie czytałam.
Czasu brak.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja dziś już byłam w szkole,na zakupach,u stomatologa (dwójka mi padła),zmywarka już się wyłączyła,pranie się kręci ,teraz w domku jestem i obiadek szykuję.
Zaraz po małego ,a na 16 terapia SI Kubusia i o 17 znów go odebrać .
Potem lekcje z małym odrobić i podać późny obiad pozostałym domownikom.:-D:-D
Kto ma więcej???:-D:-D:-D
Od jutra zaczynam oprowadzanki na konikach w przedszkolach :-D:-D:-D
No kurczę doby mi mało :szok::szok::szok::szok:
Miłego dnia.

skąd Ty bierzesz kochana na to wszystko czas i sie wyrabiasz:tak::tak::tak::tak:

Maja wreszcie zasnęła więc zaraz spadam do piwnicy:tak::tak::tak:

tak póxno pozwalasz jej usypiać,to ile będzie spała?to powiedz lepiej o której wieczorem pójdzie spać???? :sorry:

takie o http://dziecko.onet.pl/21530,0,33,spanie_z_dzieckiem,artykul.html

ALe sie naczytalam o tym zasypianiu.
Wiec jak zasypiaja Wasze dzieci??i jak powinno zasypiac takie dziecko juz w wieku Milosza,bo jak narazie to go odkładalam i szedł spac a ja wychodzilam.A w 6 miesiacu jego zycia to go oduczalam zasypiania na raczkach przy bujaniu wg metod Superniani i dałam rade.

moim zdaniem dziecko powinno spac w swoim łóżeczku.Oliwka spi sama i zasypia sama,czasami dłużej jej to schodzi czasami od razu jak jest padnięta ale sama i nikt nie musi jej usypiać.

No i umylam wkoncu ten nieszczesny basen:-D:-pPosprzatalam kuchnie a za reszte moze wezme sie jutro albo wieczorkiem,albo kiedys tam...;-):-)

SYLWIOB
Tearz stosuje najskuteczniejsza metode antykoncepcji-abstynencje:-);-)
Moj M jest w Anglii od prawie 3 miesiecy,wiec nei musze sie zabezpieczac bo chyab wiatropylna nie jestem:-D:-D:-D

AGNES
Ale masz dobrze:tak::tak::tak:Tez bym chciala zeby mi ktos wzial dzieci an dwor

Moje dzieci wyczaily wlasnie z balkonu jakiegos glodnego kota:-)Wolaja kici-kici a za chwile Klaudia krzyczy spadaj do niego:-D:-D:-D
Ale maja radoche

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny doradźcie mi w sprawie patelni. Miała fajna teflonową-prezent slubny ale po 2 latach uzytkowania zrobił sie pęcherz i teflon odpada. Właściewie to odkąd teściowa zaczęła jej uzytkkować bo oczywiście nie wiedziała że musi uzywac łopatki a nie widelca. Więc rzuciła mi 100zł i chce kupić nowa. Zastanawiam sie nad tytanową ale sa droższe a nie wiem jak sie sprawuja. Może któras z Was mi cos poleci???

Witam! Obiad zrobiony, Zuzka zasnęła. Dzisiaj znowu wstała o 6,30:szok::wściekła/y: A już długi czas wstawała o 9:-(
Co do rodzinnego to muszę mieć dochody ze skarbówki tylko męża wiec pojechałam do US i była miła kobitka i dała mi od ręki. I teraz dochód wychodzi nie 800zł tylko 300;-)
Wczoraj bolały mnie plecy po lewej stronie, myślałam że nerki, a dzisiaj jeszcze noga-nie mogę chodzić a ból nie do opisania. Moja Mama mówi że to korzonki. Kurcze, jak mi nie przejdzie to jutro do lekarza bo łazić nie moge normalnie:no::no::no:

Uwazaj bo to polpasiec moze byc. A masz kropki na nodze?? Jak przy ospie.

No i umylam wkoncu ten nieszczesny basen:-D:-pPosprzatalam kuchnie a za reszte moze wezme sie jutro albo wieczorkiem,albo kiedys tam...;-):-)

SYLWIOB
Tearz stosuje najskuteczniejsza metode antykoncepcji-abstynencje:-);-)
Moj M jest w Anglii od prawie 3 miesiecy,wiec nei musze sie zabezpieczac bo chyab wiatropylna nie jestem:-D:-D:-D

A to nie wiedzialam ze samotna jestes teraz Nie tesknisz??

Moje dzieci wyczaily wlasnie z balkonu jakiegos glodnego kota:-)Wolaja kici-kici a za chwile Klaudia krzyczy spadaj do niego:-D:-D:-D
Ale maja radoche

Ze tez dzieci potrafia smiac sie z byle czego :-):-):-):-)

A co do nowych pampersow to nie wiem jakie sa, bo nie sprawdzalam. Ale cenowo sa tylko troche drozsze, paczka o 5 pieluch mniejsza jest w cenie normalnych.

dowikla a właśnie jak tam mąż się sprawuje na obczyźnie? nic nigdy nie mówisz.tęsknisz?a dzieciaki mówią o tacie,wspominają?
A chyba dobrze sie sprawuje:-);-)Dzieciaki jak tylko dzwoni to zaraz chca z Nim rozmawiac tzn dziewczynki krzycza ja i ja:tak::tak::tak:Dominik tak srednio:-)Ja juz sie jakos przyzwyczilam ze Go nie ma a przez telefon sie niestety czesto kłocimy:no::no::no:Ja jestem zmeczona tutaj a On stale w pracy i do tego bez dzieci wiec mamy nerwy obydwoje
Dziewczyny doradźcie mi w sprawie patelni. Miała fajna teflonową-prezent slubny ale po 2 latach uzytkowania zrobił sie pęcherz i teflon odpada. Właściewie to odkąd teściowa zaczęła jej uzytkkować bo oczywiście nie wiedziała że musi uzywac łopatki a nie widelca. Więc rzuciła mi 100zł i chce kupić nowa. Zastanawiam sie nad tytanową ale sa droższe a nie wiem jak sie sprawuja. Może któras z Was mi cos poleci???
Ja mam patelnie tefala i jestem bardzo zadowolona:tak::tak::tak:

tak póxno pozwalasz jej usypiać,to ile będzie spała?to powiedz lepiej o której wieczorem pójdzie spać???? :sorry:

Pozwalam jej spać bo wiem że potem byłaby nie do zniesienia wieczorem, a spała około godzinki no i wieczorem koło 21.30 położę ją spać. Ona śpi w przedszkolu i wcześniej też mi spała tak więc jest do tego przyzwyczajona:tak::tak::tak:

dowikla też nie wiedziałam że ty słomiana wdowa jesteś:tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry