reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiatj Zielono_mi! Zawsze chętnie zapraszamy nowe osóbki do naszych ploteczek:-) Z racji ciepłoty jest u nas ostatnio troszkę pustawo, ale za zwyczaj ciężko nadążyc:-p;-)
Ja ubieram Beboki i pomykam do sklepu. Muszę wypróbowac Martusi przepis, bo wygląda to smakowicie:laugh2: Do potem Lachony:-)

reklama
Zielono_mi witaj kochan wsrod nas:-D:-D
Sikoreczka proszeeeee
JO-20014445.JPG

Ja wrocilam z zakupków :-DZaraz PPD i ciacho zamierzam umyc.Qurcze jak wracam ze sklepu to za kazdym razem glowa mi peka jak do portfela kukam:baffled::baffled:A moj M ma to w nosie...Chyba musze zaczac to olewac jak on....U nas juz upal....
fotka,181,aspiryna.gif

zielono_mi witamy gorąco!

bodzia - ale wypas z tym sniadankiem!

u nas lipa... mały strasznie marudzi... jedna górna jedynka mu wyszła bez problemu, a druga to jakis horror... w nocy sie budzi z płaczem, ryczy tez w dzień, oszaleje... uzywamy dentinoxu i nic nie daje... na noc musze dac mu panadol inaczej budzi sie co godzine... szok!!!na krok nie moge odejsc od niego a najlepiej bąbel czuje soe na rączkach :baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y:

Cześć dziewuszki.
Ja chciałam na impreską, ale nie dałam rady.:-(Zmęczenie wzięło górę.:wściekła/y:
Ale za to naśmiałam się nadrabiając za wsze czasy.;-):-p:rofl2::-D:-D

Piknie wyglądasz.:tak::-)

Sikoreczka biedny Adi.:-( Mój Maćko pewnie też by tak zareagował. Miejmy nadzieję, że rodzice się zorientują i oddadzą.:tak:

Bodzia tulaski i buziaczki dla Karolka, co spadochroniarzem chciał chyba zostać.;-) Tylko spadochronu zapomniał.:dry::sorry:;-):rofl2:
Ale tyś dziś śniadanko zapodałaś. No no -jestem pod wrażeniem.:szok::tak::-D:-D

Inna gratki piąteczki z angielskiego i powodzenia na dzisiejszych kołach.:tak::-) Będziemy trzymać kciuki.:-)

Zielono mi witaj.:-)

A ja teraz sama w domku -wygoniłam chłopaków na spacerek i zakupy.:tak: Powinnam się chyba za coś wziąć, ale co tam odpocząć też kiedyś muszę.;-):tak::-)

Wiecie za mna caly ranek chodzilo,ze cos komus pilnie mialam napisac...Asiulinka dzieki za przypomnienie.
Anula ale z Ciebie Lachona:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Martynka gratki i trzymam kciuki:tak::tak::tak::tak::tak:
A to moja Mamusia i Lolo rok temu juz prawie:sorry::sorry:
0250238582.jpg

Witajcie! Juz wróciłam z zakupków:tak:
Bodzia ja też cierpię na tą samą chorobę pozakupową co i ty:-( Na koniec miesiaca to mnie trafia jak się jaśniepan pyta ile mi kasy zostało i czy coś odłożyłam:angry: Nosz ku** z czego:-( Dobrze że nam troszkę kaski wpadło to mamy z czego ta nieszczęsną kuchnie zrobic i nad morze pojedziemy:tak::-D
Fotka śliczna:tak:
Reniferku tulaski dla Mikołajka i dla ciebie bidulko:-(
Dobra narazie tylko idę ululac Madzika, bo mi tu skrzeczy nad uchem:baffled:

Hej dziewczyny :biggrin2:.
Teraz dopiero odnalazłam ten wątek :biggrin2:. Ja również sobie siedzę w domku już od prawie 4 lat, hehe :biggrin2:. Mam nadzieję, że będę do Was często zaglądać :tak:, oczywiście jeżeli przyjmiecie mnie do Swojego grona ;-):biggrin2:.

reklama
Heloł Kobiety
My dzisiaj mieliśmy drugą z rzędu ciężką nockę ale za to jest drugi ząbek:tak::-D:-D:-Djak nie było tak nie było a teraz to od razu hurtowo idą:tak:Stanisław nadal marudny więc mus obadać czy coś dalej się nie wybija:-)
Bodzia super fotka i buziaki dla Lola w obdartą buzinkę
Sikoreczka tulaski dla Adrianka i trzymam kciuki,żeby jednak kurteczka wróciła na tych nogach co je dostała
Witaj Winka i Zielono_mi
My za niedługo mamy gości euro się zaczęło i nie wiem kiedy zawitam ale myślę,że najdalej w poniedziałek.
Jakby co miłego weekendu
Dziękuję za komplementa:tak:;-):happy:

Do góry