reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha a mnie się wydaje,że skoro już chce iść to będzie dobrze. Znam to z autopsji. Moja Natalka nie chciała myśleć o przedszkolu i rzeczywiście do niego nie poszła,ale jak przyszedł czas na zerówkę i chodziłysmy w poszukiwaniu ( na dni otwarte przedszkoli) to świetnie się bawiła i nie mogła doczekać kiedy pójdzie na dobre, a nie tylko na godzinkę i faktycznie w ogóle nie płakała. W sumie to nawet dobrze,że dajesz Majeczkę do żłobka bedzie ci lżej jak się drugi brzdąc urodzi:tak:. A ty chyba jeszcze płci nie znasz , bo to za wcześnie prawda:confused::-p

reklama
No to fajnie powinna zdążyć się zaklimatyzować zanim pojawi się dzidziuś.
Powinaś mieć lżej, a nie tak jak ja męczę się z dwójką maluchów. Ale od września mam nadzieję, że Macio pójdzie do przedszkola.:tak:

Która ma coś do prasowania,to niech podrzuci;-):-D,bo rozstawiam deskę i nabrałam ochoty na prasowanko:tak:.
Ja mam małą stertę, ale jakoś brak chęci na prasowanie.:dry: Uwaga wysyłam.:-D

W sumie to nawet dobrze,że dajesz Majeczkę do żłobka bedzie ci lżej jak się drugi brzdąc urodzi:tak:. A ty chyba jeszcze płci nie znasz , bo to za wcześnie prawda:confused::-p

daje Majke do żłobka, bo tak planowałam już wcześniej, jak jeszcze nie wiedzielismy o fasolce i miałam wrócic do pracy, przede wszystkim chodzi mi o kontakt z innymi dziećmi, bo to jest jednak najważniejsze, teraz zimą jest mi jej bardzo szkoda, bo ona tak lgnie do dzieci, a w sumie mało ma okazji, a jak już to raczej z takimi starszymi 6-9 lat
a że we wrzesniu urodzi sie drugi człowieczek, to za duzo byłoby wrażen

a płci jeszcze nie znam, w poniedziałak ma usg, to może może, ( bo niektóre wrześnióweczki już wiedza :szok:) choc Majka tak sie odwracała, ze do końca nie wiedzieliśmy, więc teraz też nie nastawiam się, choc ciekawoś mnie zżera :-D

No dzień dobry :-):-). Ale u nas wiejeeeeeeeeeeeee, właśnie nas przywiało ze spaceru, a tu mega aktywność widzę od rana :tak::tak:.

Wiecie to było trzęsienie ziemi. Buuu nie fajne uczucie...

No proszę, kolejne anomalia :baffled::baffled:. dobrze, że wszystko w porządku i nikomu nic się nie stało:tak:
HEjka Kobietki:-)
U nas spokojnie. Wvczoraj M mnie troch wnerwił a własciwie nie troche a bardzo:-( I dziś mam syf w chacie bo wczoraj wieczorem odeszły mi chęci na cokolwiek więc dziś musze się zabrać do robotki:-)

Bratnia ty duszyczko moja ;-) wczoraj w domu dym o głupoty a dzisiaj chałupa do sprzątania - ale dla mnie to terapia- zawsze tak napięcia i nerwy sublimuję:-D:-D

Dzień dobry.:-)
A ja mam humor od rana do kitu -Grzesiek od 6 nie śpi, a od 6.30 non stop buczy.:wściekła/y::angry: Mam już dosyć tego marudy. Może ktoś go chce? Albo przynajmniej naprawi?;-)
.
Wpadajcie do nas jak powyją w duecie to może im przejdzie :confused::-D
. Mój synuś dorobił się kolejnych 2 ząbków i stan na dziś to 11 zębolów:tak:. Myślałam,że tylko jedna czworka wyszła,ale wieczorem znalazłam kolejną.
No to uśmiech pełną gębą :tak::tak:. gratulacje:-)

Hej kochaniutkie :-)

Czy przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedną mamusie siedzącą w domu ;-)
Witaj Czarnulka mamusiu domowa:-):-).

Pochwale się zaliczyłam agrotechnike na 3,5 najelpiej ze wszytskich poprawiających:tak::happy2::happy2::happy2::tak::-).
Gratki:-):-):-):-):happy2::happy2::happy2::happy2:

Ale jaja:szok: właśnie zaprosił mnie do znajomych Walduś Kiepski:tak::-D
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::-D:-D

No dziewczyny, a ja dziś wyjątkowo mam dużo czasu. Rano posprzątałam, obiad już zjedliśmy, Kuba śpi,a ja mam sporo wolnego czasu - jak nigdy:szok::tak:

Pycha a ty byś chciała chłopca czy dziewczynkę czy jest ci to obojętne??

Madźka u nas też wieje:baffled:
Czarnulka miłego sprzątanka;-)

nikita tu jest wiekszość nowych dziewczyn, więc pewnie cię nie pamiętaja
a jak tam dziewczynki??? a czemu musiałaś leżec w szpitalu??? to przez te problemy z sercem???

Pycha tak przez to moje nieszczesne serducho znowu byłam w Aninie i czekam cały czas na Ablacjie taki zabieg a dziewczynki sama zobacz Wiki ta młodasz wazy tyle ile ta starsza

Miło mi was dziewczynki poznac mam nadziej ze szybko sie poznamy

Oprócz tego sie przeprowadziłam i mieszkam teraz w Sochaczewie i nikogo tu nie znam :zawstydzona/y::-:)-(
najbardziej aktualne zdjecia swojego nie wrzuce musze najpierw schudnac a niemam kiedy cos ze soba zrobic bo jak one spia to ja niemam siły

Załączniki

• IMG_0521.JPG
    IMG_0521.JPG
    55 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_0473ll.JPG
    IMG_0473ll.JPG
    49,2 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_0429.JPG
    IMG_0429.JPG
    62,2 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_0328.JPG
    IMG_0328.JPG
    61,9 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Pycha a ty byś chciała chłopca czy dziewczynkę czy jest ci to obojętne??
wolałabym dziewczynke :tak: ale oczywiście najważniejsz zeby było zdrowe :tak:
ta dziewczynka to tez ze względów mieszkaniowych, bo mamy tylko 2 pokoje, wiec dzieciaczki będą w jednym, a niestety nijak nie da sie żadnego z pokoi podzielić :-( no chyba że jeden byłby bez okna :baffled:
a wogóle to u nas w rodzinie sam babiniec, więc tak do kolekcji poprosze o dziewczynke ;-):-D

Madźka to przez ten wiatr taki tu ruch :-D

czarnulka miłych porządków, ja całe szczęście szybko dziś sie obrobiłam :tak:

Do góry