Teraz mam troszkę czasu a tu nikogo nie ma.Emi już śpi a męża wygoniłam z komputera.Pewnie zaraz przyjdzie z pytaniem czy już Kolacyjka już w brzusiach.Znalazłam taki ładny zachód słonca może się doczekamy tej wiosny w końcu : : Nie wiem jak wy ale mnie to już strasznie przytłacza.
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Kunda to pewnie bedziemu chrzcic w ten sam dzień ;D ;D ;D
Ja też rybek nie lubie a Panga jest rewelacyjna.
Mija śliczny synek i sliczne niespotykane imię - Noe.
Ale twoje tez mi sie bardzo podoba, bo tak własnie na imię ma moja córeczka
Ja też rybek nie lubie a Panga jest rewelacyjna.
Mija śliczny synek i sliczne niespotykane imię - Noe.
Ale twoje tez mi sie bardzo podoba, bo tak własnie na imię ma moja córeczka
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
Mija panga to rybka Pyyyyyszna z resztą , bynajmniej ja lepszej jeszcze nie jadłam
Co do mojego wyglądu to i owszem , wyglądam młodo, ale nie na tyle zeby moje dziecko mylyli z moim bratem :laugh: To zdjęcie jest wogóle beznadziejne, bo wyszłam jakbym po pierwsze z tydzień balowała, a po drugie ... to zupełnie nie ja ;D Nie mam innego na którym jestem przedem : Wogóle miałam przygodę z zdjęciami , bo jak urodziłam Oliwierka to dostałam szału na pstrykanie fotek.. Było ich juz z 200 , ale ze jestem najwidoczniej lekko przygłupia , wgrywałam zdjęcia tylko na dysk twardy. Komp zsotał zainfekowany, a wirus zniszczył wszystko co miałam na dysku, łącznie ze zdjęciami jak byłam w ciaży Dziewczyny i tu przestrga dla was!! Przegrywajcie zdjecia na płyty! Naprawdę nie wiadomo co sie czaji za rogiem :
Mordziulka fajnie masz ,ze twój szkrabik ma kompana do zabawy Na oko widaać , ze wiekowo jest mała różnica między nimi :
Co do mojego wyglądu to i owszem , wyglądam młodo, ale nie na tyle zeby moje dziecko mylyli z moim bratem :laugh: To zdjęcie jest wogóle beznadziejne, bo wyszłam jakbym po pierwsze z tydzień balowała, a po drugie ... to zupełnie nie ja ;D Nie mam innego na którym jestem przedem : Wogóle miałam przygodę z zdjęciami , bo jak urodziłam Oliwierka to dostałam szału na pstrykanie fotek.. Było ich juz z 200 , ale ze jestem najwidoczniej lekko przygłupia , wgrywałam zdjęcia tylko na dysk twardy. Komp zsotał zainfekowany, a wirus zniszczył wszystko co miałam na dysku, łącznie ze zdjęciami jak byłam w ciaży Dziewczyny i tu przestrga dla was!! Przegrywajcie zdjecia na płyty! Naprawdę nie wiadomo co sie czaji za rogiem :
Mordziulka fajnie masz ,ze twój szkrabik ma kompana do zabawy Na oko widaać , ze wiekowo jest mała różnica między nimi :
MaMalgosia
Jeszcze jedno
MaMalgosia
i
MaMalgosia
przyczajka na zabawkę :laugh: , a może lamparci skok :laugh: :laugh: :laugh:
Magdalenka
Fan(ka)
Małgosia, ale On się śmieje!!! Aż sama się do niego uśmiechnęłam
A co do zgrywania na płytki, to miałam kolegę, który się naśmiewal z innych jak robili kopie zapasowe i mówił, że prawdziwi faceci kopii nie robią. A człowiek był księgowym.... i pewnego dnia stało się co się musiało wydazyć... wszystko zniknęło, nawet bez wirusa. A pan też zniknął... Ale swoją drogą to nerwy facet musiał mieć stalowe, co? A ja tam co chwila robię zapasowce ;D
A co do zgrywania na płytki, to miałam kolegę, który się naśmiewal z innych jak robili kopie zapasowe i mówił, że prawdziwi faceci kopii nie robią. A człowiek był księgowym.... i pewnego dnia stało się co się musiało wydazyć... wszystko zniknęło, nawet bez wirusa. A pan też zniknął... Ale swoją drogą to nerwy facet musiał mieć stalowe, co? A ja tam co chwila robię zapasowce ;D
MaMalgosia
jsorbek więc doskonale wiesz, ze mało człowieka wtedy nie trafi , normalnie mi to się wyć chciało ilekroć sobie o nich przypomniałam Mi wirusa jakiś idiota przesłał , dla zabawy poprostu
Ja juz też zdjęcia przegrywam i to na bierząco się staram.
Uciekam babeczki do mężusia, bo się łasi jak kocur :laugh: :laugh: :laugh: Kocur dzisiaj [azurki pokazał w dzień i była mega wojna domowa :
Słodkich snów :-*
Ja juz też zdjęcia przegrywam i to na bierząco się staram.
Uciekam babeczki do mężusia, bo się łasi jak kocur :laugh: :laugh: :laugh: Kocur dzisiaj [azurki pokazał w dzień i była mega wojna domowa :
Słodkich snów :-*
reklama
MaMalgosia
Magdalenka , a łeb to tez musiał mieć ze stali...czytaj: zakuty
Podziel się: