reklama
WerEla
Fan(ka)
Ewcia poczytaj bo warto. Aż wraca wiara w dobrych ludzi
Moje dziecko najpierw pełzało jak szlone za mną, gdzie się ruszyłam to ona za mną, podłogi miałam wyfroterowane w miejscach gdzie pełzała A później zaczęła raczkować jak zwariowana. Tydzień przed pierwszymi urodzinami zaczęła chodzić i niestety też się nie zatrzymuje, chyba że nie wyrobi na zakręcie i zatrzyma się na futrynie Istna wariatka z mojej córci, zupełnie jak nie dziewczynka się zachowuje Ale może dlatego że jak byłam w ciąży to do samego porodu wydawało mi się że to chłopiec. I teraz to taka chłopaczyca. Ale jak coś do niej mówię np. "córeczko" czy jakoś inaczej to ona mi mówi "mamuś ja jestem dziewczynka a nie ciólećka"
Moje dziecko najpierw pełzało jak szlone za mną, gdzie się ruszyłam to ona za mną, podłogi miałam wyfroterowane w miejscach gdzie pełzała A później zaczęła raczkować jak zwariowana. Tydzień przed pierwszymi urodzinami zaczęła chodzić i niestety też się nie zatrzymuje, chyba że nie wyrobi na zakręcie i zatrzyma się na futrynie Istna wariatka z mojej córci, zupełnie jak nie dziewczynka się zachowuje Ale może dlatego że jak byłam w ciąży to do samego porodu wydawało mi się że to chłopiec. I teraz to taka chłopaczyca. Ale jak coś do niej mówię np. "córeczko" czy jakoś inaczej to ona mi mówi "mamuś ja jestem dziewczynka a nie ciólećka"
E
Ewcia81
Gość
no i myyy,imprezowiczki,,,,,,
To moze pośpiewamy,,,,,kolorowych jarmarkow,,,to chodiz mi po głowie,,,
To moze pośpiewamy,,,,,kolorowych jarmarkow,,,to chodiz mi po głowie,,,
E
Ewcia81
Gość
A ja pisam do was,ogladam filma na polsacie...alez działam na dwa fronty(uu męzowi to by sie nie spodobało),,,,,wy i tv i dlatego moge byc troszke opóźniona.....
E
Ewcia81
Gość
no raczej czerwonych nie maDziewczyny to co z tymi % bo ja na razie to zielonymi ogórami się zajadam
a ja mam 21% na ksiażećzce,może być????
sewa
mamuśka ;-)
i dlatego moge byc troszke opóźniona.....
Mnie dziś opóźnia wolne łącze ;-)
sewa
mamuśka ;-)
no raczej czerwonych nie ma
a ja mam 21% na ksiażećzce,może być????
E
Ewcia81
Gość
no i ammy opóżnienie,wcozraj już były kołnierze w tokuuuuuuuuu
reklama
Podziel się: