reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i ja :-)
Myslałam ze bede pierwsza a tu nic:szok:Ja własnie jem sniadanko i szykuje sie do pracki:tak::tak::tak::tak:a wszyscy sobie smacznie spia

WITAM WSZYSTKIE MAMY SIEDZĄCE W DOMACH Z DZIEĆMI!!!

Jestem nowa i nie za bardzo się jeszcze orientuje. Ale fajne te forum.:-):-):-). Chociaż nie wiem kogo witam jak z tego co czytam to wszyscy poszli spać.
Witam i zapraszam na nasze pogaduchy:tak::tak::tak:
Dziewczynki wpadłam do rowu przed psim spacerkiem ;-)
Miłej nocki.:-D:-D
Lece poczytac

Ostatnia edycja:
witam sobotnio.
Lecę do łózka
USZY znów mnie nawalają .
Prawie cała noc nie spana z 2 powodów.
Ból uszu i głowy,a po za tym Darek całą noc w pracy.
Wrócił niecałą godzinkę temu.
Miłego dnia.

dzieki:) wystarczy wejsc:)

kurcze zapisalam sie do tego konkursu a nie weidzialam,ze to trzeba tyle zachodu:/

dziewczyny zagladam do was czytam,ale nie pisze bo nie nadazam za wami.
u nas pogoda do kitu raz pada a raz nie.dzis moze pojde na spacer bo dzieciaki juz takie marudne ,ze mam sama juz dosyc.
Damian juz duzo gada:) auto,dziadzia,baba,daj to,w tej,tam,dada,didi,ide,ojo(mis z bajki) i duzo innych slowek.
Kuba zaczal przeklinac(jak reszte mowi czasem niewyraznie to to mu bardzo dobrze wychodzi:/ ). w nocy juz spi ladnie bez pieluchy-cale szcescie.
a ja robie dalej kartki i jak narazie musze je robic bo nikt nie odpowiada na ogloszenia moje:( bo chcialam pilnowac jakies dzieciatko u siebie.ciut przytylam z kg:D bo bylo 2kilo ale znowu spadlo a terazx przybylo kg.moj 3tyg nie pracowal bo mieli zastoj w pracy:/ juz go mam po dziurki w nosie:D ale juz w poniedz idzie do roboty:)))
a tak to juz nie weim co pisac :D

Witam :-)

nocka przespana ale po ostatnim zakropieniu ucha,zatkało mi się całe ucho,i nie wiem co mam teraz robic :no::no::no::no::no: strasznie głupie uczucie jak jest ucho zatkane,jakby mi ktoś korkiem zamknął ucho,słyszę na nie jak z oddali,jakby echo do nie dochodziło,masakra jakaś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

AGUNIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN KOCHANA,DUŻO ZDRÓWKA,SUKCESÓW ZAWODOWYCH I OSOBISTYCH.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry