reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jużem jest. Musiałam ich uśpic bo to był moment krytyczny, jeszcze chwila i wyjce by zapodali. Ale normalnie aż się trzese ze złosci. No i jeszcze się szacowny małżon pyta o co ja się złośzczę:angry: Kurcze czy faceta to trzeba przed użyciem wstrząsnąc:wściekła/y: Aha i jeszcze się dowiedziałam że muszę iśc za niego do pracy, bo dzieci są żle wychowane, bo go słuchac nie chcą:szok::no::crazy: No nijcie mnie laciem, ale mi na odcisk wlazł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Chlupnęłam sobie to zacznę wam tańcowac
ballo005.gif

Bodzia śliczne sandałki:-D
Sikoreczka wreszcie masz spokój, malce śpią, ale widze że m podniósł Ci cisnienie, polejmy sobie na poprawe nastroju;-):-D

A gdzie te wszystkie babki sie podziewają?:angry:

reklama
Do góry