reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania 138 :-D:-Dnieżla historia:-D:-D
Ewcia widzisz wszystkie tu martwiłyśmy sie na zapas a Mati dzielny chłopak radzi sobie jak nic:tak:
Kasiula matula no to będziemy trzymac kciuki za rok;-)
Ola k nie bój sie na zapas Dzieci w takich okolicznościach radzą sobie lepiej niż nam sie może wydawać. Zresztą teraz tatuś powinien częściej w domu przebywać więc i Max bardziej sie do niego przyzwyczai . Teraz w twoim intersie jest aby twoich mężczyzn uczyć spędzania wspólnie czasu bo szpital to właściwie pikuś, maksymalnie trzy doby i do domu tyle że w domu troche czasu minie zanim dojdziemy do siebie na tyle by zajmowac sie dwójką naszych maleństw
Nowaczka to ciebie wzięło na całego :tak: zazdroszczę ci tej nowej pasji Ja albo Julką się zajmuje albo ze zmęczenia padam na pysk:no: Kiedy w końcu znajde czas na coś wiecej jak bycie kura domową:-(
Uciekam dziewczynki do łóżkach .Kolorowych snów:tak: Do jutra

reklama
Pycha- na krostki od zimna polecam zovirax, drogi jest ale super działa, mi kiedys robiły się bardzo często ale odkąd zaczęłam smarowac zoviraxem robią sie bardzo rzadko... tubka a właściwie tubeczka jest baaardzo malutka ale tez baaardzo wydajna... naprawde polecam...

wiem, wiem i to stosuję, ale co z tego jak i tak wylazło :no::wściekła/y:

Dziewczynki, na szczęści meżuś ma 6-miesięczny okres wypowiedzenia a potem jeszcze rok umowy o zakazie konkurencji też za przyzwoitą kasę.... Mam nadzieję że w tym czasie albo otworzymy własny interes albo znajdzie coś innego.
Najbardziej przykre jest to, że on w tę pracę wkładał całe serce i energię, i nie zostało to docenione :-( Staram się nie przeżywać za bardzo, ale cięzko :-(
Ola K. trzymaj sie, nie jest najgorzej, mąż napewno cosik znajdzie :-)

a ja po urodzinach u siostry, niedawno wócilismy, podziwiam Majke, ze tak długo wytrzymała, no ale z kuzynkami szalała :-):-):-):-)

Witam! Mój mężuś okupował komputer więc ja się wzięłam za sprzątanie kuchni. Mam już z głowy jutro tylko poodkurzam i spokój. Madzia postanowiła nauczyc sie chodzic, a ja siedziałam na dywanie z nią i pilnowałam. Niestety byłam w ubikacji i mała się podciągnęła i upadła. Ma podbite oko:zawstydzona/y: Ja ją posadziłam dośc daleko ale ona się już tak szybko podczołgała do łóżka że:szok: Jak będzie w takim tempie cwiczyc to z tydzień i pójdzie, no chyba że się będzie bała. Cwana jest ale leniwa. Jak wrzuciłam do chodzika to dorwała łyżkę do sałatek i... wtłukła psu. Eh łobuzica mi rośnie jak nic. Tylko patrzec jak mi się będą z Adrianem bili, aż się tego boję. Nic zmykam spac. Życzę dobrej nocki!!!
Aha Ania138 tylko żeby ci do głowy mycie okien nie przyszło!!!!:unibrow::-D

Dzień dobry bardzo! Nocka minęła spokojnie. Adrian wstał dziś razem z mężem a ten go zostawił w piżamce i sobie poszedł. Jak wstałam to był okropnie zimny i głodny. Ale jestem na M zła. Przecież mógł mnie obudzic to bym dziecko ubrała i nakarmiła. Szkoda słów. Zbieram się odprowadzic go do przedszkola.

Dzień dobry dziewczyny! Wciąż się przyglądam i powoli chłonę wasze opowieści. Dużo z was spodziewa sie dzidziusiów, podziwiam was. Ja po urodzeniu drugiego dziecka nawet nie chce slyszec o kolejnym, przynajmniej na nastepne 10 lat.
Ale ja to mam kiepskie doswiadczenia z ciazami, porodami i wczesnym dziecinstwem moich dzieci. Teraz jest juz lepiej, chociaz czasami daja mi tak w kosc ze wieczorem nie widze na oczy. Narazie spadam, bo szykuje sie do latania z papierkami po urzedach a to wymaga przygotowania psychicznego ;-)
Buziaki!

Dzień Dobry dziewczyny
CZARNA 83 witam i powodzenia w urzedach brrr
CLOE dzieki :)
SIKORECZKA no tak maz mogl cie obudzic ale wiesz moze mial jakies dobre zamiary jak np chcial dac ci pospac czy cos no coz to tylko facet hehe zaczynam sie przyzwyczajac jacy oni sa;-)

u nas pogoda ok plany na dzien jak codzien jak emi wstanie troche bajek w tv potem do ogodu ja sprzatam kuchnie a potem spacer :cool2:

Spadły mi wyniki i to bardzo szybko gina powiedziała ze gdyby to był 28 tydzien to przymknęła by oko ale w 19 to za szybko wiec dostałam dodatkowe zelazo kwas foliowy prenatal mam na razie odstawic i glukoze mam na czczo juz na nastepa wizyte.Bleeee:baffled: i do tego jazda pociagiem musze reklamóweczke wziąć hihi:-)
Pozdrawiam cieplutko

Witam:-)U mnie piekne slonko i na jutro zapowiadaja tez a od soboty,deszcze,deszcz i zimnica:nerd::wściekła/y:Pranie robie aby wykorzystac pogodE:-)
Ania31 no tak to jest z ta ciaza,ja tez w ciazy nie mialam dobrych wynikow i bralam wszystkiego dwa razy wiecej lacznie z zelazem,magnezem...:dry:Wszystko bedzie ok:tak::-)
Sikoreczka no czasami tatusiowie nie mysla,to jest jeden z ich defektow natury:-D:-D:-D:-D:-D
Czarna83 to dobrze ze juz jest le[piej,jak bedziesz miala ochote to nam opowiedz cos o was:tak::-)
Leika na nastepnej wizycie ma mi zalozyc karte bo ja bylam u niego pierwszyraz i nie jest pewny ze dop niego przyjde a zreszta czekamy na wyniki badan:tak::-):-)
Kasiula milego dnia:-)

reklama
Do góry