reklama
heh pierwsza zauwazylasPatrysiu, zmieniłaś avatar! :-)
U nas dziś pogoda bardzo zachęcająca do spacerów. Byłam dziś z Pe z 1,5 godziny, no ale spacer skończył się awanturą, bo nie pozwoliłam dziecku zjeść kamyczka znalezionego po drodze, więc się położył na chodniku i ani kroku więcej nie chciał zrobić. Chcąc nie chcąc, wzięłam go pod pachę i zaniosłam do domu.
mamo czemu nie chialas dac kamyczka
Mama Helenki
i Aniki :D
My już po drugim daniu Normalnie rozpusta dzisiaj
Powinnam ruszyć d i zabrać mała na spacer, ale coś się zebrać nie mogę
Ja pangi nie kupuję, bo mi nie smakuje, jak dla mnie to po prostu nie ma smaku No ale każdy ma inne podniebienie, jakbyśmy byli tacy sami to by było nudno
Jutro będę smażyć dorszyka
Powinnam ruszyć d i zabrać mała na spacer, ale coś się zebrać nie mogę
Ja pangi nie kupuję, bo mi nie smakuje, jak dla mnie to po prostu nie ma smaku No ale każdy ma inne podniebienie, jakbyśmy byli tacy sami to by było nudno
Jutro będę smażyć dorszyka
No to dawaj focie cioteczkakurcze wylogowalo mnie chyba dlatego ze prostowalam wlosy
ale teraz mam je przynajmniej takie fajne bo uzylam innej firmy farbe
A my chyba ze spaceru zrezygnujemy bo spierniczyła sie pogodaSłonca juz wcale nie ma i chyba mocniej wieje
taaa szwagierka zajumala nam aparat a tyle ladnych byloby fotek Sewcia bo miny szczelal i wogole ale nici ciekawe kiedy go przywiezie ale jak przywiezei to wrzuceNo to dawaj focie cioteczka
A my chyba ze spaceru zrezygnujemy bo spierniczyła sie pogodaSłonca juz wcale nie ma i chyba mocniej wieje
Ja dopiero do domu dotarłam i najpierw do Was zaglądam.
Boże ile Wy już napisałyście.
Poczytam chwilkę i znikam obiadek robić.
Dziś na obiadek-zupa to kapuśniak ze słodkiej kapusty wg PP ,a potem naleśniki z parówką.
Mniammmm
A wyjazd super Wam sie szykuje.:-)
Super postępy nocniczkowe.
Wolę psa i spacerki.
Znikam na razie obiadek gotować.
Boże ile Wy już napisałyście.
Poczytam chwilkę i znikam obiadek robić.
Dziś na obiadek-zupa to kapuśniak ze słodkiej kapusty wg PP ,a potem naleśniki z parówką.
Mniammmm
Na kaszki ryżowe owocowe czy na mleczno-ryżowe owocowe?Witam dziewczynki, czwarkowo. Nie było mnie ostatnio więc nie będę udawać że poczxytam co napisałyscie bo za dużo tego:-)
U nas ładnie słonko wyszło, tylko śnieg mógłby stopnieć.
Majka pierwsze dwa ząbki miała w wieku 5 miesięcy.
Teraz okazało się że ma uczulenie na kaszki owocowe,
Mój ślubny wynalazł gdzieś na mazurach domek i jedziemy z jego bratem i jego rodziną, za 10-dniowy pobyt zapłacimy 200zł, grzech nie jechać
A teraz i mnie dopadły problemy stomatologiczne, byłam wczoraj u dentysty i okazało się że po ciązy mam duże odwapnienia a do tego górna ósemka jest praktycznie spisana na starty i mam ją jechać wyrwać do kliniki do chirurga-stomatologa
Będę starała się wpadać ale mam tyle nauki że będzie to rzadko
A wyjazd super Wam sie szykuje.:-)
Nie tylko dziewczyny ,mój też zna skróty.Laura tez mi czesto zmienia czcionke alebo wlaczy co innego Dziewczyny madre znaja skroty klawiszowe
No to masz super jak M moze Cie wytreczycPowinien
Ja mylam okna ale jakos nie widac przez ta pogode
Gratulacje dla Werci:-)Laura 1 zabka dostala jak miala 8mc
Za ta kase to sama bym pojechala.Taniocha jaks
Laura juz 2 raz na nocniku siedzi Po nocy obudzila sie z suchym pampersiakiem Nasikala pol nocnikaWypila mleczko wiec znow siedzi po 40 minutkach sama chciala
Kaszel ma paskudnyWysypka jeszcze jest ale zbladla juz nie jest taka czerwona.Buzia ladniejsza niz byla:-)
No to biore sie za odkurzacz
Super postępy nocniczkowe.
gratulacje dla zdolniachyHej kobitki.Faktycznie za 200 złotych to sama bym pojechała...my na święta jednak zostajemy w domu bo samochód domaga sie wymiany częśći różnych....W sumie i fajnie ,święta w domu też są dobre zrobimy sobie grilla ,będziegit ,Wielkanoc to zdecydowanie mniejszy wydatek niż B.N.Po południu idę na zebranie do Klaudii,pochwaliła mi się że z testu zakąńczającego 2 część ksziążek dostała 32\40 punktów ,a to już wyżej średniej,strasznie się cieszę ,bo z reguły oscylowała w geranicy 20 punktów.Muszę wziąść sie za sprzątanie ,rozpalić w kominku ,bo zimno,ale dzisiaj będę kołować blisko kompa
Ja też mam prawko,ale uto sprzedałam ,bo wyjeźdżałam z garażu nie cześciej niż raz na 2 tygodnie.polecam prawko ułatwia życie ja mam prawko 14 lat tylko auta aktualnie nie posiadam
Wolę psa i spacerki.
Znikam na razie obiadek gotować.
reklama
Gratuluję kolejnego zębala coś szybko U was to idzie:-)
ja obtaczamw jajku z przyprawami i bulce tartej-czyli standarodwo
Ja robie tak samo
lece robić te faworki bo same coś się nie chcą zabrać do roboty pa
A ja nie lubię faworków jakiś odmieniec chyba jestem albo co
kurcze wylogowalo mnie chyba dlatego ze prostowalam wlosy
ale teraz mam je przynajmniej takie fajne bo uzylam innej firmy farbe
jak będziesz mieć możliwość to wklejaj fotkę :-):-):-) ocenimy
Oliwka dziś spała niecałe 50min,mało co zdążyłam zrobić.Zupę ugotowałam,wyniosłam smieci,pranie wyprane rozwiesiłam i umyłam lodówkę-teraz az lśni. No ale więcej nie dałam rady nic zrobić dobrze że rano ogarnęłam trochę.Oliwka wstała niewyspana,płaczliwa i mega marudna.Znowu te zęby,dałam jej nurofen i teraz całkieminne dziecko.
Podziel się: