reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam sie wieczoro poczytała ale tak mnie wkuża komp ze nie odpisze przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Kamilek sie przebudził i lulam go we wózku Martynka jeszcze nie spi.Ale nerwowa jestem wszystko mnie wnerwia:tak:
Wiktoria ,ty taka oaza optymizmu i dobrego humoru ,zaesze radosna i zły humor no nie wierzę ,to na pewno @ i dobrze ,to wyrobisz się do przyjazdu m:tak:

Fotkę wtawię tylko jeszcze ktoś musi mi zdjęcie zrobić:-D:-D:-Dale będę pamiętać i coś wrzucę. Teraz mam wyrzuty sumienia, że wydalam kasę na włosy, mogłam coś dzieciom kupić:-(
Pamiętaj ,że dobra matka to zadowolona z siebie kobieta :tak:jak się czujesz piękna i zadbana to taka właśnie jesteś:-D:-D
Dowikluś śliczne suwaczki ,nareszcie coś nowego:-D

reklama
Nie jesteśmy po ślubie, swoje mieszkanie wynajmowałam gdy mieszkałam u niego, jak odeszłam to wymówiłam mieszkanie i jestem u siebie, co prawda tylko dwa pokoje mam, ale jestem u siebie i dobrze mi z tym:tak::tak:Całe moje cierpienie goją te MOJE PLASTERKI NA SERCE:-)
a czemu blizniakow nazywasz plasterki na serce ??
jak sie mowi ciasne ale wlasne ja tez bym wolala miec dwa pokoje i mieszkac sama z m i Sewkiem a tak mieszkam z tesciami - jak narazie :sorry:

słuchajcie adam czyta julce frankilna w łóżku "franklin i złoty interes" w bajce chodzi o to że franklin chce zabawke zestaw suer dedektywa ale nie ma tyle kasy prosi rodziców ci mówią że może zarobić więc maluje płot zmywa naczynia w końcu ma pieniądze i kupuje go ....skończył adaś czytać i pyta julkę -to jaki morał z tej bajki????????/ julia myśli cisza w pokoju nagle słyszę odpowiedź julki-"JAK SIĘ NIE MA MIEDZI TO SIĘ NA DUPIE SIEDZI" no wyje z niej:-D:-D:-D:-D:-D

słuchajcie adam czyta julce frankilna w łóżku "franklin i złoty interes" w bajce chodzi o to że franklin chce zabawke zestaw suer dedektywa ale nie ma tyle kasy prosi rodziców ci mówią że może zarobić więc maluje płot zmywa naczynia w końcu ma pieniądze i kupuje go ....skończył adaś czytać i pyta julkę -to jaki morał z tej bajki????????/ julia myśli cisza w pokoju nagle słyszę odpowiedź julki-"JAK SIĘ NIE MA MIEDZI TO SIĘ NA DUPIE SIEDZI" no wyje z niej:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-DO ja nie moge:-D:-D:-D:-D

hahahaha :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ja wszamalam big loda a teraz ide sie wygrzac do wanny :-D:-D:-D
za niedlugo przyjde....
mlody spi moj m oglada w tym samym pokoju tv :-)

:-d
słuchajcie adam czyta julce frankilna w łóżku "franklin i złoty interes" w bajce chodzi o to że franklin chce zabawke zestaw suer dedektywa ale nie ma tyle kasy prosi rodziców ci mówią że może zarobić więc maluje płot zmywa naczynia w końcu ma pieniądze i kupuje go ....skończył adaś czytać i pyta julkę -to jaki morał z tej bajki????????/ julia myśli cisza w pokoju nagle słyszę odpowiedź julki-"jak się nie ma miedzi to się na dupie siedzi" no wyje z niej:-d:-d:-d:-d:-d
:-d:-d:-d:-d:-dhaaaa,haaaa:-d:-d:-dmiesamowite dzieciaki:-d:-d:-d

Wiktoria ,ty taka oaza optymizmu i dobrego humoru ,zaesze radosna i zły humor no nie wierzę ,to na pewno @ i dobrze ,to wyrobisz się do przyjazdu m:tak:

Pamiętaj ,że dobra matka to zadowolona z siebie kobieta :tak:jak się czujesz piękna i zadbana to taka właśnie jesteś:-D:-D
Dowikluś śliczne suwaczki ,nareszcie coś nowego:-D
A jeszcze wpadłam na chwilkezanim jogurta zjem a madziulko jak dostane @ teraz to już niestety sie przed M nie wyrobie bo moja @ trwa caluski tydzien niestety:-(

a czemu blizniakow nazywasz plasterki na serce ??
jak sie mowi ciasne ale wlasne ja tez bym wolala miec dwa pokoje i mieszkac sama z m i Sewkiem a tak mieszkam z tesciami - jak narazie :sorry:
Mówię tak na nie bo jak jest mi przykro, mam doła to jak przytule takie maleńswa i zobaczę te oczka roześmiane, wiem że mam dla kogo żyć i cały żal, ból ze mnie schodzi.:-)

reklama
OJ AGA TO DOBRZE ŻE POJECHAŁAŚ DO SZPITALA:tak::tak::tak:

A&E
Fajnie ze zdecydowalas jechac sie do tego szpitala:tak:Juz wszystko wiesz:-)No i super ze juz Tobie lepiej:tak::tak::tak:

P wrocil,zjadl obiad,wzial psai Pauline i poszli do moich rodzicow po mleko a przy okazji spacerek bo Pulina caly dzien w domu.wuiec ja korzystam:-)
ja sie pewnie juz jutro tez z mala na dwor wbiore jak nie bedzie lalao.ale do babci na pewno pojdziemy:-)

Twoje szczescie kochana zes sie dala przekonac ze nie ma zartow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo bysmy w dupsko nalały:-D:-D:rofl2:
oj mogloby byc nieciekawie.a długo w szpitalu czekalas?

a co CB radio-ja tez byalm nalogowiec:-)mielsimy baze stacjonarna i tez na wielu ogniskach byalm,wielu ludzi poznalam,a ile ludzi sie u mnie w domu przewinelo(glownie chlopakow rzecz jasna):-)moja mama do tej pory wspomina.a CB zalozylismy jak mialam 15lat:-)i mielsimy jakies 4 lata niecale,akurat czas swietnosci:-D

skad ja znam tp "zaraz bede":laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:
a co do uszus-ja poczekam az mala bedzie wieksza a duza-oj jeszcze troche minie,bo ona boi sie igiel,bolu i krwi-musialoby ja ze 4 chlopa trzymac:-D:rofl2:

No a wszystko dzieki wam dziewczyny ze pojechalam jednak na badanie:tak::tak: normalnie ja nie wiem co bym bez was zrobila:tak::tak: a zejelo mi to wszystko ok 15min wiec raz dwa i bylam gotowa:tak::tak:

Pogadam z P i powiem co z tego wyszło, boje się jej płaczu, ale póki mam sposób, żeby szybko zapomniała co jest grane może jednak skorzystam.
Ja jak przebijalam Emily kolczyki tez sie balam ze bedzie mocno plakac ale wszystko poszlo gladko najpierw dostala krem znieczulajacy na uszy a potem raz dwa i uszy byly przebite a plakala jakies 2 min bo sie wystraszyla szczalu pistoletu;-);-)

Naprawde jestem sama, czasami próbuje byc ojcem dla dzieci, ale jakoś mu to nie wychodzi:-:)-:)-(Już nie mieszkamy razem, przychdzi, taki pies ogrodnika, nie jesteśmy razem a on pilnuje, żebym czasem kogoś nie poznała:wściekła/y::wściekła/y:
Ja bym sie nie dala pilnowac jesli nie jestescie razem to nie ma ci sie co w zycie wpierniczac

No to przed chwila byla u mnie sasiadka ze piwnica zalana rura mi pekla przy automacie tyle dobrze ze automat nie popsuty:-D:-D

Ania pisala do mnie smsa ok 20 ze jeszcze nie przekroczyli Polskiej granicy sa takie korki ze szkoda gadac:sorry::sorry: biedni bede sie meczyc w aucie i napewno bardzo pozno dojada na miejsce:sorry::sorry:
Ja jak raz jechalam do PL Na swieta wielkanocne to byly takie korki ze zesmy jechali 26godz a normalnie tylko ok 12 jedziemy:szok::szok::szok:

Do góry