reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Heloo babeczkii
noc trafiła się straszna dla małego
nie wiem co go bolało że tak płakał wymęczył sie bidulek nie chciał zbyt na raczkach i koło 2 padł
dopiero teraz oddali prąd hehhehe
my juz po spacerku i po zaliczeniu placu zabaw
zupka gotowa więc mam wolne
wyjełam dokumenty bo jedna szafka się teściowej opruzniła więc mogłam karton opruznic
kurde od rana nie było prądu i kumacie ze te chrabiny nicc nei popakowały leżały na wyrkach od około 10 rano do teraz bo tv oddali i już gapią sie w te pudło
męza koleżanka pracuje w sklepie obok domu i ma kartony załartwić moze jak im kartony przyniesie to sie ruszą i popakują częśc
fachowcy obiecali że w sobote góra w niedzielę będzie można sie wprowadzać choć na pokoje obyyyyyyyyyyyyy bo moze i mam w miarę dobra teściowa ale z nastolatkami nie daje rady zyc pod jednym dachem
kurczę az se myślę co to bedzie jak moje dzieci dorosną

pogoda piekna
sikoreczka foty superrr

reklama
Agatulka a z jakiej czesci trojmiasta jestes? Bo ja mieszkalam w Gdansku na Suchaninie. Moze sasiadki bylysmy?:-)

trójmiasto heheh ale dalejj zaa wejherowem za czasów nażeczeństwa we wrzeszczu mieszkaliśmy:p
oo musze zmienic miejsce zamieszkania w końcu
wczoraj odebrałam w końcu po 8 miesiacach swój nowy dowód hehehhe i pełna gęba jestem Krakowianka

Sewa - ja mam polski sklep w centrum a do centrum 30 minut autobusem

O rety to faktycznie masz daleko :confused: ja mieszkam na takim osiedlu, ktore jest ogrodzone i jest cisza jak na wsi, ale do centrum mam jakies 20 min spacerkiem, a jeden polski sklep mam bardzo blisko, to mam luzik :tak:

agalutka wspolczuje :-(

elmaluszek nie pomoge, bo Jedrek jakos tak daje sobie obcinac paznokcie. Gorzej jest z nogami, ale w kapieli to robie i jest ok.

Madzka zielona trawka to jest to co tygrysy lubia najbardziej ;-):tak::-D
no baaaa:-D

Madzka ty to jak zawsze szalona :-)
ja :confused::confused::confused: w życiu:no::no::-p:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D Jasmina ciesze się, że poukładało się jakoś życie w obcym kraju i dzieciaczki względnie zaklimatyzowane. Choć teraz to pewnie za różowo nie wygląda to myślę, że pójście Jasminki do szkoły będzie z ogromna korzyścią dla niej - język złapie mimochodem i pozna nowe dzieciaki:tak:

Madźka dziękuję za komplementy. Co do cukierenki własnie to ktoś mi zaproponował, ale teraz to my nad drugim bobo pracujemy, więc nie bardzo chcę zaczynać. A propozycja taka padła, bo w tutejszych cukierniach to głównie baklawa, baklawa i sutlac. Urozmaicenie polega na tym, że w jednym są orzeszki, w drugim migdały a w trzecim nie ma nic:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A zaczęłam piec ciasta i gotować nowości z nudów właściwie. W Polsce zajęta robotą byłam, to i obiad był na szybko, a ciasto tylko przy wolnej niedzieli:-)
oj kochana to ty się na fasolce skup:tak::laugh2::laugh2: ale widzisz, jakby co to robotę masz ja znalazł na macierzyńskim:tak:

Właśnie mni sąsiadka wpieniła. bo mi tu przychodzi i pyta czemu czynsz nie zapłacony bo ona musi wstrzymywac malowanie klatki schodowej bo wspólnota mieszkaniowa pieniędzy nie ma:angry::angry::angry:no rzesz kurcze pieczone a co ja jedna płacę:confused::confused:i guzik ją obchodzi czy ja w terminie opłacam czy zadłużenie mam:angry::wściekła/y: boshe jak mnie wkurzaja ludzie, którzy musza wszystko o wszystkich wiedzieć a swojego tyłka nie pilnują:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
sikoreczka-super foteczki widać że zabawa była przednia.

Bodzia-przykro mi że coś takiego cię spotkało.

ozkane-Torcik rewelacja

elmaluszek-Ja zawsze obciam paznokcie z mężem.On zagaduje i zabawia a ja lecę po kolei.

Nasmarowałyście tyle postów że nie idzie nadrobić.Przepraszam ze wszystkim nie odpiszę ale nie dałm rady spamiętać.

Do góry