reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurcze wylogowalo mnie chyba dlatego ze prostowalam wlosy
ale teraz mam je przynajmniej takie fajne bo uzylam innej firmy farbe :tak:

reklama
Patrysiu, zmieniłaś avatar! :-)
U nas dziś pogoda bardzo zachęcająca do spacerów. Byłam dziś z Pe z 1,5 godziny, no ale spacer skończył się awanturą, bo nie pozwoliłam dziecku zjeść kamyczka znalezionego po drodze, więc się położył na chodniku i ani kroku więcej nie chciał zrobić. Chcąc nie chcąc, wzięłam go pod pachę i zaniosłam do domu. :baffled:
heh pierwsza zauwazylas :cool2::cool2::cool2:
mamo czemu nie chialas dac kamyczka :confused::-p

My już po drugim daniu :tak: Normalnie rozpusta dzisiaj :rofl2:
Powinnam ruszyć d i zabrać mała na spacer, ale coś się zebrać nie mogę :baffled:

Ja pangi nie kupuję, bo mi nie smakuje, jak dla mnie to po prostu nie ma smaku :confused: No ale każdy ma inne podniebienie, jakbyśmy byli tacy sami to by było nudno :-D

Jutro będę smażyć dorszyka :sorry2:

No to dawaj focie cioteczka:tak::tak::tak:

A my chyba ze spaceru zrezygnujemy :no:bo spierniczyła sie pogoda:wściekła/y:Słonca juz wcale nie ma i chyba mocniej wieje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
taaa szwagierka zajumala nam aparat a tyle ladnych byloby fotek Sewcia bo miny szczelal i wogole ale nici :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciekawe kiedy go przywiezie ale jak przywiezei to wrzuce :tak::tak::tak::tak:

Ja dopiero do domu dotarłam i najpierw do Was zaglądam.
Boże ile Wy już napisałyście.
Poczytam chwilkę i znikam obiadek robić.
Dziś na obiadek-zupa to kapuśniak ze słodkiej kapusty wg PP ,a potem naleśniki z parówką.
Mniammmm
Witam dziewczynki, czwarkowo. Nie było mnie ostatnio więc nie będę udawać że poczxytam co napisałyscie bo za dużo tego:-)
U nas ładnie słonko wyszło, tylko śnieg mógłby stopnieć.

Majka pierwsze dwa ząbki miała w wieku 5 miesięcy.

Teraz okazało się że ma uczulenie na kaszki owocowe, :wściekła/y:

Mój ślubny wynalazł gdzieś na mazurach domek i jedziemy z jego bratem i jego rodziną, za 10-dniowy pobyt zapłacimy 200zł, grzech nie jechać :D

A teraz i mnie dopadły problemy stomatologiczne, byłam wczoraj u dentysty i okazało się że po ciązy mam duże odwapnienia a do tego górna ósemka jest praktycznie spisana na starty i mam ją jechać wyrwać do kliniki do chirurga-stomatologa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Będę starała się wpadać ale mam tyle nauki że będzie to rzadko:no::no::no:
Na kaszki ryżowe owocowe czy na mleczno-ryżowe owocowe?
A wyjazd super Wam sie szykuje.:tak::-)

Laura tez mi czesto zmienia czcionke alebo wlaczy co innego Dziewczyny madre znaja skroty klawiszowe:-D

No to masz super jak M moze Cie wytreczyc:tak:Powinien:sorry2:

Ja mylam okna ale jakos nie widac przez ta pogode:-D

Gratulacje dla Werci:-)Laura 1 zabka dostala jak miala 8mc

Za ta kase to sama bym pojechala.Taniocha jaks:szok:

Laura juz 2 raz na nocniku siedzi Po nocy obudzila sie z suchym pampersiakiem:cool2: Nasikala pol nocnika:-DWypila mleczko wiec znow siedzi po 40 minutkach sama chciala
Kaszel ma paskudny:baffled:Wysypka jeszcze jest ale zbladla juz nie jest taka czerwona.Buzia ladniejsza niz byla:-)

No to biore sie za odkurzacz:sorry2:
Nie tylko dziewczyny ,mój też zna skróty.:-D:-D
Super postępy nocniczkowe.

Hej kobitki.Faktycznie za 200 złotych to sama bym pojechała...my na święta jednak zostajemy w domu bo samochód domaga sie wymiany częśći różnych....W sumie i fajnie ,święta w domu też są dobre zrobimy sobie grilla ,będziegit ,Wielkanoc to zdecydowanie mniejszy wydatek niż B.N.Po południu idę na zebranie do Klaudii,pochwaliła mi się że z testu zakąńczającego 2 część ksziążek dostała 32\40 punktów:-D ,a to już wyżej średniej,strasznie się cieszę ,bo z reguły oscylowała w geranicy 20 punktów:tak:.Muszę wziąść sie za sprzątanie ,rozpalić w kominku ,bo zimno,ale dzisiaj będę kołować blisko kompa:happy:
gratulacje dla zdolniachy :-D:-D

polecam prawko ułatwia życie:tak::tak::tak: ja mam prawko 14 lat tylko auta aktualnie nie posiadam:-D:-D:-D:cool2:
Ja też mam prawko,ale uto sprzedałam ,bo wyjeźdżałam z garażu nie cześciej niż raz na 2 tygodnie.
Wolę psa i spacerki.:-D:-D:-D
Znikam na razie obiadek gotować.

reklama

Mamy kolejnego zabka

Gratuluję kolejnego zębala :tak::tak::tak::tak: coś szybko U was to idzie:-)

ja obtaczamw jajku z przyprawami i bulce tartej-czyli standarodwo

Ja robie tak samo :tak::tak::tak:

lece robić te faworki bo same coś się nie chcą zabrać do roboty:D pa

A ja nie lubię faworków :no::no::no::no: jakiś odmieniec chyba jestem albo co :-D:-D:-D:-D:-D

kurcze wylogowalo mnie chyba dlatego ze prostowalam wlosy
ale teraz mam je przynajmniej takie fajne bo uzylam innej firmy farbe :tak:

jak będziesz mieć możliwość to wklejaj fotkę :-):-):-) ocenimy :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka dziś spała niecałe 50min,mało co zdążyłam zrobić.Zupę ugotowałam,wyniosłam smieci,pranie wyprane rozwiesiłam i umyłam lodówkę-teraz az lśni. No ale więcej nie dałam rady nic zrobić dobrze że rano ogarnęłam trochę.Oliwka wstała niewyspana,płaczliwa i mega marudna.Znowu te zęby,dałam jej nurofen i teraz całkieminne dziecko.

Do góry