reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Znowu mi sie dzisiaj ten niebieski pasek co jest na dole ekranu monitora przesunal w lewo i jest pionowo!!!!! Jak mam to z powrotem opuscic na dol??????

reklama
Iwonka nic nie poradzę ,nie znam się:no::-D Szybko dopijam herbatkę i pędzę sprzątać prasowalnie bo Julcia odkryła pochowane tam stare zabawki i już wejść nie ma jak:no::baffled:
Dobranoc wszystkim

Cześć dziewczyny. Jestem na chwilkę i zaraz uciekam. Nawet nie czytam o czym pisałyście bo za dużo tego jest :szok:

Ja dzisiaj w nocy będę miała gości :wściekła/y: i znowu się nie wyśpię. Tyle zamieszania przez dwa dni świąt. Ludzie szaleją z zakupami jakby robili je na pół roku. Wariactwo. Ja dopiero jutro na spokojnie, mama zostanie z Weroniką to ja będę mogła wreszcie wyjść sama ;-)

Pozdrawiam Was cieplutko ELA })i({

Wecie co moze to dziwne ja wogóle tych swiąt nie odczuwam,nic nie myje,nie gotuje,żadnych zajączków...:szok: :baffled: :happy: :confused:
Jakoś dziwnie,chyba dlatego, że ja bez męża i sama...:-(
Nie wiem normalnie co robić w święta,wiem narazie co w sobote, babci ama urodizny i jade do niej,zamówiłam torta upieke jej ciasto,no i prezent mały jest książka O Janie Pawle II-Dziwisza książka,bardoz chciałą więc jej kupiłąm.
pozdro
Jutro nic nie robie,normalnie nicc,jad etylko na podpis do UP,i tyle,żądnych planów,może cosik jutro wyjdzie z jakiś planów.

Ewcia po co podpisujesz sie w urzedzie pracy???
nie jestes na wychowawczym???? ja tak myslalam :confused: :-p :-(

Witam wieczorem w nocy,a może już dzień dobry mam powiedzieć.
Ja właśnie skończyłąm rozmowe z męzem,normalnie przyjedzie na święta 1100km na święta zjedzie,wow,ale fajnie.
Aż humor mi się poprawił i fajowo,chociaż to jest na 99%(więc tfu tfu abym nie zapeszyłą).
Jutro się dowiem czy na 100% bęzie w domku na trzy dni,ale superowatooo:tak: :tak: :-D :-) ;-)
Ach siuper,teraz to mogę jeżdzić wszęzie z całą moją rodzinką w komplecie..
Ja nic nie mam na święta,bo wszędzie cos robią,a potem dają to do dokmu,to po co ja mam jeszcze robić.
Ale jutro troszke ogarne tzn dzisiaj już.
I ide z synkiem w sobote jaja święcić,omoja mam i dała koszyczek malutki dla Matka,nosił go pół dnia.
Dobranoc,do dzisiaj jak się wyśpie,papa

Ewcia po co podpisujesz sie w urzedzie pracy???
nie jestes na wychowawczym???? ja tak myslalam :confused: :-p :-(

Kasiulla ja jestem na bezrobotnym i dostaje kuronia,musze co miesiąc walnąć tam podpisik.
Nie dostałam pracy w zeszłym roku,bo uwaga " mam dzieccko i zobowiązania",takie odp usłyszałam,ale ja już tego nie komentuje...
Bo tak się na te denerwowałąm,żę masakra,są nienormalni i tyle..
papa

Kasiulla ja jestem na bezrobotnym i dostaje kuronia,musze co miesiąc walnąć tam podpisik.
Nie dostałam pracy w zeszłym roku,bo uwaga " mam dzieccko i zobowiązania",takie odp usłyszałam,ale ja już tego nie komentuje...
Bo tak się na te denerwowałąm,żę masakra,są nienormalni i tyle..
papa

kurcze nic nie rozumiem to po ciazy pracowalas ze dostalas kuroniowke czy jak??? przeciez ttezba przepracowac rok czy pol zeby dostac kuroniowke:confused:

wiec Mamuśki zdaje wam relacje
otóż dzis na konsultacji u Anastezjolowgo okazalo sie jednak ze mi nie pozwola rodzic na Madalinskiego i ze nasz potomek bedzie jednak Dziewczynka i na badaniu przeplywow wyszlo ze narazie jeszcze lek niec zlego nie robi (ten na serce dlamnie) i mala wazy 1256g

Za to niewiem nic o innych szpitalach np o Czerniakowskim czy o Wołoskiej jak macie jakies newsy to dajcie znac

reklama
Kasiulla ja urodziłąm matka na studiach,po studiach pracowałam przez rok no mam teraz kuronia przez rok...

NIkita ja nic nie wiem o szpitalach,fajnie,że wszystko oki,życze powodzonka,papa

Do góry