reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tam tardycjonalistka i ma Lolo zwykły nocniczek i zwykła nakładke.
I zaczyna się rozbierać i na niego siadać, szzrpać pampka jak coś zrobi więc małymi kroczkami posuwamy się do przodu..
Może do 3 lat będzie nocniczkował;-);-)

reklama
Vici - a wiec jesli chodzi o nocnik to hmm Stasiu siada na niego w kompletnym odzieniu. Bez majteczek czy pampka absolutnie nie da sie posadzic. Sztywny jak deska. Moge go ewentualnie polozyc :-p. Takze sobie mysle ze moze ta nakladka. Ale z drugiej strony w nocniku lepiej widac co zrobil - poznaje efekty swoich dzialan.
I tak sobie teraz mysle ze ta nakladka ktora ja mam to jest raczej do dtarszych dzieci bo ona nie ma z przodu tego wystajacego do gory ..no wiesz o co mi chodzi. takze jak raz stas sikal to osikal siebie,mnie,dywanik....Takze moze kupimy jednak ta nakladke ze schodkami ktora w poczatkowej fazie nauki moze sluzyc jako nocnik.

Kasiu ta nakladka, ktora wkleilas jest swietna i o wiele bardziej wypasiona od tej co ja mialam. Mnie sie bardzo podoba..... o wiele bardziej praktyczniejsza niz grajacy nocnik :tak:

No wiecie co??? Nie było mnie raptem 4 godzinki, a tyle stron do nadrabiania :wściekła/y:.
Z tego co zapamiętałam, to co do linku podanego o penisach, to ja na swojego nie narzekam :-D. Głodnemu chleb na myśli :zawstydzona/y::-D.

A, no i nocnikowanie : mi młoda na nocnik siadła jak miała jakieś 2 lata i chyba 4 miechy. Oj, co ja z nią przeszłam, by się nauczyła siusiać do nocnika :baffled:. Męczyłam się z Nią chyba z 3 miesiące, aż w końcu sie udało :tak:.

No i te schodki z podstawką do kibla jak dla mnie REWELACJA :tak:. Jak zdecydujemy o kolejnym potomku, to pewnie w takie cuś się zaopatrzymy :tak:.

sewa i jak paluszek ?

reklama
Do góry