reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Leika no niestety nie na cycu:no::no:. Ja musialam młodego odstawić jak miał 3 m-ce, ale to trochę za długo, zeby tu teraz pisać. A zacząl w nocy spać tak sam z siebie. poprostu:tak:
Ewcia brawa tak, ale tylko dla Leiki, bo ja już nie karmie

Wiecie co.... jak tak patrzę na mojego Jędrka to trudno mi sobie już przypomnieć jak to było jak on był taki siedzący w miejscu knypek :tak: Rety jak ten czas szybko leci.... i niech mi ktoś powie, że nie watro siedzieć z dzieckiem do 3 roku życia.... to są najcudowniejsze chwile.... pewnie, że czasami pada się na lico ale.... naprawdę warto :tak:

iwona.c28 - masz rację, nie ma się co martwić, każde dziecko rozwija się we własnym tempie, a są dziecki, które w ogóle nie raczkują, od razu uczą się chodzić :))

Ewuś - no karmię, jak widać w suwaczku :-D

iwona.c28 - masz rację, nie ma się co martwić, każde dziecko rozwija się we własnym tempie, a są dziecki, które w ogóle nie raczkują, od razu uczą się chodzić :))

Ewuś - no karmię, jak widać w suwaczku :-D
hahah no widze tego suwaka teraz,hahah jak sie przyjrzalam...

iwona.c28 - masz rację, nie ma się co martwić, każde dziecko rozwija się we własnym tempie, a są dziecki, które w ogóle nie raczkują, od razu uczą się chodzić :)

Mój Jędrek tak miał, on wstał i poszedł.... do dziś nie mogę go zatrzymać....;-)

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Nie wiem czy czasem zaglądacie na wątek "ludzkie tragedie". Wiem, że Czarna tam się udzielała i Was informowała o panu Marku i jego dzieciach.
Więc chciałam tylko powiedzieć że ukazał się artykuł w lokalnej gazecie o sytuacji pana Marka. Dziewczyny są wspaniałe.
Aż miło się robi słysząc o dobroci innych ludzi i bezinteresownej pomocy.
Słuchajcie tam jest podany numer konta, które dziewczyny założyły aby zebrać jakieś pieniążki dla pana Marka za które będzie można mu pomóc gdy dostanie mieszkanko dla swoich dzieci, na które czeka.
Gdybyście mogły chociaż maleńką sumę wpłacić to zawsze stan konta będzie wzrastał i można uzbierać fajną sumę. Poczytajcie sobie jakie wspaniałe są te dziewczyny na tym wątku. Jest tam link do stronki z artykułem z gazety.

Pozdrawiam Was cieplutko Ela mama Weroniki })i({

Do góry