reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia poczytaj bo warto. Aż wraca wiara w dobrych ludzi:tak:

Moje dziecko najpierw pełzało jak szlone za mną, gdzie się ruszyłam to ona za mną, podłogi miałam wyfroterowane w miejscach gdzie pełzała:-D A później zaczęła raczkować jak zwariowana. Tydzień przed pierwszymi urodzinami zaczęła chodzić i niestety też się nie zatrzymuje, chyba że nie wyrobi na zakręcie i zatrzyma się na futrynie:szok: Istna wariatka z mojej córci, zupełnie jak nie dziewczynka się zachowuje:-D Ale może dlatego że jak byłam w ciąży to do samego porodu wydawało mi się że to chłopiec. I teraz to taka chłopaczyca. Ale jak coś do niej mówię np. "córeczko" czy jakoś inaczej to ona mi mówi "mamuś ja jestem dziewczynka a nie ciólećka":-D

A ja pisam do was,ogladam filma na polsacie...alez działam na dwa fronty(uu męzowi to by sie nie spodobało),,,,,wy i tv i dlatego moge byc troszke opóźniona.....:-D:-D:-D

reklama
Ewcia ja też ten film patrzę.

Ja przyniosłam czekoladę co prawda to nie % ale na poprawe humoru też dobre:tak:. Chociaż do formy mialam wracać:eek:, ale dzis jeszcze odpuszczę;-)
Może ma ktoraś ochotę?? Na czekoladkę oczywiście;-):-D

Do góry