dobresalatka wyglada przepysznie dodalam sobie do zakladek i w najblizyszm czasie zrobie mniam mniam ale mi ochoty narobilas
ja nie mam kasy Sewi ma
Jak raz zrobisz to już nie przestaniesz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobresalatka wyglada przepysznie dodalam sobie do zakladek i w najblizyszm czasie zrobie mniam mniam ale mi ochoty narobilas
ja nie mam kasy Sewi ma
heh no powiem muTo niech sobie kupi
Kiedys nie przepadalam za ta firma ale od kiedy kupilam mlodym buty jestem z niej bardzo zadowolona
No to rzeczywiście nie wesoło. My mieliśmy stłuczkę.super Ci się blacharz trafił my trafilismy na takich mechaników że teraz cienko piszczymy
zepsuł nam się samochód jak wracaliśmy z Poznania ze świat jeszcze stwierdzili że silnik powiedzieli ze w 2 tyg i 2 tys oj zabolało ale z 2 tyg przeszło na 2,5 m-ca
a na dodatek zarządali 3800
więc z bólem odebralismy to auto jesteśmy spłukani w pożyczce i wkurzeni na maksa
Wanish jest do niczego. spróbuj z delikatnym wybielaczem, namoczyć później wyprać. Ja mam niemieckie sole, ale u nas niedostępne.no to pochwałka dla małużona spisał się weekendowo na medal
ja zawiesiłam firankę u nas w pokoju pozmywalam po śniadaniu i zabrałam się za prasowanie ale jak zobaczyłam co piotr zrobił z praniem to mi ochota przeszła ubrania białe są w różowe plamy wyprał to z czerwoną koszulką dziewczyny da radę coś z tym jeszcze zrobić???????????????
As antoś ma poprostu suchą skórę po mnie i dlatego używam kosmetyków dobrze natłuszczxających
uciekaj uciekaj do wanny :-):-) do puźniejdziewczyny ja uciekam.
Klaudia dziś w domu została,bo źle się czuje.Chyba na nią to choróbsko przeszło
kubuś już gorączki nie ma,ale dziś jeszcze został w domu.
Dzieciaki się pilnują ,a ja idę do wanny.
Zajrzę do Was później.
no i my też kupujemy na nogę, bo inaczej to lipaJa Oliwii muszę kupować buty na noge bo ma wysoki przegub