reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja Klaudia nauczyła sie dzisiaj mowic "inne":tak:Sciaga wszystkie ciuchy po kolei ,chodzi od szafy do szafy i mowi inne,inne:-D:-D:-D
A zaczeło sie niewinnie od rajstopek bo sobie oblała i Jej zmienilam
dowikla jak bym słyszała moją julie:-D:-D:-Dtylko ty masz 2 takie kobiety:-D:-Dno jak nic 2 pralka do kupienia i dodatkowa ręka do prasowania potrzebne od zaraz:-D:-D

reklama
Fotkę wtawię tylko jeszcze ktoś musi mi zdjęcie zrobić:-D:-D:-Dale będę pamiętać i coś wrzucę. Teraz mam wyrzuty sumienia, że wydalam kasę na włosy, mogłam coś dzieciom kupić:-(
kochana tak to już jest z nami kobietami matkami ale trochę egoizmu jest jak najbardziej wskazane co by nie oszaleć:tak:

to naprawdę mało fajne:-:)-:)-(a może terapia małżeńska?????
a jak sobie radzisz masz pomoc od rodziców czy kogoś innego w opiece nadz dziećmi???a jak z finansami płaci ci na dzieci bez problemu?regularnie? bo to bardzo ważne...wiem po sobie mój ex jest pod tym wzglęem super płaci na dzieci regularnie powiedział że stać go na 600 zł na dwoje i ok pewnie że potrzeby mają większe ale .......nie powiem bo zawsze coś extra od siebie im kupi soczki słodycze owoce zabierze na lody na basen do kina kupi im zawsze coś z ubrań albo jakąś zabawkę jest dla nich świetnym ojcem:tak:
Jest mi o tyle trudno, że moi rodzice nie żyją, teściowie również . Sama sobie radzę, co do finansów to ok, dzieciom nic nie brakuje, powiedziałabym nawet że trochę je rozpieszcza, wiem że próbuje tym mnie udobruchać

dowikla jak bym słyszała moją julie:-D:-D:-Dtylko ty masz 2 takie kobiety:-D:-Dno jak nic 2 pralka do kupienia i dodatkowa ręka do prasowania potrzebne od zaraz:-D:-D
O tak Kochana:tak::tak::tak:
TYm bardziej ze Klaudia jest bardzo wybredna w tym co zaklada:szok:Ma swoje ulubione pumki i innych butow nie chce mi nosic:-);-)No i ciuszki tez sama sobie wybiera

No to jestem:tak::tak::tak:
Pojechalam jednak do szpitala zbadali mocz no i okazalo sie ze mam jednak zapalenie pecherza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: odrazu dostalam antybiotyk i juz po pierwszej tabletce jest troche lapiej:tak::tak:
Dziekuje wam dziewczyny ze zescie mnie przekonaly abym pojechala do szpitala bo tak to bym sie do wtorku meczyla a bylo by napewno jeszcze gorzej:tak::tak:
no to dobrze ze poszlas do szpitala :tak:
dobrze ze to tylko zapalenie pecherza :tak:

wiecie co,Weronika ma katar juz 1,5tyg.
nadal taki w miare gesty ale sam tez wyplywa,....
po antybiotyku przeszla jej chrypa i juz prawie nie kaszle.
ale-tak sobie mysle czy u niej to nie bylo zapalenie krtani????????????
bo ta chrypa
Paulina tez nigdy nie maila takei zapalenia krtani zeby w nocy dusznosci atakowaly,tylko zwsze wlasni bakteryjne co sie wolniej rozwijalo:eek:

a skojarzylam z ja w sobote dalam malej serek homognizowany troche,zeby ja obsypalo na wizyte u alergologa we wtorek.no i dostala malej wysypki a w srode katar i w sobote hrypa.i tak mysle czy to nei przez to....
bo osatnio miala chrype miesiac wczesniej jakos jak jej przez przypade dala zupy ze smietana:sorry:
bo jak jest wirusowe zapalenei kratno to z dusznoscaimi itd nie?
a wysypka moze ma skaze bialkowa??
a dusznosci i chrypka nie mam pojecia skad :eek:
Naprawde jestem sama, czasami próbuje byc ojcem dla dzieci, ale jakoś mu to nie wychodzi:-:)-:)-(Już nie mieszkamy razem, przychdzi, taki pies ogrodnika, nie jesteśmy razem a on pilnuje, żebym czasem kogoś nie poznała:wściekła/y::wściekła/y:
przykre to co piszesz a jak moge zapytac jestescie po rozwodzie , w separacji czy tylko odszedl
ADam mógłby mieć dzień trola codziennie julka to czyścioch i prysznic sobie robi rano i wieczorem:-D
słuchajcie adam przyszedł ze szkoły pyta gdzie idziesz piotrek ten na impre ide adacho adam ale taką z alkoholem ???? piotrek no tak...adam to może skocze po picie do warzywniaka ? piotrek ale jeszcze jest butelka mineralki...adam ale jutro będziesz miał KACA:szok::szok:piotrek nie nie będe miał:tak: (taaaaaa!!!!!!) na to włącza się julka a co to jest kac????????// odpowiedz adama: kac to Katowanie Alkoholem Choleryka:-D:-D:-D
hahahahha dobre haslo :-D:-D:-D

Ja ide Kamilkowi kaszke zrobic i niech sie chłodzi prawie bedzie miał jak sie obudzi no i herbatke na noc.A Martynka jeszcze nie spi .Ja ide zaraz do łóżka może zasnie a poza tym komp mnie denerwuje jakbym już nie wpadła to DOBRANOC

Fotkę wtawię tylko jeszcze ktoś musi mi zdjęcie zrobić:-D:-D:-Dale będę pamiętać i coś wrzucę. Teraz mam wyrzuty sumienia, że wydalam kasę na włosy, mogłam coś dzieciom kupić:-(
czasem trzeba sie odchamic ale ja tez wolalabym cos dziecku kupic niz sobie...
Jest mi o tyle trudno, że moi rodzice nie żyją, teściowie również . Sama sobie radzę, co do finansów to ok, dzieciom nic nie brakuje, powiedziałabym nawet że trochę je rozpieszcza, wiem że próbuje tym mnie udobruchać
przykro mi, tyle dobrze ze dzieciom nic nie brakuje :tak:

Nie jesteśmy po ślubie, swoje mieszkanie wynajmowałam gdy mieszkałam u niego, jak odeszłam to wymówiłam mieszkanie i jestem u siebie, co prawda tylko dwa pokoje mam, ale jestem u siebie i dobrze mi z tym:tak::tak:Całe moje cierpienie goją te MOJE PLASTERKI NA SERCE:-)

Dobranoc WIKTORIA:-)

Dominik juz sie wykapal ale mnie teraz wkurza,bo biega i zaczepia dziewczynki a One juz goluskie czekaja na kapiel

reklama
Ja ide Kamilkowi kaszke zrobic i niech sie chłodzi prawie bedzie miał jak sie obudzi no i herbatke na noc.A Martynka jeszcze nie spi .Ja ide zaraz do łóżka może zasnie a poza tym komp mnie denerwuje jakbym już nie wpadła to DOBRANOC
mam nadzieje ze wadniesz jeszcze raz powiedziec nam dobranoc;-);-)

Do góry