reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wczoraj mialam taka ochote na jagody ze musialam jechac do lasu pozbierAC:-D:-D:-Dzebralam z litr z m i wszystkie naraz pożarłam z cukrem i śmietaną:szok::-D:-D

mniam, jescze bym zjadla:-D:-D:-D:-D

teraz ide sie wziac za mycie piecyka, m umył wszystkie gary:szok::szok::szok::szok::sorry2:

reklama
helo helo
wpadlam sie przywitac.
wczoraj ogarnelam wiekszosc sprzatania.ona poyte,dywany wywietrzone i wytrzepane,5pralek zrobione(dzis jeszcze 3),panele sidoluxem potraktowalam,firanki zaslonki poprane i powieszone.teraz jeszcze lazienka i kurze obleciec.najpierw zawsze robie podloge a potem kurze bo zawsze przypodlodze tak sie nakurzy sze :szok:

pogoda wczoraj dobra na sprzatane.pochmurno ale nie padalo caly dzien.bylo jakies 18stopni wiec nie bylo goraco.tak akurat:-)
a dzis od rana pada!!!!!!!!11:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a mialo byc juz ladnei.warzywa mi pognija od tego deszczu

dobra rowy oblecialam
teraz lece nadrabiac

Witam :-)

nocka przespana ale po ostatnim zakropieniu ucha,zatkało mi się całe ucho,i nie wiem co mam teraz robic :no::no::no::no::no: strasznie głupie uczucie jak jest ucho zatkane,jakby mi ktoś korkiem zamknął ucho,słyszę na nie jak z oddali,jakby echo do nie dochodziło,masakra jakaś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

AGUNIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN KOCHANA,DUŻO ZDRÓWKA,SUKCESÓW ZAWODOWYCH I OSOBISTYCH.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Agnes tego się obawiłam po zakropleniu ucha.
Takie zatkanie to brak przepływu powietrza również a to nie jest dobre.:no:

Wczoraj mialam taka ochote na jagody ze musialam jechac do lasu pozbierAC:-D:-D:-Dzebralam z litr z m i wszystkie naraz pożarłam z cukrem i śmietaną:szok::-D:-D

teraz ide sie wziac za mycie piecyka, m umył wszystkie gary:szok::szok::szok::szok::sorry2:

dobra jesteś
a m się popisał :-):-)

helo helo
wpadlam sie przywitac.
wczoraj ogarnelam wiekszosc sprzatania.ona poyte,dywany wywietrzone i wytrzepane,5pralek zrobione(dzis jeszcze 3),panele sidoluxem potraktowalam,firanki zaslonki poprane i powieszone.teraz jeszcze lazienka i kurze obleciec.najpierw zawsze robie podloge a potem kurze bo zawsze przypodlodze tak sie nakurzy sze :szok:

pogoda wczoraj dobra na sprzatane.pochmurno ale nie padalo caly dzien.bylo jakies 18stopni wiec nie bylo goraco.tak akurat:-)
a dzis od rana pada!!!!!!!!11:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobra rowy oblecialam
teraz lece nadrabiac
Ależ miałaś wenę na sprzątanie.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kuba nawet połowy śniadania nie zjadł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja nie mam siły z nim walczyć.:angry::angry::angry::angry:
Darek wróci z zakupów to go nakarmi.:tak::-):-)
Idę do łóżka

Witam koleżanki,przez rok nie miałam neta :no::-(ale czasem coś z doskoku napisałam:tak:.Ale widzę znajome osoby:Anię26,07,Agatulkę.
To może ja troszkę o sobie:mama 2 urwisów,prawie agrobioinżynier:zawstydzona/y:(nie mam natchnienia :no: i wiadomo czego;-)żeby pracę złożyć i obronić,bo napisana:tak:),mąż pracuje na wyjeździe ale na weekendy zjeżdża.Pisać co chcecie wiedzieć,pytać się śmiało - ja nie gryzę:no:;-):-D:-D:-D.

witam iwtam;)

As, trzymam kciuki :tak:
Patrysia, kupuj nowy, a co :-D:-D:-D
Marta witaj :-)

Muszę sie wam pochwalić , naprawiłam sobie odkurzacz :tak::tak::tak: Bo mojemu M się wszystko w rękach pali... :no: Wyrwał kabel jak odkurzał :dry:
hehheeh zdloniacgha z neigo:-):-):-)

hej to ja na poczatek stawiam kawe:)
wczoraj was podczytywalam ale burza mi net urwala...:no:
jeszcze nie ejstem w temacie wiec nie bede sie wychylac:)
tak jak pisalam wczoraj jestem na wychowawczym...zycie mi troche zweryfikowalo plany ale coz porzadek siwta no nie?w sumie to tyle w tym dobrego ze moge sobie z wami pogadac:)
bede wscibska jesli poprosze tak wskrocie zebyscie sie przedstawily mi tez?tak kilka zdan:):-):-):-)

witaj Elwira.
coz wystarczy ppatrzec na swuaczki.
ja jetsem kolenja Anka w tym temacie:-)
ja z kolei etatowa czarownica:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mam 29 lat prawie,mieszkam w mazwoeickim.mam 2 corcie i takie cos co sie maz nazywa:-D:-D:-D:-D
siedze na wychowawczym

No i po spacerku. Małej obiecalam, później z Wiktorią trochę na skype, troche na bb z Ania, Medea i As, no i sie wkurzyła, trza było szybko lecieć. Zadowolona wróciła, poszła spać, ja ma chwilke dla siebie, no prawie-obiad trza-naleśnikowy.

No kochana, to grać, póki szczęście Cię trzyma.

Witaj Marta

Hej Elwira-bardzo proszę-Mam 26 lat, półtora roczna córcię, męża łobuziaka. Mieszkam w Kuj-Pom. Siedze w domciu na wychowawczym. Rozmiar buta 36-38, wzrost 162cm, włosy farbnięte:-D:-D:-D

Luna kracze.albo ja mam skleroze albo jakos nie pisalas.jak Twoja mala ma na imie?????????????????
ciagle oo niej mala i jakso nie moge sobie jej imienia przypomniec:baffled::baffled::baffled::baffled:

Kurcze:angry:,dopiero co wypucowałam salon :tak:a Julu drożdżówkę z serem rozkruszył na dywanie:wściekła/y:,wziął szczotę na długim kiju :szok:i HAM-HAM (sam-sam) krzyczy i rozciera okruchy po dywnie i mozaice:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.
O a teraz mniejszą bo lżejsza:shocked2:.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dawnoooooooooooooo tu nie zaglądałam:zawstydzona/y:
ale myslę że jestem przez niektóre rozpoznawana;-)
jestem na bezrobotnym :shocked2: żona pewnego samca :-p i matka 3 urwisów:-)
częstoo cierpię na brak czasu ale wiecie dzieci dają popalic :sorry2:
i jestem nałogowiczką BB:-p:-D:-D:-D

witamy witamy

Witam cieplusio

Fajny wątek, w każdym razie napewno dla mnie, można dołączyć...?

Ja siedzę z moim synciem juz troszke w domciu...był moment że bardzo zapragnęłam iść do pracy....i poszłam, Toluś miał nie całe dwa latka...jakis kryzys...przełom może...niewiem :no:
Dałam Tosieńka do żłobka a sama poszłam do pracy...
Antoś zaaklimatyzował się nawet sprawnie tam...
a ja pracowałam w domu spokojnej starości...ale nie dałam tam rady...strasznie zatęskniłam za domem, za synkiem....i ...wróciłam a przełomem było pobicie mnie przez jednego z podopiecznych tego domu...no cóż taka jest ta praca...w wiekszości bardzo przykra.

Teraz cieszę się niesamowicie że mogę być z synkiem w domciu, biegam z nim na rózne zajęcia dla mam z dziećmi...spacerujemy, bawimy się, super spędzamy czas....nie jest przygnębiona, wręcz na odwrót super szcześliwa... :-):-):-)

Od września najprawdopodobniej Antoś idzie do przedszkola, a my z mężem staramy się o drugiego dzidziusia.

:-)

witamy zapraszamy

ania ty zakupoholiczko:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
joasiu to ani jednej książki nie ma takiej jak adam:no::no::no:

polecam obejrzec film WYZNANIA ZAKUPOLOHOLICZKI :-D:-D:-D

Witam
Kochane,wkoncu do Was dotarłam:tak::tak::tak:Dzisiaj do pracy przywiezli mi modem :-):tak:
Ale sie ciesze bo strasznie mi Was brakowało i cholernie teskniłam
Nie bede probowała nadrobic tygodniowych zaległosci ale postaram sie od teraz byc na biezaco:tak::tak::tak:

witaj wiatjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej Kobietki, z góry przepraszam, ze nic więcej nie napisze i nie poodpisuję, ale mam dziś taki huragan w domu, że szok :szok::szok::szok:
Teście już się przenoszą, a ja nie wiem co ręce wsadzić...:baffled:
W dodatku nie wiem co z internetem bo teście biorą telef. stacjonarny i numer...
Jakaś chandra mnie w dodatku przez to wszystko złapała :-( Zamiast się cieszyć to ja mam głowę pełną obaw w tej nowej syt. dla mnie.
Pomyślicie, że dziwna jestem, ze powinnam się cieszyć i niedawno tak myślałam, ale na razie nie wiem na czym stoję i mam mętlik w głowie...:baffled:

Dziewczynki, które się niedawno przeprowadzałyście jak sobie radzicie w nowej sytuacji???

