reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tam tardycjonalistka i ma Lolo zwykły nocniczek i zwykła nakładke.
I zaczyna się rozbierać i na niego siadać, szzrpać pampka jak coś zrobi więc małymi kroczkami posuwamy się do przodu..
Może do 3 lat będzie nocniczkował;-);-)

reklama
Vici - a wiec jesli chodzi o nocnik to hmm Stasiu siada na niego w kompletnym odzieniu. Bez majteczek czy pampka absolutnie nie da sie posadzic. Sztywny jak deska. Moge go ewentualnie polozyc :-p. Takze sobie mysle ze moze ta nakladka. Ale z drugiej strony w nocniku lepiej widac co zrobil - poznaje efekty swoich dzialan.
I tak sobie teraz mysle ze ta nakladka ktora ja mam to jest raczej do dtarszych dzieci bo ona nie ma z przodu tego wystajacego do gory ..no wiesz o co mi chodzi. takze jak raz stas sikal to osikal siebie,mnie,dywanik....Takze moze kupimy jednak ta nakladke ze schodkami ktora w poczatkowej fazie nauki moze sluzyc jako nocnik.

Kasiu ta nakladka, ktora wkleilas jest swietna i o wiele bardziej wypasiona od tej co ja mialam. Mnie sie bardzo podoba..... o wiele bardziej praktyczniejsza niz grajacy nocnik :tak:

No wiecie co??? Nie było mnie raptem 4 godzinki, a tyle stron do nadrabiania :wściekła/y:.
Z tego co zapamiętałam, to co do linku podanego o penisach, to ja na swojego nie narzekam :-D. Głodnemu chleb na myśli :zawstydzona/y::-D.

A, no i nocnikowanie : mi młoda na nocnik siadła jak miała jakieś 2 lata i chyba 4 miechy. Oj, co ja z nią przeszłam, by się nauczyła siusiać do nocnika :baffled:. Męczyłam się z Nią chyba z 3 miesiące, aż w końcu sie udało :tak:.

No i te schodki z podstawką do kibla jak dla mnie REWELACJA :tak:. Jak zdecydujemy o kolejnym potomku, to pewnie w takie cuś się zaopatrzymy :tak:.

sewa i jak paluszek ?

reklama
Do góry