reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A teraz obiecany tasiemiec.;-):-D
Dobra koffane
36_1_68.gif
więc my zmykamy spacerkować
36_12_23.gif
- Mały odeśpi nockę a ja ponadrabiam sobie zaległości czytelnicze odmeldowuję się do potem
36_1_39.gif
Ja też tak robiłam z Maciusiem -on sobie spał, a ja czytałam na świerzym powietrzu. Fajnie było..:tak:

Maja upadła na chodnik i rozbiła sobie bródkę do krwi, oj jak przy tym płakała:szok::szok::szok: Teraz śpi biedulka, bo do domu wróciłyśmy dopiero po godz.14
Bidulka.:-(Duży buziaczek dla niej w bródkę. do wesela się zagoi.:tak:;-)

to że Madzia pójdzie jako 6-latka to ja wiedziałam, ale nie wyobrażam sobie tego, że oni wszystko przygorują w rok:szok: Przecież muszą to jakoś sensownie zorganizowac, bo to małe dzieci jeszcze. Trochę strach bo wychodzi na to że małego rocznik będzie eksperymentalny:dry:
A ja słyszałam, że do 2011 rodzice mają mieć wybór kiedy posyłają dzieci do szkoły -jako 5- czy 6-latki. A potem to już wszystkie 5-latki do szkoły. Ale ręki za to nie dam sobie uciąć.:no::baffled:

Uuu.... jaki wybór. No i gratki 2000.:-)

musze się wam koniecznie pochwalić - Szymcio zaczął pełzać:baffled::baffled::-Dlezy sobie na dużym łóżku i usiadłam przed nim i jem kanapkę a ten jak nie wystartuje do jedzonka - kuper w górę i łapki do przodu:rofl2::rofl2:myślałam że najpierw usiądzie:dry:ale co tam:-D:-D
Super Gratulujemy Szymusiowi i przesyłamy uściski i buziaki.:-) Grześ też najpierw zaczął raczkować, potem siadać, ale jeszcze wcześniej wstał (oparł się i podniósł swoje ciężkie 4 litery, a pare dni później zrobił pierwsze raczki).:baffled:

Szymonku gratulaski!!!!!!!:laugh2:
No to wrzucę jeszcze piękny uśmiech dla wszystkich kandydatów:
18090113099.jpg
mmmm..... piękny uśmiech. Jak Maciek to zobaczy, to pewnie spakuje swój plecak i ucieknie na śląsk...;-) Chyba ukryje to zdjęcie.;-):-D:-D:-D
A zdjęcia ze spacerku fajne choć nie tak fajne jak modele.:-)

Musze sie pochwalic.... schudłam 1,5kg od piatku:-) super super super strasznie sie ciesze:-)
Super! Gratulacje.:tak:

cześc wam...
MOj mezulo rano przed 6 zjechal do domku,,nowym autem juz,,nono powiem wam fajowe,,jak zrobie fotki to sie pochwalee:-p:-p..
Teraz on pojechal na wies do cioci z malym,bo maly tam zostaje,,potem maz do Gdanska,a ja na 20 do dentysty,,w koncu,,maz dzisiaj zadzwonil,ze umieram z bolu i maja mnie przyjac i podziałalao...moze cos mi tamz robia,,,

Chyba ebdziemy spali na wsi,,,teraz latania i zalatwiania z autem,,,papiery,tlumaczenie itp....troche tego jest...
Super! Na foteczki oczywiście czekamy. A załatwiania jest,oj jest.:tak: Sami przez to niedawon przechodziliśmy. Najbardziej zdziwiliśmy się na kolejkę w wydziale komunikacji -żeby dostać rejestracje rozdają numerki. Dostaliśmy numerek na za tydzień.:szok::-D Ale teraz już jest fajnie i superowo jeżdzi się naszym nowym autkiem, czego i Wam życzę.:tak::-D
I życzę szybkiego uśmierzenia bólu zęba.:sorry2:

no jak przyjdziecie bedzie na Was czekac...troche juz wypite ale sporo jeszcze mam w piwnicy
1b248fd8329c2000med.jpg
fajna piwniczka:tak:

My wczoraj pojechaliśmy ze Stasiem do moich rodzićów i zabalowaliśmy do dzisiaj:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D
Zaliczyłam kolejne upiększanie i na koszt taty poszłam do fryzjera:tak::tak::tak:co wizyta to krócej mnie obcina:-D:-D:-D:-D
Czuję się piękna zadbana i młoda
Super, że odpoczełaś, zrelaksowałaś i upiększyłaś się.:-)

a ja dzis nawinelam wlosy na papiloty i tak sie mojemu chlopowi spodobal efekt bujnej czupryny ze bede to robic codzien chyba! :-);-):-D:-D
A miałaś nam efekty pokazać.:tak:I co?

ok poprawiam się wykorzyatałam męża i mam.
Oto ja
Super. Elegancko.:-)

Inna Twoja Oliwianka to słodka dziewczynka.:tak::-) A Ty złą matką na pewno nie jesteś.:no: Mnie też zdarza się nakrzyczeć na Maćka i to czasem bez powodu, bo jestem zła na Grześka i mu się oberwie.:-:)zawstydzona/y: Ale zaraz go przepraszam i tłumaczę, że nie chciałam na niego nakrzyczeć.:zawstydzona/y:

to chyba już koniec.:sorry2::-D

Jeśli chodzi o buciki i paseczek to musi być i już.To są moje śłubne a na nowe to mnie nie stać więc wyboru nie mam:-:)-:)-:)-:)-(;-)
Koffana uśmiechnij się;-). Ja tez mam takie ślubne i tez mnie skracaja nogi. I tez je wszędzie do jasnych ciuchów nosiłam.Rozumiem Cię. Tylko teraz jak Meg jest moja siostra to zaczynam patrzec na wszyst ko inaczej. Okiem Trinny i Sussanah - tak jak moja siostra Meg.:-p;-) Generalnie bardzo ładnie skomponowane. A tym szczególikiem sie nie przejmuj.:zawstydzona/y:

Koffana uśmiechnij się;-). Ja tez mam takie ślubne i tez mnie skracaja nogi. I tez je wszędzie do jasnych ciuchów nosiłam.Rozumiem Cię. Tylko teraz jak Meg jest moja siostra to zaczynam patrzec na wszyst ko inaczej. Okiem Trinny i Sussanah - tak jak moja siostra Meg.:-p;-) Generalnie bardzo ładnie skomponowane. A tym szczególikiem sie nie przejmuj.:zawstydzona/y:
Wiem tylko potem te szczegóły psiują mi tjoche ciałość no.ale trudno teraz jestem młoda i piękna;-);-)to może kiedyś będę piękna i bogata i będzie mnie stać na buciki jak należy;-);-):tak::tak::tak::-D:-D

reklama
Wiem tylko potem te szczegóły psiują mi tjoche ciałość no.ale trudno teraz jestem młoda i piękna;-);-)to może kiedyś będę piękna i bogata i będzie mnie stać na buciki jak należy;-);-):tak::tak::tak::-D:-D
Właśnie. Jesteś piękną i młodą mamą:-D.I to się liczy. A i jeszcze zapomniałam dodac że zadbaną:-)<

Do góry