reklama
blixniaki spokojne????? ja te pary blixniaków co znałam albo spotkałam to zawsze szatany były.Mi się zawsze blixniaki marzyły,no ale nie zawsze mozna mieć co się chce.Ja to się czasem zastanawiam czy ta moja Paula to ADHD nie ma wszędzie jej pełno i już za nią nadążam:-) tyle biegania i sprzątania co po niej to z bliźniaczkami nie miałam bo one to raczej spokojne są:-)
Moja Oliwka też ma takie pomysły że ho ho.A ulubiona zabawą jest pluskanie się w kibelku ile ja się natłumaczyłam i nie raz krzyknęłąm a ona swoje.ale najlepiej to jej wychodzi wchodzenie na parapet na chwilkę jej nie można zostawić bo zaraz coś wykombinuje
zdrowka dla mmój meżulek się pochorował i nici z romantycznych wieczorów
boroka dobrze ze jej sie nic nie staloOliwka przed chwilą zwaliła na siebie krzesło od komputera,dobrze że nic jej się nie stało,tylko trochę się przestraszyła
agentkawłaśnie stwierdziła że ma nieładne majtki i wywlekła mi wszystkie z szuflady i wybieta a te co się jej nie podobają to za siebie
u mnie wywalanie wszystkiego z szafek jest na porządku dziennym i chodzi najczęściej w gaciorach taty na głowiewłaśnie stwierdziła że ma nieładne majtki i wywlekła mi wszystkie z szuflady i wybieta a te co się jej nie podobają to za siebie
reklama
Podziel się: