reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Co do ciąży to całkiem normalne,że czujesz się inaczej - przynajmniej jak dla mnie - ja obie ciąże przechodziłam całkiem inaczej. Np Natalką ciągle mdlałam, a Kubą to mogłabym góry przenosić:szok:;-) Co do rajtuzek nie polece,bo nie kupuję konkretnego producenta. Czasem kupię jej rajtuzki i zaraz się zmechacą,a czasem kupię tańsze i są o niebo lepsze:baffled:.
A jak Majeczka reaguje na to że do żlobka pójdzie?? Cieszy się??

reklama
Z rajstopkami to nie trafisz...Ja kupiłam jak mały miał pół roku rajstopki to jeszcze w nich choszi, nie zmechaciły się, gumka trzyma tylko się już przecieraja...A te co kupiłam na jesień:szok::szok:

.A jak Majeczka reaguje na to że do żlobka pójdzie?? Cieszy się??

cieszy się i chce iść, no ale wszystko okaże się w praniu, jak bylismy tam to na poczatku trochę chciało jej sie płakac, ale potem poszła do dzieci do kółeczka i śpiewała i pokazywała z nimi, bardzo jej sie podobały lezaczki i cały czas mówi o lezakowaniu :tak: trochę martwie się jedzeniem, bo ona je dużo, ale jest bardzo wybredna, no i wiadomo, te pierwsze dni napewno nie będa lekkie, bo przeciez ostatnio to tylko mama i mama :baffled:

Nikita ja też wcześniej nie zdążyłam Cię poznać. Za to teraz z przyjemnością Cię poznam.:tak::-)

Bodzinka jak zwykle piękne zdjęcia.

Pycha córcia śliczna. Mała modelka Ci rośnie.
Mi też w pierwszej ciąży było non stop gorąco, a w drugiej zimno.:blink:
Z rajstopkami nie pomogę.:sorry2:

Marta dziękujemy za zaproszenie.;-):-D

Pycha od kiedy Maja idzie do żłobka?

Mieliśmy iść na spacerek, ale Grześ zasnął.:sorry2: No nic poczekamy z wyjściem, aż się obudzi. Mam nadzieję, że się nie rozpada.

reklama
Do góry