reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nikita tu jest wiekszość nowych dziewczyn, więc pewnie cię nie pamiętaja
a jak tam dziewczynki??? a czemu musiałaś leżec w szpitalu??? to przez te problemy z sercem???

reklama
Pycha jak samopoczucie???
Nikita ja za młoda stażem,żeby Cię pamiętać ale chętnie Cię poznam:-):-)

Ja to latałam we flanelowych koszulach w kratę i potarganych dżinsach. Moja mama była załamana:-p
Oj Sikoreczka nie strasz.Mam nadzieję,że moja tak się nie będzie ubierać;-):-p( tyylko się nie obraź:zawstydzona/y:)
Witam was kobitki w koncu mam chwilkę czasu
strasznie długo mnie nie było czy tos mnie jeszcze pamięta :-(

Ja niestety nie:sorry2:, ale pewnie dlatego,że jak ty tu byłaś to mnie jeszcze nie było:dry:. Miło cię poznać:tak:

Iwona gratki dla Kubusia dwóch kolejnych ząbków.:-)
Dzięki:-)

Bodzia super fotki:tak:

Pycha oj jak miło się ciebie czyta - dawno nie dawałaś nam tej okazji. Co u ciebie?? Jak się czujesz?:confused:

Pycha oj jak miło się ciebie czyta - dawno nie dawałaś nam tej okazji. Co u ciebie?? Jak się czujesz?:confused:

czytam raczej na bieżąco, ale jest tak duzo nowych mam, ze jak czasmi chciałam odpisac, to mi sie wszystko pomieszało i nie wiedziałam co i jak, teraz już jakos daję rade, to może będe częściej się odzywac :-)

Pycha dobrze,że się dobrze czujesz,a z domku niedługo wyjdziesz jak się trochę cieplej zrobi to Maja nie da ci w domku posiedzieć;-). Tak w ogóle to śliczna z niej dziewczynka i jaka modelka:tak::-)

a wogóle dziwie się ze jest mi ciągla zimno, w tamtej ciąży, to było mi ciągle gorąco, jeszcze na 1 listopada poszłam w cienkiej skórkowej kurteczkce, a teraz .....?

teraz np. mam 21,5 stopnia w domku i siedze na długi rękaw i mi zimno :no:

a wogóle mam pytanko, jakie polecacie rajstopki dla dzieci, ale chodzi mi o takie co po pierwszym praniu sie nie mechola????? może jakieś na allegro????

bo wogóle Majcia od kwietnia idzie do żłobka i te rajstopki, co kupuje u nas w sklepach sa do kitu, po pierwszym praniu wyglądaja fatalnie :no: nieraz uda mi sie kupic cos w ciuchlandii, to te są 100 razy lepsze, no ale nie zawsze cos się trafia :-(

reklama
Pycha,masz rację,ja kupuje po 1zł i gatunkowo lepsze od Woli:tak::-)
14.gif
Zaproszenie

Mam ogromny zaszczyt zaprosić BB - dzieciaczki na przyjęcie z okazji moich 4 urodzin, dnia 6 marca (czwartek).
Rodzice mile widziani.
Olgierd z rodzicami

Do góry