jasmina111
Fan(ka)
///
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chodź Jasmina chodźto ja lece na policystyczne :-)
no wiesz winka nivea baby to raczej przeciwzmarszczkowy nie jest;-)Ja też sobie poczytałam p. Cisowiankę vel Karolinę. No po prostu nie wierzę . Nawet swoje foty wkleiła . Ona naprawdę chora jest . I wcale mi nie wygląda na tyle lat ile podaje .
Tyle to i ja wiem, choć blondi ze mnie ;-). Myśli, że będzie miała cerę jak pupcia niemowlaka, a tu... DUPA .no wiesz winka nivea baby to raczej przeciwzmarszczkowy nie jest;-)
buhahahahahahahaha ależ mi się twoje stwierdzenie spodobało Ja nie mam kiedy z wami pisac bo wisi na mnie pewna rozdarta panienka No i męż mi kompika okupuje Postaram się nadrobic wieczorkiem;-)Tyle to i ja wiem, choć blondi ze mnie ;-). Myśli, że będzie miała cerę jak pupcia niemowlaka, a tu... DUPA .
no przecież nie moge Wam od razu kawy na ławę wywalać, że 2 mam tylko zapomniałam;-)Oj, Madźka widzę, że awanturka się szykuje z panną K.. Kurcze, i dowiedziałam się, że masz dwójkę dzieci .