reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Planowalam sobie polezec z laptopem ,ale M sobie gral i tak dopiero teraz moge sobie poczytac;-)Jak zwykle duzo napisalyscie:szok:
Ja Dominika urodzilam w 37 tygodniu ciazy(36+5 dni) a dziewczynki w 34(a wedlug lekarzy byl to 31/32)

dowikla kobieto co Ty tu jeszcze robisz?Ja się zmwam bo 7 znów pobudka do szkoły,a pozniej musze ogarnac dom bo niezły syf,ale dziś po tej wyprawie do lekarza byłam padnieta i zrobilam tylko obiad i pozmywałam.Kolorowych snów.do jutra:-)

Witam porannie
Ja nadal zajęta dzieckiem i chyba dopiero na wiosnę jak będziecie mniej pisały to uda mi się was nadrobić:tak::tak::tak:
Pozdrawiam wszystkie mamusie i te nowe i te które już znam:-):-):-)

hej hej
nie wiem czy bede miala dzis czas na BB ale bede sie starala
mam dzis duzo do zalatwiena za niedlugo jak kawke wyoije musze isc pooplacac potem do mamy i na koniec po m do pracy a potem jeszcze chyba bede miala klientke :-) wiec musze sie sprezyc :tak:
anaconda - hehe na wiosne - jeszcze troche :-D
milego dzionka
u nas dzis pochmurno jakos i troche sniegu padze :dry:

reklama
witam jestem kolejna mamusia ,ktora wiekszosc czasu spedza w domu probujac wychowac swoje pociechy.Pozdrawiam wszystkie mamy ktore nie moga pospac bo od rana jest co robic:rofl2:

Do góry