reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
super Ci się blacharz trafił my trafilismy na takich mechaników że teraz cienko piszczymy
zepsuł nam się samochód jak wracaliśmy z Poznania ze świat jeszcze stwierdzili że silnik powiedzieli ze w 2 tyg i 2 tys oj zabolało ale z 2 tyg przeszło na 2,5 m-ca :szok:
a na dodatek zarządali 3800 :szok::szok::szok:
więc z bólem odebralismy to auto jesteśmy spłukani w pożyczce i wkurzeni na maksa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to rzeczywiście nie wesoło. My mieliśmy stłuczkę.
no to pochwałka dla małużona spisał się weekendowo na medal:tak::tak::tak:
ja zawiesiłam firankę u nas w pokoju pozmywalam po śniadaniu i zabrałam się za prasowanie ale jak zobaczyłam co piotr zrobił z praniem to mi ochota przeszła:wściekła/y::wściekła/y: ubrania białe są w różowe plamy wyprał to z czerwoną koszulką:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dziewczyny da radę coś z tym jeszcze zrobić???????????????
As antoś ma poprostu suchą skórę po mnie i dlatego używam kosmetyków dobrze natłuszczxających:tak::tak:
Wanish jest do niczego. spróbuj z delikatnym wybielaczem, namoczyć później wyprać. Ja mam niemieckie sole, ale u nas niedostępne.

dziewczyny ja uciekam.
Klaudia dziś w domu została,bo źle się czuje.Chyba na nią to choróbsko przeszło:wściekła/y:
kubuś już gorączki nie ma,ale dziś jeszcze został w domu.
Dzieciaki się pilnują ,a ja idę do wanny.
Zajrzę do Was później.

Patrysiu kupuj te Pumki dla Sewcia są super :-):-) my Igorowi kupiliśmy terazc "adidasy" na rzepki on ma nóżke wysoką na podbiciu jemu jest cieżko buty dopasować :-):-):-)
Tego Gyrosa i ja zaraz zrobie dziś takiego o i mąż będzie zadowolony :-):-):-) właśnie zaraz sie za niego zabieram :-):-):-)
My tez kochamy takie zakupy. Ja jeszcze licutuję kurteczkę na allegro, o 14,25 kończy sie aukcja :-):-):-) i potem razem wszystko mi kobitka wyśle, bo to u jednej i z jednej firmy:-):-)

dziewczyny ja uciekam.
Klaudia dziś w domu została,bo źle się czuje.Chyba na nią to choróbsko przeszło:wściekła/y:
kubuś już gorączki nie ma,ale dziś jeszcze został w domu.
Dzieciaki się pilnują ,a ja idę do wanny.
Zajrzę do Was później.
uciekaj uciekaj do wanny :-):-) do puźniej :happy2::happy2:

Ja Oliwii muszę kupować buty na noge bo ma wysoki przegub
no i my też kupujemy na nogę, bo inaczej to lipa :happy2::happy2:
Ja tez laseczki uciekam do kuchni, mały mój biedny usnął, ja zrobie gyrosa, zupkę juz mam ugotowaną. Do poklikania potem :happy2::happy2: Patrysiu tylko nie naklikajcie za dużo, co bym dała radę nadrobić zaległosci :-):-) buziole dla Was Kochaniutkie :-):-):happy2::happy2:

As wszystko :-D
jakieś dania na obiad sałarki itp. jesli masz gdzieś zapisane to na priva poprosze żebym mogła do nich zawsze zajrzeć :-):-):-)

reklama
Do góry