reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Lachon nad Lachony;-):tak:

ja nawet iksa nie wiżu:no::no:
U mnie też pustawo:-(

to go tu do Łodzi podeślij bo u nas nie ma kto wypłaszczać prania:no::-D
U mnie bunt PPP i nawet w tym tygodniu pralka nie chodziła a całe piętro łóżka Olkowego to na prasowanie czeka;-):tak:.

:rofl2::-D:-D:-D
Ewcia ty dzisiaj kosmata troszku coooooooo;-);-):-D:-D
Dobrej i spokojnej Lachony idace poczywać. Agga pierwsze koty za płoty:tak::-D
I kosmata i kudłata;-):tak::-D:laugh2::rofl2:

Martusia będzie wiatrówkę kupowac to na kaczki od wina będzie w sam razik:tak:;-)
Ja na psy kupuję,bo przychodzą i pod moim własnym oknem srają:wściekła/y::angry::angry::crazy:

no wow,,a nadziewany,,,,???
Ja dzisaij patroszyłam 2 sztuki:tak:.

laski ale znalazlam zbocozne gify wejdzta ogladnijta,,bo wklejac nie bee,,boz nowu niektore nie zoabcza
hihi
e-gify.pl - gify, animowane gify, gify na bloga!
Żem do Ulubionych dodała;-):tak::-D:laugh2:.

Madźka aleś się brzusia dochowała:szok::szok::szok:
I jeszcze w suwaczku wstawiła że 5-ka jej zalega:baffled::laugh2:.
Buuuuu zębol mnie boli:-:)-:)-( i to znów ten z archiwum x: oglądnięty na wszystkie strony, prześwietlony i nic nie widac, a boli co jakiś czas:-:)wściekła/y:
Może między zębami w dziąśle tzw.kieszonka się zrobiła i jedzenie tam załazi:tak: i boli jak nie wiem co:angry:.
:-D:-D:-D:-D:-D no nieziemskie jesteście:rofl2:
A ja wam się jeszcze nie żaliłam:-( Mój syn wrócił dziś z przedszkloa bez kurtki:dry: Zniknęła, wyparowała, nóg dostała:wściekła/y: No mam nadzieje że jakies dziecko sie omyłkowo ubrało i w poniedziałek sie to wyjaśni, bo pal licho kurtkę (nic nowego ani specjalnego) ale Adrian bardzo płakał:zawstydzona/y::-(
A był ubezpieczony:confused:?Jeśli tak to piszesz podanie i kasę zwrócą z ubezpieczenia:tak:.

Witajta:tak:
U mnie zaczął się meczów szał:baffled: Nie lubię piłki ale mam mega fana w domu (drugi już rośnie) i muszę t jakoś z godnością znieśc:sorry2: Dobrze że mam was kochane Truskawkowe danie siedzi w lodówce;-) Będzie na jutro do kawki:laugh2:
Witam nowe mamusie Winkę i Sylwię. Im nas więcej tym weselej
Dobra ja pomykam dzieciarnię kąpac, znowu sama:baffled::angry:
Aha mam pytanko: imprezuje ktoś dzisiaj
Ja,ale ledwo chodzę i siedzę:-(.

Witaj Ollka!
Ale dziś nam sie posypało nowych mam, i dobrze! im wiecej tyl weselej!
Witam nowe mamuśki.Wybaczcie,ale zaproszenia do OL BB wyślę jutro:tak:.

Bodzia śliczne sandałki:-D
Sikoreczka wreszcie masz spokój, malce śpią, ale widze że m podniósł Ci cisnienie, polejmy sobie na poprawe nastroju;-):-D

A gdzie te wszystkie babki sie podziewają?:angry:
No przeca nadrabiam te 25 stron.

Dzien dobry niedzielnie...
Synek jeszcze spi,a ja juz wyspana wstalam,,,ide robic kawe
u mnie jakos pochmurno,,a dzisiaj chcielismy z siora nad wode jechac,,ale chyba nie wypali nasz plan,,,no to pojdziemy na festyn sobie....

uuu spitaa

Ja wczoraj caly dzien na wyjeźdize z siorka,,wieczorkiem bylam,,ale wymordowana,,,,,
kurcze szkoda,ze u mnie pochmurno......ech:(

de pic kawee

Ewcia,zapodawaj na 7200 posta;-):tak::laugh2:.
U nas wiosenne śniadanko: kakao(takie gotowane),kanapeczki z sałatą, rzodkiewką, ogórem,jajcem i szynką:tak:.
O 12-ej na Lublin śmigam,więc nie przeszkadzac moim;-),bo w Rolnika grają:tak:.
Będę po 18-ej.Ale jeszcze teraz się pokręcę.:laugh2:

Hej

:szok: Rany :szok: Dziewczyny :szok: Przystopujcie z tym pisaniem, co ;-):-).
I jak ja mam za Wami nadążyć ;-). Z wszystkiego zapamiętałam tylko wirtualną libację :-D.

Dzięki za przywitania :tak::-).

No i że BB wciąga to już wiem od dawna :tak:. Sprawdziłam to na innym wątku :-).
Ale tu jest po prostu pisanie na skale masową :szok::-). No i dobrze, tylko, że ja nie nadążę za Wami. No cóż, będę się starała :-).

Dzien Doberek z pochmurnego Zabrza:tak::-D:-D
Ja znow od 6 nie spie ale dzis obudzila nas moja mam bo ze spotkania klasowego wracala.A u nas moj brat byl w tym czasie:-D
Karol oczywiscie spi a j kotajl wypilam i zaraz brata do gierek puszczem a ja do ksiazki.
Fotki nowe na NK dalam...I nie sa to flagi:happy2::happy2:

Bodzinka o 6 rano wstałaś ??? :szok:. Ja ledwo co się przed 9 zwlekłam z łóżka :zawstydzona/y::-p. 6 to dla mnie prawie środek nocy :-p.

Witam sie z rana:-):-):-)
U mnie za to pogoda piękna:-):-) Teraz Marcel usnął, ale jak tylko wstanie to zaraz wybywamy na spcerek:laugh2:
A Wy jak tam??? Kacyk jest??

reklama
Witam

Jeszcze nie nadrobiłam, nie mam kiedy. Wczoraj mieliśmy gości, grillowaliśmy i dzisiaj mnie trochę głowa boli :baffled:

Z teoretycznych podstaw wychowania,czyli z tego czego się najbardziej bałam, dostałam 4,5 :szok:
Pytania mi siadły (1.Postawy rodzicielskie wg M.Ziemskiej - ich charakterystyka i wpływ na rozwój osobowości dzieci i młodzieży i 2.Klasa szkolna jako środowisko wychowawcze)
Tego drugiego raczej nie zdam, bo praktycznie nic nie napisałam, ale teraz to już loozik :tak: Jak z największą masakrą sobie poradziłam, to jest dobrze :-D
No to zmykam, nadrobię te miliony stron które naklikałyście na pewno kiedyś, tylko nie wiem kiedy :confused:

Do góry