Hehe, ale ze mnie panikara :tak:

anka26, 07 śliczne sandałki;-)
ja bez netu jak bez reki

U nas ok:tak::tak::tak:Mieszka nam sie super:tak:
Do jutra chodze do pracki a pozniej robie sobie wolne az do odwołania bo w sumie to siora nie jest tak na 100% pewna czy zostanie mi z mlodymi;-)
Jutro odbieram pierwsza wyplate i wieczorkiem robimy sobie grilla:tak::tak::tak:
]

szczypiorki daly jej popalic???????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

KLAUDIA DOSTAŁA SIĘ DO WYMARZONEJ SZKOŁY .
Władysław IV
Klaudia miała 77 pkt . Taką samą ilość punktów miało jeszcze 4 dzieci.
Powyżej tej punktacji nikt nie miał 77 to górna granica.
Yuppiiii !!!!!Jak ja się cieszę.

gratulacje!!!!!!!!!

RANY ile tu nowych mamuś ,aż strach nie wiedziałam czy dobrze trafiłam:-D
jutro bedę miała wolną popołudniówkę to poczytam i popisze ,bo tęsknię okrutnie za wami
,Malinka czemu milczysz i sie nie odzywasz ,cię jak za uszy nie wytargsć to słówka nie piśniesz
Anabuba m mi mówił ,że pisałaś coś do mnie ,ale dziś to czasu brak bo wyobrażcie sobie ,ze z romantycznej randki wróciłam,dostałam od m WIEEEELKI bukiet z 10 czerwonych róż (jutro dam foty)a póki co to mamy w planie jeszcze małe ,romantyczne i dzikie :szok:co nie co:tak:

ANABUBKA
Ale sie ciesze ze macie orzeczenie na trzy lata:tak::tak::tak:Super:-)
To teraz musisz tylko złozyc papiery na pielegnacyjny
helo helo kobieto!
gdzie Ty sie podziewasz?
jak wczoasowicze?

Madziula82, a ja Cie przepraszam, gdzieś mi umknęłaś-witam. 82 to rocznik??? Ty dzieciaku:-D:-D:-D, to Ty młoda dupa jesteś- jak ja:-D:-D:-D
Ty gowniarzu!!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja tez jestem rocznik 82 :tak::tak::tak::tak::tak:
\TY tez:-D:-D:-D:-D:-D
ja 80:cool2:

mąż Ci się spisał na medal kochana :tak::-)
Mnie Darek wczoraj też zaskoczył.
Jak ja w gorączce leżałam to małemu dał jeśc,wykąpał go i położył.
Tuż przed północą nawet wyszedł z psem na spacer a jak wrócił to podał mi herbatkę do łóżka.:-D:-D:-D
A jak się kładł to chciał tak bardzo delikatnie,żeby mnie nie obudzić ,ale mu nie wyszło.
Facet waży prawie 130 kg ,więc jak się pochylił nad łóżkiem to stracił równowagę i grzmotnął z całej siły :-D:-D:-D:-D
Usłyszałam tylko CHOLERA a chciałem tak delikatnie i po cichu !!!!:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

niech będzie piękny i suchy,bo ja na pielgrzymkę się wybieram.
Cięzko się idzie w strugach deszczu :no::baffled:

Lunka ja też tak mam.
Dziś Darek zadzwonił,że wróci późno w nocy,tuż nad ranem lub dopiero rano i wiem,że dopóki nie wróci to ja się nie położę.
Nie usnę bez mojego prywatnego piecyka grzejnego.:-D:-D:-D:-D
Tylko przy nim jest bezpiecznie i cieplutko.:happy2::happy2::happy2::cool2:

e tam.ja wole jak mam luzy w lozku:-D:-D:-D:-D
smaa to sie wyspie a TAK MAM ZA CIASNO:-):-):-)

WITAM WSZYSTKIE MAMY SIEDZĄCE W DOMACH Z DZIEĆMI!!!

