reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No nic Bodziczku dam ci big kiss i mykam do łózia. Och jaka ja juz śpiąca:baffled:

Nie mam czasu doczytać wszystkiego. Widzę, że impresssska mnie ominęła. MADZIU - dzięki za zaproszenie, ale ja już spałam, a komp jak zwykle włączony. I pamiętajcie - jeśli mam na gg status zaraz wracam tzn. że mnie w ogóle przed kompem nie ma :tak: Bo zdarza się, że nocami też zostawiam włączonego.

Kolos z angielskiego zdany na 5

Ale z dzisiejszych dwóch na bank będą poprawki. Niestety, jak się nic nie umie to się nic nie wymyśli :baffled:

Do jutra albo do kiedyś tam
Pa

No to ja zapodaje sniadanko jako pierwsza imprezowiczka
2279_org.jpg

2281_org.jpg

JO-45001869.JPG

120_b_sok_pomara.jpg

Do wyboru do koloru.Kawa, herbata, czekolada, sok pomaranczowy.Jedzcie, czestujcie sie rankiem:rofl2::rofl2:

Witam
Wczoraj już nie zaglądałam bo mnie głowa bolała, dzisiaj od rana na szczęście spokój i oby nigdy więcej mi to nie wróciło:-):-):-)
Zaraz jedziemy na weekend do mojej mamy tak więc do usłyszenia po weekendzie:-D:-D:-D

Cześc Lasncje:tak:
Jak mnie z rana głowizna boli:baffled: kacyk cy cuś:unsure: A tak serio to Madzia w nocy wyła:dry: Pojęcia nie mam o co:no: Uspokoic jej nie mogłam:sad:
Bodzia wspaniałe śniadanko:tak: A coś na główkę masz:confused:
Anaconda super że już sie lepiej czujesz:tak::blink:

ooooo rety,:szok: nie pamietam kiedy ostatnio musialam tyle nadrabiac. Alescie laski porzadzily, no, no....Az sie rumienilam niekiedy czytajac...;-)tudziez ogladajac. U nas dzis PPD. Narazie gary strasza ze zlewu, i steeeeeeerty ciuchow do skladania, ale ja cos tak czuje ze dzis wlasnie jest ten dzien i dam rade... chiba:-p

reklama
Do góry