reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej laski :D My wczoraj byliśmy na imprezce urodzinowej męża chrześniaka , ale było śmiechu , ze ho ho ;D trójka dzieci w jednym domu to radocha jak nie wiem. Mój synek oczy wywalał non stop na wszytskich , bo jeszcze tyle ludzi to on nie widział na raz. Nie wspominając o zabawkach ;) Po powrocie padł jak zabity i chyba nawet wyrzynające się ząbki nie były w stanie go wybudzic, bo spał do rana ;D

Ja uwielbiam PANGĘ, jak byłam w ciaży to się nią zajadałam jak oszołom ;D

My chrzest mieliśmy we wrześniu jak mały miał 2 miesiace, bo jego chrzestna mieszka w Kaliforni i tylko wtedy mogła przylecieć. Nie wspominam dobrze chrzcin, bo padałam na twarz ze zmęczenia. Jednak najlepiej jest robić tego typu imprezki jak dziecko już jest starsze, a mama przyzwyczaiła się do pozarywanych nocy , o ile wogóle można mówić tu o przyzwyczajeniu ::) ::) :D

reklama
Uciekam , bo jedziemy sie dzisiaj gościć do innych :laugh: :laugh: Bużka i miłej niedzieli :-*

No to teraz my na zdjęciu ;D
Ja mam na imie Maja
Zdjęcie z trwającej jeszcze wizyty u dziadków :)
parka7ai.jpg

MaMałgosia wyglądasz jak dziewczynka :)
A co do wiosny to usłyszałam dziś od mojej mamy że jej nie będzie :mad: a w lato ma być najwyżej 21 stopni, nie wiem co ona oglada ale mam nadzieje że jakieś bzdurne programy( choć o to jej nie podejrzewam :( - niestety)
Ja wole wieżyc że już tuż tuż wiosna

I jeszcze jedno zdjęcie z dzisiejszego dnia - Noe wybiera się z dziadziem na spacerek a w tle prababcia
udziadkw0dm.jpg

A cóż to takiego ta Panga?

hej hej hej! ja juz po obiadku pyszne kotleciki z piersi z pieczara i pietruszka ziemniaczki i sorowa, pychota.
ja za rybka nie przepadam ale mezus lubi i w piateczki zazwyczaj mamy rybke tylko ze zwyklego mintaja.
mamalgosia stasznie mlodo wygladasz pewnie cie podejrzewaja ze to brat a nie synus!
ja chrzcilam hubcia 2 kwietnia wiecie wtedy papiez zmarl! bardzo ma pamietna date chrzcin.
noelia tyrobisz roczek 4 a ja mam urodzinki! pewnie tez jakas imprezka bedzie ale skromniutka bo z kasa krucho.

Objadek faktycznie był dobry a teraz właśnie przyszliśmy ze spaceru i teraz właśnie zaczął padać śnieżek.Unas też imprezka skromna raczej będzie ale wielki tort obowiązkowo będzie :p ;D.Swoją drogą ten czas tak leci a te nasze dzieci takie duże i mądre się robią
mordziulka wszystkiego naj naj z okazji urodzinek niech ci się wszystkie marzenia spełnią ;) ;)

Ja też już po obiadku i nawet naczynia już umyte.
Wczoraj Macio dostał od wujka leżaczek i dzisiaj ma niezłą frajde. Jak go do niego wkładamy to cały czas się smieje.

noelia dziekuje ci bardzo ale ja dopiero w sobote mam urodzinki! no chyba ze bedziesz az tak zapracowana ze nie bedziesz miala czasu popisac z nami!?

reklama
No tak pospieszyłam się troszkę z tymi życzonkami dla ciebie mordziulka.A z tym czasem jest tak że naprawdę trudno go znaleść na siedzenie przed kompem,może słabo zorganizowana jestem :mad: ;D często poprostu siedzę na podłodze z książką od anglika i towarzyszę córci w zabawach a jak chcę odejść choć na sekundę to ona płacze i jeszcze te ciągłe chodzenie za rączkę, kalorie spalam przynajmniej ::)

Do góry