Jestem nowa i nie za bardzo się jeszcze orientuje. Ale fajne te forum.:-):-):-). Chociaż nie wiem kogo witam jak z tego co czytam to wszyscy poszli spać.

witamy nowa maame:-)

nocka przespana ale po ostatnim zakropieniu ucha,zatkało mi się całe ucho,i nie wiem co mam teraz robic :no::no::no::no::no: strasznie głupie uczucie jak jest ucho zatkane,jakby mi ktoś korkiem zamknął ucho,słyszę na nie jak z oddali,jakby echo do nie dochodziło,masakra jakaś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

AGUNIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN KOCHANA,DUŻO ZDRÓWKA,SUKCESÓW ZAWODOWYCH I OSOBISTYCH.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

wsopolczuje ucha!
Agunia wszytskiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!

ale jestescie.jak zwykle jak ja nie moglam byc to wy bylyscie do polnocy:angry::angry::angry:

mi sie wczoraj praiwe do 22 zeszlo z ta robota.jakies wolne ruchy mialam chyba z brakyu slonca.i przez wiekszosc dnia bylamsama z dziewczynami wiec wiadomo.ale na sxzezcie poll dnia przesiaedzoily na podworku.Weronike juz wyszkolilam.i jak tylko wchodzi do domu w butach to wystraczy ze krzykne"gdzie w butach" to sie cofa na zewnattrz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ponziej jeszcze kolega piotrka wopadl i poszlam spac o 24 ale nie mialam juz sily na kompa

nadrobilam.
ide sie ubra i dac dziewczynmo jakies sniadanie.

uciekamlaski bede wieczorem

Ja i dzieciaki juz po kapieli:tak::tak::tak:Dziewczynki wypily mleczko i juz leza a Dominik jeszcze gra na sony,ale zaraz tez Go pogonie do wyrka
Ja sobie leze w wyrku i przeraza mnie fakt ze jutro musze wstac przed 7 bo na 8 do pracy:szok:No ale to juz ostatni dzien i znowu bede mogla soibie dlugo spac;-)Tylko musze sobie jutro kupic rolety bo od 5 mam juz jasno i tak dziwnie mi sie spi
rolety to cudowny wynazlazek bez nich to bym o 7 wstawala
dowikla ja gdybym nie miała rolet to Oliwka wstawała by chyba o 4.30 jak jasno sie robi :-D:-D:-D:-D:-D:-D atak dzis pospała do 7.30 ,jest kolosalna różnica:tak::tak::tak::tak:
Laura to samo
wejść - weszły
Podobno takie akurat :-D:-D:-D:-D
Klaudia od jutra będzie ćwiczyć :-D:-D:-D
Codziennie rano jak wstanie :-D:-D:-D:-Dczyli
ciut ,świt przed południem :-D:-D:-D:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Ciekawe na ile czasu jej zapału starczy.
Daję jej max 3 dni.:-D:-D:-D
no to powodzenia jej zycze
WITAM WSZYSTKIE MAMY SIEDZĄCE W DOMACH Z DZIEĆMI!!!

Jestem nowa i nie za bardzo się jeszcze orientuje. Ale fajne te forum.:-):-):-). Chociaż nie wiem kogo witam jak z tego co czytam to wszyscy poszli spać.
witam
:)
dzieki:) wystarczy wejsc:)

kurcze zapisalam sie do tego konkursu a nie weidzialam,ze to trzeba tyle zachodu:/

dziewczyny zagladam do was czytam,ale nie pisze bo nie nadazam za wami.
u nas pogoda do kitu raz pada a raz nie.dzis moze pojde na spacer bo dzieciaki juz takie marudne ,ze mam sama juz dosyc.
Damian juz duzo gada:) auto,dziadzia,baba,daj to,w tej,tam,dada,didi,ide,ojo(mis z bajki) i duzo innych slowek.
Kuba zaczal przeklinac(jak reszte mowi czasem niewyraznie to to mu bardzo dobrze wychodzi:/ ). w nocy juz spi ladnie bez pieluchy-cale szcescie.
a ja robie dalej kartki i jak narazie musze je robic bo nikt nie odpowiada na ogloszenia moje:( bo chcialam pilnowac jakies dzieciatko u siebie.ciut przytylam z kg:D bo bylo 2kilo ale znowu spadlo a terazx przybylo kg.moj 3tyg nie pracowal bo mieli zastoj w pracy:/ juz go mam po dziurki w nosie:D ale juz w poniedz idzie do roboty:)))
a tak to juz nie weim co pisac :D
dawno cie nie bylo

i ja dolaczam sie do zyczonek

no to zes pojadla :))
helo helo
wpadlam sie przywitac.

dobra rowy oblecialam
teraz lece nadrabiac

taka wene na sprzatnko tez bym chciala miec

wpadlam sie przywitac i lece sniadanko robic bo moj juz dzwonil zeby jajecznice mu naszykowac :))
Potem jedziemy na zakupki

reklama
Dzień dobryyyy

Agunia 100 latt zdrówka

Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

ja tylko z doskoku bo praca mi sie palii w ękach trza to szybko wykożystać farsz do gołabkó gotowy kapustka sparzona chłodzi się
prano się zakończyło pasowanie czeka

Witam nowe mamy i zapraszam do klikania :)))

Do góry